- Reaksiyon puanı
- 7,986
Sdn
Kim kimi gömmüş?Forumlar arasında savaş mı var herkes birini gömmüş?
Pff, bu İçerik Ekibi de hep böyle. (!)Teyit edebilirsin. Bundan önce de başka forumlarda gezinmiyordum. Sadece SDN Forum üzerinde aktiftim.
Zamanında bir tane aktif olduğum forum var fakat ona bir yıldır bakmıyorum.
Diğer forumlarin kitleleri toxicmiş, haksızlık yapılıyomuş SDN iyiymiş falan.Kim kimi gömmüş?
SDN ve Technopat'ın üstü bir forum görmedim zaten.Diğer forumlarin kitleleri toxicmiş, haksızlık yapılıyomuş SDN iyiymiş falan.
Forum donanım haber mi?Birinin arayüzüne laf.
Forum donanım haber mi?
SDN dışında birde dh'de üyeliğim var fakat oraya 2008'den beri girmiyorum. Tasarımları cidden berbat insanı internetten soğutuyor.
Benimde var dh üyeliğim,bayağıda eski üyeyim oraya.
Ama çok karmaşa var orada,buradaki düzen,arkadaşlık yok orada.
Tasarımı berbat ama aktif bir forum Bir sorunla karşılaşmıştım,su içip geldim 10 tane yorum gelmiş
Forum siteleri ikiye ayrılır SDN ve digerleri
DHyide takip ediyorum ama aktif üyeligim yok
Birde şöyle bi sıkıntım var DH hakkında..
Donanım Haberin öyle berbat bi tasarımı varkii yıllardır üye olmaya çalışıyorum bilgilerimi giriyorum bu kullanıcı ismi ve eposta kullanımda diye beni kabul etmiyor.. Halbuki 5 yıldır farklı farklı isimler ve eposta adresleriyle deniyorum üye olamadım gitti o siteye artık olmak istemiyorum lanet olsun..
Temanın ismini ve bazı kısımlardaki ingilizce alıntı kısımları silerseniz daha iyi olacaktır. Başarılar...Arkadaşlar yepyeni bir arayüz ve betik ile çooooook güzel olduk, inanmaz iseniz sadece 1 dk bakın, sonra bana hak vereceksiniz
Bahsettiğiniz siteyle alakanız var mıdır?Arkadaşlar yepyeni bir arayüz ve betik ile çooooook güzel olduk, inanmaz iseniz sadece 1 dk bakın, sonra bana hak vereceksiniz
Siteyi ben geliştiriyorum modumBahsettiğiniz siteyle alakanız var mıdır?