Bu iyi oldu sağolKullandıklarımı yazayım;
N.O.V.A 3: Crysis çakması.
Super Hexagon:Şekillerin tek bir çıkış yolunu bulup kaçıyorsun.Retro müzikleriyle çok eğlenceli.
Osmos:Özellikle multiplayer çok sarıyor.Kendinden küçük hücrelerle birleşip büyüyorsun.Voice Chat özelliği de var.
Fieldrunners2:En iyi tower gamelerden.Farklı kuleleriyle ve kuleleri ard arda koyup düşmanın gideceği yolu değiştirebiliyorsunuz fakat casual de bile zorlanıyorsunuz.Sabır ister.
OLO: Topları karşı tarafa fırlatıp belirli bir yerde durdurmaya çalışıyorsun.2,4 kişilik ve Online modu var.Tek kişilik oynanmıyor.
Rayman Jungle Run:1$ken kaçırma eğlenceli.
FlyDeep:Türk yapımı.Uzayda sana gelen noktalara çarpmamaya çalışıyorsun.Ücretsiz.
Major Magnet:Adı gibi.Palyaçosun ve mıknatısları kullanıp belli bir noktaya gelmeye çalışıyorsun.1$
Mini Ninjas:İki boyutlu koşu oyunu.Ücretsiz,güzel.
Doodle God'dı sanırım. Çünkü o oyunda da elementleri karıştırıp bir şeyler oluşturma imkanı vardı.ya ben bir oyun indirmiştim sonra silindi adını da unuttum bilen yazabilir mi; oyun pixellerden oluşuyordu ve işte lavla suyu karıştırıp bulut falan oluşturuyorduk fingergod tarzı ama piksel piksel
minecraftya ben bir oyun indirmiştim sonra silindi adını da unuttum bilen yazabilir mi; oyun pixellerden oluşuyordu ve işte lavla suyu karıştırıp bulut falan oluşturuyorduk fingergod tarzı ama piksel piksel