En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
şu toshibada ne var anlamıom kore malı ya neyine güvenilir.

ea-GTR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben acer 5738zg modelini kullanıyorum alalı 1 yıl olmadı daha , migrostan 1000 ytlye almıştık , sorunsuz kullanıyorum , bilgisayar sağlam , acer güzel laptoplar üretiyo , ama toshibada en az onun kadar sağlam
bence laptopta 1.tercih toshiba 2.tercih ise acer olmalı , sony'e verilen paraya değmez ..

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanmadığım laptop kalmadı gibi. İşim gereği grafikle uğraşıyorum ve Asus'u Tek Geçerim..

ea-GTR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya aslında biz yanlış yapmıyomuyuz sizce ?? , biz aslında genel olarak "sony iyidir" veya "dell iyidir" demememiz gerekir , her markanın iyi ve kötü modelleri vardır , bir markaya genel olarak iyidir veya kötüdür demek yanlış olmazmı ?? , model olarak anket açılsa daha iyi olur bence :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben toshıba kullanıyorum, bu yıl 4. yılı olacak şimdiye kadar hiç servise gitmedi hala ilk günkü gibi çalışıyor. pili ilk geldiğinde 2 saat 15 dk gidiyordu şimdi 2 saat gidiyor yani o da normal sayılır.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
ya aslında biz yanlış yapmıyomuyuz sizce ?? , biz aslında genel olarak "sony iyidir" veya "dell iyidir" demememiz gerekir , her markanın iyi ve kötü modelleri vardır , bir markaya genel olarak iyidir veya kötüdür demek yanlış olmazmı ?? , model olarak anket açılsa daha iyi olur bence :)

Tabiki marka takıntısı iyi değil, benim öyle takıntılarım yoktur özümde... farklı ürünlere bakarım incelerim... dönem dönem iyi pc çıkaran markalar olmuştur fakat önemli olan donanım özellikleri+fiyat+performas.

Modelleri yazmaya kalkarsak oooooooo yani :D

Bir dönem hp sonrasında dell iyi dedik mesela Asus bir ara çok tutuldu sonra cozuttu şimdilerde altan tekrar geri geliyor sanki.

hayalet_xxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her türlü MONSTER
3 yıldır monster kullanıyorum( aynı laptop)
tek bir sorun bile çıkarmadı.
pahalı olduğu kadar duyulmamış bir pc de
ama her kuruşunu hakettiğini düşünüyorum.
tek geçerim.
ilerde bir laptop daha alacak olsam yine MONSTER i seçerdim

funda_87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm bütün yazıları okudum ben laptop almak istiyorum Macleri cok seviyorum. Ama fiyatı uçuk ondan alamam programlarımı kaldırabilsin ısınma sorunu yasatmasın herseyden önemlisi uzun süre kullanabiliyim. HP istiyordum okudum yorumlar cok kötü. Toshiba üzerinde Türkiye için özel üretilmiştir. yazıyor. cok sacma ama karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Asus U 45jc alın kurtulun :) bende alıcam bu modelden hem pil süresi 6 saati buluyor hemde tüm özellikleri gayet iyi ,incelemenizi tavsiye ederim

funda_87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) cok tskler arastiricam HP yada Toshiba konusunda ne düsünüyorsunuz. Benim hayalimdeki hep HP idi. Bu arada ben Grafikerim bu ürün benim programlarimi rahatlıkla kaldırabilir degilmi?

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

cok soru soruyorum biliyorum ama ben vatan b. dan alıcaktım Bu ürün yok :( vatanda bulunan hangi bilgisayarı önerirsiniz baska cok tesekkürler.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

asus u45jc inceledim ama ekran boyutu 14" :(

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İlk tercihim sony vaio sonra asus ve dell

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
casper exper kamasonic

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bana göre fujitsu...:)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Valla bende Toshiba, Sony, Asus, Dell, Acer bunlardan şaşmam... Oyumu Toshiba ya verdim... Tabii ilk tercihim TOSHİBA ama bu saydıklarım gerçekten güzel... Ayrımda yapamıyorum aslında çünkü birinin bi özelliği diğerininkini geçebiliyor... Yani her ürün kendine has bi özelliğiyle öne çıkıyor... Gelde ayrım yap şimdi...

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
1. ASUS , 2.ACER

ASUS Çünkü Üstün Kalite, Üstün Performans. mükemmeler.
ACER Çünkü Ucuz, Kalite, Performans.

5 Senelik Acer Kullanıcısıydım 1 senedir ASUS kullanıyorum ve 10 senedir satışlarını yapıyorum. Aşırı memnunum 2sindende. Eskiden olsa Acer'ın teknikservisi kötü derdim ama Acer teknik servisi tamamen el değiştirdi ve Acer altyapısında köklü değişiklikler yaptı.

HP = İleri gitmek istiyor ama yapamıyor. ASUS tan örnek alsa olacak. Çok sıkıntılı.
TOSHİBA = Ferrari grünümlü Şahin
DELL = Borusu Amerikada Ötebilir
SONY = Sadece Marka.
Geriside hikaye zaten =)

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence dell neden diyorsanız laptıpumun adaptörü bozuldu servisini aradım yenisini gönderdiler ne kargo parası nede bozuk adaptörü aldılar.. Serviste 1 numara

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Toshiba herşeyiyle tasarımıyla performansıyla satıştan sonra verdiği teknik destekle herşeyiyle :)

cio231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2005 de aldığım toshiba laptopu evde hala kullanıyorum ve oldukca hor kullanırım buna rağmen ne plastik kısımlarında bi aksama nede şimdiye kadar bi problem yarattı.kilitlenme donma problemlerini donanımsal olarak hiç yaşamadım aşırı ısınma problemi sürekli koltukta yada kucakta çalışmasına rağmen olmadı. teknik servise 1 defa usb soketini kırdığım için gönderdim üstelik tanıdık elemanlardı ona rağmen soket daha berbat halde geldi üstelik ekran oynama yaptı ve bunu yapan yetkili teknik servisti tanıdık olduğu için ve soketi ben kırdığım için şikayette bulunmadım başka türlü olsa yenisini alana kadar şikayet ederdim

toshibalar çok sağlam olmalarına rağmen söküp toplamak tam bi bela üstelik söktükten sonra tam toplanmama gib problemler yapabiliyolar ama normal kullanımda sökülmeye ihtiyaçda duymuyolar
iş yerinde hp acer asus kullanıyorum
şimdiye kadar 3 ayrı hp kullandım ısınmadan dolayı kilitlenme donma problemi makineyi kırdırır. bi tanesi usb leri fazla kullandığım için usb portu yandı anakart ücreti tahmin edileceği gibi dudak uçuklatır çocuklara oyuncak oldu, hp markası kesinlikle uzak durun

acer sorunsuz çalışır derkennn, anakart bozuldu 3 yıllık makine çöp oldu üstelik tanıdığım 3 kullanıcıda aynı problemi yaşadı
asus dedikleri gibi sorunsuz servisi ilgili fakat sağlamlık açısından toshiba yı tek geçerim

sıralama toshiba ve asus gerisi benim gibi makinelerini hor kullanan zorlayan kişilere uygun değil ama laptop u masa başında kullanan kullanmadığında üstünü örtüp fişini çekip hatta bataryasını çekip muhafaza eden dikkatli bi kullanıcıysanız fiyat açısından uygun olan pacakrd bell tavsiye edebilirim kullanıp memnun kalan tanıdıklarım var