- Reaksiyon puanı
- 31
Liderliğin kuralı;her şey senin hatandır!
Bir Böceğin Hayatı (A Bugs Life,1998)
Bir Böceğin Hayatı (A Bugs Life,1998)
Af buyur?Richie, would you do me a favor and eat my pussy for me please? From Dusk til Dawn
![]()
aaa çok ayıp sen oxford da okumadın mı ki ingilizce bilmiyorsun![]()
Çorum'da oxford vardı da biz mi okumadık![]()
Yaptıralım hacı bir tane.
Oxford dediğin nedir ki altı üstü iki duvar![]()
En basiti hayat su gibi akıp giderken geçmişi geri getiremeyeceğimizi sadece tekrarlarına bakarak ders çıkartmamız gerektiğini söyleyen bir söz dizisibu sözden ne anlıyoruz? ben bir çok anlama cekebiliyorum ama sonuçsuz kalıyor![]()
En basiti hayat su gibi akıp giderken geçmişi geri getiremeyeceğimizi sadece tekrarlarına bakarak ders çıkartmamız gerektiğini söyleyen bir söz dizisi![]()
Orada anlatmak istediği hayatın bir kere yaşandığını sen geçmişini bir kere yaşar ve sahnelersin ama zihninde binlerce kez tekrar edersin."Asla sahnelenemeycek bir oyunun tekrarı" lafından, "geri getiremeyeceğimiz geçmişten ders çıkarmalıyız" manası nasıl çıkıyor anlamadım
sözün boş lakırdı olduğu yönündeki düşüncelerim güçleniyor![]()
Orada anlatmak istediği hayatın bir kere yaşandığını sen geçmişini bir kere sahnelersin ama zihninde binlerce kez tekrar edersin.
Mesela şöyle düşün dün işe giderken karşında güzel bir bayan gördün hayatında sahnelendi geçti ama yarın aynı kadını göremezsin ama zihninde tekrar edersinbu daha enteresanmış
bence Türkçeye çevrilmesinde bir problem var. fransızcada basit bir cümle ile gayet basit bir duruma vurgu yaptığına bahse girerim.
Mesela şöyle düşün dün işe giderken karşında güzel bir bayan gördün hayatında sahnelendi geçti ama yarın aynı kadını göremezsin ama zihninde tekrar edersin
Bende sana açıkça anlattım işte bugün uykun felanmı var anlamadım uçak ters etki yaptı anlaşılan tam pes ediyorum saçma bir sözben anlatamadım galiba. sözün açıklamasını değil, verdiği mesajın anlamını soruyorum. dün işe giderken gördüğüm kadının suratını şeytan görsün![]()
Bende sana açıkça anlattım işte bugün uykun felanmı var anlamadım uçak ters etki yaptı anlaşılan tam pes ediyorum saçma bir söz![]()
Tuttum bu sözü:thumbup1:sahte bir hayatı farklı oyuncular ile tekrar ettiren zavallılarız.