En İyi Hosting Firması Hangisi Bakarmısınız

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hosting işinden çok anlamam ama, radore Türkiyede hostinge en çok yatırım yapanlardan birisi. bir bak istersen.

kubrasafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 3 senedir natro kullanıyorum çok memnunum hiç sıkıntı yaşatmadı

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben netdirekt.com.tr den 200 tl ödeyerek platin paketini aldım 25 GB alan 50 GB trafiği var ancak dün trafik aşımı nedeniyle sitem askıya alındı. Yok böyle birşey arkadaş sanki web sitem tıklanma rekorları kırıyorda o kadar dosya çekilmiş sitemden.. Bugün araştırma yaptım natro.com diye bir hosting firması buldum seçeneklere baktım LİMİTSİZ DİSK ALANI, TRAFİK, FTP ve E-POSTA, SUB DOMAIN gibi seçenekleri var ayrıca bunların toplam 1 yıllık ücretide 88 TL . İki firma arasındaki farka bakarmısınız ? Bu natro.com hakkında bilginiz varmı acaba oraya transfer etmek istiyorum alan adımı yardım ederseniz sevinirim..

Natro kurumsal paket aldım. 46$ 1 adet trend micro antivirus de ucretsiz geldi ustelik. Adamlar diger firmalara göre cok daha kurumsal çalışıyorlar. Ayrıca destek departmanlarının hızı da oldukça iyi.:yes:

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Anaaa kimsede çıkıp sadecehosting dememiş ya la :D Neyse zaten çok duyulmasında fazla yoğun olmasın paşalar :) Adamların gördüğü rakip yok tr de :) Yalnız fazla katılar ya :D Müşteri temsilcisi dedicated sunucu için bana direk ip mizi 3 kere black liste sokarsan hizmeti durduruyoruz dedi :D
http://www.sadecehosting.com/kurumsal.php

sadrikrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir kaç defa sıkıntı yaşadım ben natroda ama bir telefonda işimi hallettiler işi bilmediğim için benden kaynaklıymış o sorunda :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Radore ağrıza çıkarınca herşeyimi natroya taşıdım çok iyi olduğu söyleniyor

rasim2012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hostgatorla domain bedava.
şuraya tıklayıp,
package type'ı seçer hosting addons'ları da kaldırırsanız ilk ay sadece 1 cent yani bir anlamda bedava.

alican özcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Natro ile çalışıyorum 2 yıla aşkın süredir gayet iyiler işlerinden.Ama SadeceHosting tavsiye ederim sana.Şuanda bütün büyük firmalar SadeceHosting tercih ediyor Hatta şuanda kullandığımız forum bile.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aman isimtescil demeyin. bnm wordpress var sitede, bekli ondandır bilemiyorum ama çok yavas açılıyor. Şubatta bitiyor host sürem domain ile taşıncam başka yere.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
natronun yönetim paneli diğer firmaların yönetim panelinden oldukça daha kolay tecrübeniz yoksa ve uzun süreli kalite istiyorsanız öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yorumlara güvenerek sadecehosting'den natroya geçtim. Çok sorun çıkardılar umarım natro iyidir ki sadece burda değil bir çok yer de iyi diye bahsediliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hostgator mu natro mu diye sınırlandırsak acaba fikirleriniz nasıl olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkiye'de iyi hosting firması bulmak kolay değil. Natro iyi hoş falan ama bizim cloud sistemimizin anasını ağlatıp cumadan pazartesi ye kadar 200 müşterimizin sitesine erişimi kapattılar. Hafta sonu da teknik destek veremedilier. Neymiş "Hafta sonu teknik destek yokmuş". Müşteri Merkezine bağlanıyorsun, tek yaptıkları sistemi açıp kapamak. Sizin makineniz bozuksa, iki gün boyunca bunun sıkıntısını ben mi çekmek zorundayım!!

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Her forumda bu tarz konular açılıyor genellikle herkes kafasından bir firma ismi söylüyor türkiye'de merdiven altı firmalar dahil toplamda 1.400 üzerinde firma varmış... Fakat bunların %98'i güvenilir değil doğru düzgün hizmet veremez ne yaptıkları belli olmaz falan filan. Geriye kalan %2 ise kurumsallaşmış firmalardır. Bu kurumsallaşmış firmaların başında Natro , Sadecehosting falan gibi firmalar geliyor. Öncelikle destek hizmet güvenilirlik alt yapı gibi konularında güvenebildiğim ve kullanmış olduğum firma ise NATRO, Linux-Windows geçişleri tek tık ile yapılabiliyor kullanışlı her seviyeye uygun bir panelleri var. İster yeni başlayan olun ister profesyonel biri olun ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorlar ve bu çok önemli bir şey bence. Bu yüzden en iyi hosting sıfatını yakıştırabiliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende godaddy kullanıyorum 4 senedir fiyat uygun indirim kuponları çok intertnette tavsiye ederim

oznklkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.hosttescili.com tabikide, ozel kisisel isin dahi olsa ellerinden geleni yapmaktan kacinmayan samimi guvenilir biryer
s8.gif

