En İyi Ekrana Sahip Telefon Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,327
Samsung sürekli bir gelişim içinde olan firma... Her yeni modelinde artı birşeyler üzerine koyabiliyor. Sürekli olarak Samsungu kötüleyen arkadaşların gözardı ettiği bir husus var: Samsung diğer firmalar gibi muhtelif materyallerini oradan buradan temin edip toplama bir alet yapmıyor. Ekranından işlemcisine, kamerasından değişik donanımlarına kadar hepsini kendi bünyesinde yapabiliyor olmasıdır. En büyük rakibi olan Apple bile en önemli parçalarını Samsunga sipariş vermektedir. Gerçi bazen Sony'den kamera yahut benzer bazı materyallerini ara sıra dışarıdan temin etme yoluna gitse de aynı kalitede malzemeyi kendinisin yaptığını da unutmamak gerek. Bu özelliği ile Samsung her zaman saygıyı hak eden bir firmadır. Ekranının yıllardır hep "en iyi" seçilmesi bir torpil yahut bir kayırma olarak düşünmüyorum; aksine bunu fazlasıyla hak ettiği su götürmez bir gerçektir. Apple'ın dahi amoled ekrana yöneldiği haberini okumuştuk daha geçenlerde.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla hocam, Samsung ekranlarını nasıl beğeniyorsunuz cidden merak ediyorum. Şahsen ben doğal renk seviyorum.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Dünyanın en iyi telefonu ilan ettiler la telefonu. Lan bi iPhone 7 çıksın nasıl bir salaklık bu? Note 7 ile 6S mi karşılaştırılır?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Amoled ekran çok garip geliyor bana ama çözünürlüğü iyi ve pil tüketiminde başarılı olmaya başladı. Hakkıdır ancak daha İphone 7'yi görmedik. Samsungun ümüğünü sıkacak bi hamle gelebilir kendini kötü hale sokacak cihazda çıkabilir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
63af302cac97808f707ecdfdd073e980.png

Evet doğru hatırlamışım.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Samsung sürekli bir gelişim içinde olan firma... Her yeni modelinde artı birşeyler üzerine koyabiliyor. Sürekli olarak Samsungu kötüleyen arkadaşların gözardı ettiği bir husus var: Samsung diğer firmalar gibi muhtelif materyallerini oradan buradan temin edip toplama bir alet yapmıyor. Ekranından işlemcisine, kamerasından değişik donanımlarına kadar hepsini kendi bünyesinde yapabiliyor olmasıdır. En büyük rakibi olan Apple bile en önemli parçalarını Samsunga sipariş vermektedir. Gerçi bazen Sony'den kamera yahut benzer bazı materyallerini ara sıra dışarıdan temin etme yoluna gitse de aynı kalitede malzemeyi kendinisin yaptığını da unutmamak gerek. Bu özelliği ile Samsung her zaman saygıyı hak eden bir firmadır. Ekranının yıllardır hep "en iyi" seçilmesi bir torpil yahut bir kayırma olarak düşünmüyorum; aksine bunu fazlasıyla hak ettiği su götürmez bir gerçektir. Apple'ın dahi amoled ekrana yöneldiği haberini okumuştuk daha geçenlerde.
Yazılımı donanımla uygun yapmadığı sürece her şeyi kendi imal etse ne yazar. Apple sizin tabirinizle "toplama" telefon yapmasına rağmen neden donanımla yazılım uyum içinde çalışıyor o zaman? Önemli olan donanımın işletim sistemiyle uyum içinde çalışmasıdır.
Her türlü markanın her türlü cihazını kullanırım ve kullanıyorum. Apple fanboyu değilim yani yanlış anlaşılmasın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Huawei de bir çok parçasını kendi üretiyor mesela. Tercih etme sebeplerimden birisidir.

Reaksiyon puanı
10,327
@|SeYYaH| Snapdragonu da mı samsung üretiyor?

Yok, snapdragon'u qualcomm firması üretiyor.
Doğrudur, Samsung başta Amerika olmak üzere bazı ülkelerde bunu kullanıyor. Lakin Samsung kendi işlemcisini yapabilen bir firma. kimseye mecbur olmadığı gerçeğini dile getirmek istemiştim ben sadece...

Bu arada apple'cı arkadaşlara şunu söylemek istiyorum: Ben Samsung fanboyu falan değilim. Kaldı ki iki yıl evvel Samsung firmasına hakaretten dolayı ceza yemiş ve iki yıl boyunca siteye girişim yasaklanmıştı. Benim o yorumu yazmaktaki amacım bir hakkın teslimidir sadece. Bu siteye Allahın günü Samsunga hakaret için gelip deşarz olduktan sonra işi bitenlere karşı bir hak duygusu saikiyle yazdım. Ben iphone marka bir telefonu yolda bulsam almayacak kadar sevmediğim bir markadır, ama hiçbir zaman kötü olduğunu söylemedim. Sadece sevmiyorum, ama benim sevmemiş olmam ona kötü ve kalitesiz yaftası vurma hakkını vermez. Hatta hiçbir telefona kötü demedim, belki eleştirdim ama kötü demedim. Benim sorunum kısaca bu, insanların sevmediğine karşı düşman gibi davranması, olmadık hakaretlerle haksızlık ediyor olması...