Arkadaşlar ben netdirekt.com.tr den 200 tl ödeyerek platin paketini aldım 25 GB alan 50 GB trafiği var ancak dün trafik aşımı nedeniyle sitem askıya alındı. Yok böyle birşey arkadaş sanki web sitem tıklanma rekorları kırıyorda o kadar dosya çekilmiş sitemden.. Bugün araştırma yaptım natro.com diye bir hosting firması buldum seçeneklere baktım LİMİTSİZ DİSK ALANI, TRAFİK, FTP ve E-POSTA, SUB DOMAIN gibi seçenekleri var ayrıca bunların toplam 1 yıllık ücretide 88 TL . İki firma arasındaki farka bakarmısınız ? Bu natro.com hakkında bilginiz varmı acaba oraya transfer etmek istiyorum alan adımı yardım ederseniz sevinirim..
natro düşünüyorsun ama natro nun şuan çoğu kullanıcısı şikayetçi tavsiyem abd firmaları hostgator bi zamanlar iyidi ama o da çok pahalı benim tavsiyem arvixe'dir ve arvixe kullanıyorum arvixe'yi neden kullanayım ki diyebilirsin ama inan bana anlatsam buraya sığmaz ben buradaki sitede gördüm arvixe ve hakikaten söylediklerinden daha fazlasını buldum arvixede + ömür boyu 1 adet domain de ücretsiz veriyorlar detaylı bilgiyi yukarda da belirttiğim gibi http://www.hostingindirim.com da rahatça bulabilirsin ayrıca sitede ingilizcesi olmayan arkadaşlara resimli anlatım da yapılmış bir desteğe ihtiyacın olduğunda yorum at veya pm at ben buralardayım başarılar.
Evet ama arvixe de kaldığınız sürece ve 1 adet domain hakkınız varÖmür boyu domain mi
NetDirekt hakkinda bilgisi olan yokmu?
Ben bugüne kadar 2 site aldım burdan ve bi sorunda yaşamadım ancak Natro'ya göre paketleri pahalı. Natroya kıyasla nasıldır bundan sonraki işlerimi ona göre Natro dan yürütmeyi düşünüyorum.Eskiden hostcini adı altında hizmet veriyorlardı. Sonra Almanya kökenli bir firma ile ortaklık kurdular. Host barındırmadım ama çok sayıda domain barındırmıştım hostcini döneminde. Güvenilir bir firma.