AVG Brave
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
En iyi kullanılan tarayıcıyı ankette işaretleyip neden kullandığınızı aşağıya yazabilirseniz memnun olurum.
Edge.Yeterince hızlı ve Ram konusunda chromedan daha iyi benceEn iyi kullanılan tarayıcıyı ankette işaretleyip neden kullandığınızı aşağıya yazabilirseniz memnun olurum.
Edge öneren çok kullanıcı var fakat ben hiç sevmiyorum Edge'i. Firefox çok daha iyi. Hafifliği konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat bana daha hızlı geldi ve tasarımı da çok hoş geldi. Brave de kullandım fakat RAM kullanımı biraz yüksek. O yüzden en iyisi Firefox diye düşünüyorum.
Edge, en başta fena değildi ama sonra siteleri yavaş yüklemeye, performansla çok oynamaya ve outlook hesabı açmak için beni zorlamaya başladı. Edge'yi yakında silip Brave'e geçeceğim.Edge.Yeterince hızlı ve Ram konusunda chromedan daha iyi bence
Brave çok iyi ve hızlı ve reklamların çoğunu engelliyorEn iyi kullanılan tarayıcıyı ankette işaretleyip neden kullandığınızı aşağıya yazabilirseniz memnun olurum.
Bende tam tersi oluyor Edge dosyaları çok yavaş indiriyor.Edge'nin indirme hızı Chrome'dan daha yüksek. Edge aynı dosyayı daha yüksek hızda indiriyor.
Evet o konuda Chrome kullanmaktayım bir şey indirirken.Ama bir sitede gezinme bir şeyler izleme performansı konusunda en akıcı olan edge.Bende tam tersi oluyor Edge dosyaları çok yavaş indiriyor.
Ben de Brave'i yakında deneyeceğim ama para kazandırıyor mu? Merak ettim sadece.Brave çok iyi ve hızlı ve reklamların çoğunu engelliyor
Bende siyah ekran sorunları da başladı, hiç sevmiyorum o yüzden. Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor Firefox, DuckDuckGo ile kullanıyorum, çok rahat bir tarayıcı.Edge, en başta fena değildi ama sonra siteleri yavaş yüklemeye, performansla çok oynamaya ve outlook hesabı açmak için beni zorlamaya başladı. Edge'yi yakında silip Brave'e geçeceğim.
Mozilla Firefox, fena değil ama bence ihtiyacımızı karşılamaz.
bir kanıtı var mı? merak ettimEdge'nin indirme hızı Chrome'dan daha yüksek. Edge aynı dosyayı daha yüksek hızda indiriyor.
Ben iksini aynı dosyayı indirirken karşılaştırdığımda Edge daha stabil bir hızda ve daha hızlı indirdi.Bende tam tersi oluyor Edge dosyaları çok yavaş indiriyor.
Edge, scratch adlı programı 12 dk'da indirdi.Ben iksini aynı dosyayı indirirken karşılaştırdığımda Edge daha stabil bir hızda ve daha hızlı indirdi.
İnternetim 16 mbps, Chrome'da 1.3'le falan indirirken Edge'de 1.5 mb/saniye ile indiriyor. Arada dağlar yok tabi ama yine de az da olsa hızlı.bir kanıtı var mı? merak ettim
Yani eskiden birden fazla kullanıyordum google opera mozilla ve ara sıra internet explorer ama şuan google chrome kullanıyorum mozillada gayet güzel operada ama google da güzel basitEn iyi kullanılan tarayıcıyı ankette işaretleyip neden kullandığınızı aşağıya yazabilirseniz memnun olurum.
FreeDownloadManager: My time has come.Edge'nin indirme hızı Chrome'dan daha yüksek. Edge aynı dosyayı daha yüksek hızda indiriyor.
qBitTorrent: I can beat this guy.FreeDownloadManager: My time has come.
Google Chrome'un da pek güvenli olduğunu sanmıyorum.Ciddi ciddi Opera'ya oy verenler var...
Bende niyeyse 15 Kbit ile indiriyor, daha sonra sıfırlanıyor indirme hızı. O yüzden kullanamıyorum.FreeDownloadManager: My time has come.
Verilerimi ne olduğunu bilmediğim çinlilere vereceğime yıllardır işini iyi yapan Google'ye veririm.Google Chrome'un da pek güvenli olduğunu sanmıyorum.
My 20K tracker list: You are nothing without me.qBitTorrent: I can beat this guy.
Brave'nin başka uygulamaları da var. Zooma rakip olan bir uygulaması var mesela. Keşke okullarda onu kullansak.Duckduckgo+Brave= Veri satma yok= Reklam yok