En Iyi/Kullanılan Tarayıcı

En iyi/kullandığınız tarayıcı

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AVG Brave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
En iyi kullanılan tarayıcıyı ankette işaretleyip neden kullandığınızı aşağıya yazabilirseniz memnun olurum.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Edge öneren çok kullanıcı var fakat ben hiç sevmiyorum Edge'i. Firefox çok daha iyi. Hafifliği konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat bana daha hızlı geldi ve tasarımı da çok hoş geldi. Brave de kullandım fakat RAM kullanımı biraz yüksek. O yüzden en iyisi Firefox diye düşünüyorum.

fortekno

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Edge'nin indirme hızı Chrome'dan daha yüksek. Edge aynı dosyayı daha yüksek hızda indiriyor.

AVG Brave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Edge öneren çok kullanıcı var fakat ben hiç sevmiyorum Edge'i. Firefox çok daha iyi. Hafifliği konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat bana daha hızlı geldi ve tasarımı da çok hoş geldi. Brave de kullandım fakat RAM kullanımı biraz yüksek. O yüzden en iyisi Firefox diye düşünüyorum.
Edge.Yeterince hızlı ve Ram konusunda chromedan daha iyi bence
Edge, en başta fena değildi ama sonra siteleri yavaş yüklemeye, performansla çok oynamaya ve outlook hesabı açmak için beni zorlamaya başladı. Edge'yi yakında silip Brave'e geçeceğim.
Mozilla Firefox, fena değil ama bence ihtiyacımızı karşılamaz.

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Youtube'dan bir şeyler izlerken veya bir canlı yayın vs. izlerken Mozilla Firefox, gündemi takip etmek, foruma bakmak için vs. Opera GX kullanıyorum.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Edge, en başta fena değildi ama sonra siteleri yavaş yüklemeye, performansla çok oynamaya ve outlook hesabı açmak için beni zorlamaya başladı. Edge'yi yakında silip Brave'e geçeceğim.
Mozilla Firefox, fena değil ama bence ihtiyacımızı karşılamaz.
Bende siyah ekran sorunları da başladı, hiç sevmiyorum o yüzden. Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor Firefox, DuckDuckGo ile kullanıyorum, çok rahat bir tarayıcı.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
Brave gizlilik konusunda iyi fakat fazla ram kullanıyor.

Opera, verilerinizi çinlilere vermek isterseniz ideal. Ayrıca fazla ram kullanıyor.

Microsoft Edge, pek gizli denemez ama baya akıcı.

Google Chrome, Microsoft Edge'ye benziyor.

Ben Google Chrome kullanıyorum işimi görüyor. Ama Bravede iyidir.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
En iyi kullanılan tarayıcıyı ankette işaretleyip neden kullandığınızı aşağıya yazabilirseniz memnun olurum.
Yani eskiden birden fazla kullanıyordum google opera mozilla ve ara sıra internet explorer ama şuan google chrome kullanıyorum mozillada gayet güzel operada ama google da güzel basit

AVG Brave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
İsteyenler için Vivaldi seçeneği de geldi.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Bu ve bunun gibi bir çok konumuz mevcut forumumuzda.
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...