DesteX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
natro düşünüyorsun ama natro nun şuan çoğu kullanıcısı şikayetçi tavsiyem abd firmaları hostgator bi zamanlar iyidi ama o da çok pahalı benim tavsiyem arvixe'dir ve arvixe kullanıyorum arvixe'yi neden kullanayım ki diyebilirsin ama inan bana anlatsam buraya sığmaz ben buradaki sitede gördüm arvixe ve hakikaten söylediklerinden daha fazlasını buldum arvixede + ömür boyu 1 adet domain de ücretsiz veriyorlar detaylı bilgiyi yukarda da belirttiğim gibi http://www.hostingindirim.com da rahatça bulabilirsin ayrıca sitede ingilizcesi olmayan arkadaşlara resimli anlatım da yapılmış bir desteğe ihtiyacın olduğunda yorum at veya pm at ben buralardayım başarılar. :)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
natro düşünüyorsun ama natro nun şuan çoğu kullanıcısı şikayetçi tavsiyem abd firmaları hostgator bi zamanlar iyidi ama o da çok pahalı benim tavsiyem arvixe'dir ve arvixe kullanıyorum arvixe'yi neden kullanayım ki diyebilirsin ama inan bana anlatsam buraya sığmaz ben buradaki sitede gördüm arvixe ve hakikaten söylediklerinden daha fazlasını buldum arvixede + ömür boyu 1 adet domain de ücretsiz veriyorlar detaylı bilgiyi yukarda da belirttiğim gibi http://www.hostingindirim.com da rahatça bulabilirsin ayrıca sitede ingilizcesi olmayan arkadaşlara resimli anlatım da yapılmış bir desteğe ihtiyacın olduğunda yorum at veya pm at ben buralardayım başarılar. :)

Ömür boyu domain mi :D

burakbardakci34

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Radore daha 1-2 gün önce sıkıntılar yaşadı BURADAN BAKABİLİRSİNİZ. Ve hala kendini stabil bir düzeyde koruyabilmiş, güvenliği sağlayabilmiş veya kesintisiz hizmet sağlayabilmiş değil.

İHS ise ayda bir önceden haber vermeden zam yapıyor uçuk fiyatları buldu performans ve fiyat odaklı analiz ettiğimde gerçekten çok gereksiz pahalı olduğunu görüyorum. Bir ton ürün çeşidi var ama kullanışlı değil.

Natro'da ise fiyat performans ve destek olarak olumlu buluyorum hizmetleri kaliteli ve kesintisiz hizmet veriyorlar windows linux geçişleri mümkün diğer firmalar da bu yok 7/24'ü geçtim resmi tatil ve bayramlar da bile hizmet veriyorlar. Kontrol panelleri kullanışlı ve kolay.Tek sıkıntısı mail kotası onu da arttıracaklarmış zaten ondan sonra bir sıkıntısı kalmayacak benim gözümde. Ve ek hizmetleri de var satış ortaklığı ve web tasarım partnerleri diye. Satış ortaklığından iyi komisyon veriyorlar.

Sadecehosting ise kullanmadım.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
NetDirekt hakkinda bilgisi olan yokmu?

Eskiden hostcini adı altında hizmet veriyorlardı. Sonra Almanya kökenli bir firma ile ortaklık kurdular. Host barındırmadım ama çok sayıda domain barındırmıştım hostcini döneminde. Güvenilir bir firma.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Eskiden hostcini adı altında hizmet veriyorlardı. Sonra Almanya kökenli bir firma ile ortaklık kurdular. Host barındırmadım ama çok sayıda domain barındırmıştım hostcini döneminde. Güvenilir bir firma.
Ben bugüne kadar 2 site aldım burdan ve bi sorunda yaşamadım ancak Natro'ya göre paketleri pahalı. Natroya kıyasla nasıldır bundan sonraki işlerimi ona göre Natro dan yürütmeyi düşünüyorum.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ben 1 sene GoDaddy kullandım. Bir defa sorun oldu. Onu da çözene kadar haftalarca uğraştım. Adamlara derdimi anlatana kadar canım çıktı. Yoğun twitter yazışmalarından sonra suçun kendilerinde olduğunu anlayıp çözdüler. Host ve Domaini yenilemek epey pahalı zaten.
Webadam'a geçtim. Bakalım bu nasılmış:)

eqlenceli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ixirhost.com desteklerini esirgemiyorlar. fiyatları cazip. referanslarından birinde shiftdeletede var :)

lutfuhoca

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar forumda En iyi hosting firması hangisi diye bir konu açmıştım. Ve forumda ki arkadaşlar katılımlarını gösterdiler. Oylama sonucu ve yorumlara göre hizmetimi natro.com üzerinden satın aldım. Ve herhangi bir sıkıntı ile hala karşılaşmadım henüz geçenler de telefon numaralarından kendilerine ulaştım ve site kurmak istiyorum gibi çok genel bir şey söyledim.
Hemen kur panellerinden ihtiyacıma göre bir sistem kurduk ve şuan ihtiyacımı görüyor üstelik geç saatlerde bile ulaşabiliyorum kendilerine her hosting firmasında böyle olmadığını duyuyorum, bu yüzden doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Benim için en iyi hosting firması.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tamamen katılıyorum son 2 senede natro çok fena saçmaladı. Sürekli mail ile ilgili hatalar oluyor bir süre önce tüm mail iletişimi kesildi sorduğumda bir saldırı aldıklarını hemen düzelteceklerini söylediler. dedikleri gibi düzelttiler fakat o gün bugundur her gün outlook uma günde en az 5 defa şifremi girmek zorundayım. ve ne zaman sorsak hata sizde virüs yemişsiniz diyorlar. Fekat mac kullanıyıor tüm ekibimiz ve hepimiz bilgisayarları formatladık ona rağmen ipadte bilgisayarda sürekli aynı hata. Sonra coşup coşup boş mailler geliyor...