En iyi app store oyunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lamero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana en iyi ücretli app store oyunlarını yazarmısnz

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her hangi bir faydalı uygulama açıklaması ıle birlikte ucretli ücretsiz fark etmez ve ya saglam bir oyun

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Plant vs Zombies ve Roads of Rome 2 yi bi dene

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kullandıklarımı yazayım;

N.O.V.A 3: Crysis çakması.
Super Hexagon:Şekillerin tek bir çıkış yolunu bulup kaçıyorsun.Retro müzikleriyle çok eğlenceli.
Osmos:Özellikle multiplayer çok sarıyor.Kendinden küçük hücrelerle birleşip büyüyorsun.Voice Chat özelliği de var.
Fieldrunners2:En iyi tower gamelerden.Farklı kuleleriyle ve kuleleri ard arda koyup düşmanın gideceği yolu değiştirebiliyorsunuz fakat casual de bile zorlanıyorsunuz.Sabır ister.
OLO: Topları karşı tarafa fırlatıp belirli bir yerde durdurmaya çalışıyorsun.2,4 kişilik ve Online modu var.Tek kişilik oynanmıyor.
Rayman Jungle Run:1$ken kaçırma eğlenceli.
FlyDeep:Türk yapımı.Uzayda sana gelen noktalara çarpmamaya çalışıyorsun.Ücretsiz.
Major Magnet:Adı gibi.Palyaçosun ve mıknatısları kullanıp belli bir noktaya gelmeye çalışıyorsun.1$
Mini Ninjas:İki boyutlu koşu oyunu.Ücretsiz,güzel.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ya ben bir oyun indirmiştim sonra silindi adını da unuttum bilen yazabilir mi; oyun pixellerden oluşuyordu ve işte lavla suyu karıştırıp bulut falan oluşturuyorduk fingergod tarzı ama piksel piksel

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim ama ben ücret odemiyorum pp25 sagolsun fakat bir şeyi bulamadım rayman jungle run ile flydepp yoktu pp25 te
başka oyunlar varsa yazabilirsiniz benim canım sıkılıyor eglenmek için iphone- ipod touch gibi ios cihazlı için faydalı uygulama biliyorsanız onlarıda yazın bir yanımda bulusun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
karacaerc kardeşim aradığın oyunun adı creation galiba dene istersen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:laugh:Tarzın futbolsa score veya dream league ideal bir oyun istiyorsan clash of clans (hepsi ücretsiz )

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdslar bısey sorcam Bu ücretlı oyunları falan satın alırken kontörden yemio mu acaba kredı kartı şart mı yanı ?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Fifa
nba
fruit ninja
samurai

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tiny wings
ikaro racing
slender man
kindom rush
lego harry potter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:tt2::clap:temple run 2 puo whare is watter sims 3 temle run brave piknik sepeti vb:lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende jailbreak var dream league yi oynuorum en sağlam adamlar suan benim takımımda :D

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
infinity blade serisi
cut the rope
epoch 2
anomally 2
badland

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Kullandıklarımı yazayım;

N.O.V.A 3: Crysis çakması.
Super Hexagon:Şekillerin tek bir çıkış yolunu bulup kaçıyorsun.Retro müzikleriyle çok eğlenceli.
Osmos:Özellikle multiplayer çok sarıyor.Kendinden küçük hücrelerle birleşip büyüyorsun.Voice Chat özelliği de var.
Fieldrunners2:En iyi tower gamelerden.Farklı kuleleriyle ve kuleleri ard arda koyup düşmanın gideceği yolu değiştirebiliyorsunuz fakat casual de bile zorlanıyorsunuz.Sabır ister.
OLO: Topları karşı tarafa fırlatıp belirli bir yerde durdurmaya çalışıyorsun.2,4 kişilik ve Online modu var.Tek kişilik oynanmıyor.
Rayman Jungle Run:1$ken kaçırma eğlenceli.
FlyDeep:Türk yapımı.Uzayda sana gelen noktalara çarpmamaya çalışıyorsun.Ücretsiz.
Major Magnet:Adı gibi.Palyaçosun ve mıknatısları kullanıp belli bir noktaya gelmeye çalışıyorsun.1$
Mini Ninjas:İki boyutlu koşu oyunu.Ücretsiz,güzel.
Bu iyi oldu sağol

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gta san andreas anomally infinity blade II badland

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gta SA

Gangster Vegas

Traffic Racer

LEGO Oyunlar----->Lord of the Rings/Batman/ Harry Potter

STAR WARS LEGO SAGA

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya ben bir oyun indirmiştim sonra silindi adını da unuttum bilen yazabilir mi; oyun pixellerden oluşuyordu ve işte lavla suyu karıştırıp bulut falan oluşturuyorduk fingergod tarzı ama piksel piksel
Doodle God'dı sanırım. Çünkü o oyunda da elementleri karıştırıp bir şeyler oluşturma imkanı vardı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir şey sorcam biri pp 25 in linkiniş ve kurulumunu atabilir mi acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
roads of rome 2 internet qerektiriyomu ve ücretlimi

:huh: