En iyi antivirüs proğramı hangisi?

En iyi antivirüs hangisi başka öneriniz varsa yorum olarak yazınnnn

• Kullanılan toplam oy
    117

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Symantec endpoint derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sarkat arkadaşım Bitdefender çok kasıyor almayın demişsin de sende kasan Bitdefender bende niye hiç kasmıyor bunu anlamış değilim ben en az 15 bilgisayara Bitdefender yükledim hiç bir arkadaşım da bilgisayarımı çok kasıyor demedi ayrıca dünya bağımsız test firmalarından olan AV-Test'in muhtelif zamanlarda yapmış olduğu testlerde son 3 yılın (2013-2014-2015) en performanslı antivirüs firması Bitdefender seçilmiştir. O nedenle benim bilgisayarımı kasıyor diyen arkadaşlar önce sistemlerini sorgulasınlar. Ben bitdefenderı sistemime yüklemeden önce bilgisayarımın performansı ne ise yükledikten sonrada aynı olduğunu yani sistemi hiç ama hiç yormadığımı fark ettim.

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Forumda çoğunluk Kaspersky demiş bende 2 yıl süre ile Kaspersky kullandım memnun da kaldım ancak fiyatı çok pahalı olunca arayışa girdim ve dünya bağımsız test şirketlerinden olan AV-Test ile AV Comparative'nin 2013-2014 yıllarında yapmış olduğu tüm testlerde bitdefenderin 1. olduğunu fark edince satın aldım ve çok memnun kaldım arayüzünün çok sade ve basit oluşu , sistemi hiç kasmıyor oluşu(sistem taraması yaparken bile) güvenlik desen en üst seviyede en son format attığım tarihi unuttum. Şimdiye kadar tavsiye ettiğim 20 arkadaşıma da bitdefenderi kurdum hiç bir şikayet almadım tavsiye etmeye de devam edeceğim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bitdefender a para verilir mi yahu :) adamlar her ay lisans kampanyası yapıyor zaten :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Symantec endpoint gerisi fasafiso.
Gecen gün eset yüklü pc ye kurup tarattırdım 50 ye yakın trojan cıktı

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bitdefender 1 numara diğerlerine kötüdür diyemem ama ben özellikle Eset,Avast,Avg gibi yazılımların bilgisayarımı koruduğuna inanmıyorum.

madmax009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i5 işlemci -6 gb ddr3-2 gb gforce 740m ekran kartı- windows7 64 bit işletim sistemi
arkadaşlar cok bişey istemiyorum sadece bilgisayarım çökmesin yeter
utorrent dowload yapıyorum ve normal alışveriş ve haber siteleri baska bişey yapmıyorum
önerebileceğiniz bir antivirüs programı var mı
2 tane program arasında kaldım bitdefender ve karspersky. karspersky e o kadar para vermenin bir anlamı varmı arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
i5 işlemci -6 gb ddr3-2 gb gforce 740m ekran kartı- windows7 64 bit işletim sistemi
arkadaşlar cok bişey istemiyorum sadece bilgisayarım çökmesin yeter
utorrent dowload yapıyorum ve normal alışveriş ve haber siteleri baska bişey yapmıyorum
önerebileceğiniz bir antivirüs programı var mı
2 tane program arasında kaldım bitdefender ve karspersky. karspersky e o kadar para vermenin bir anlamı varmı arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum
Avast free iş görüyor para verecem diyorsan kaspersky alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
norton bilgisayarın canına okuyor ama son sürümleri iyi. Bi bakın derim

dangerx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender total security kur kullan. Arada 6-12 aylık lisans hediyesi oluyor. Benim sistem 7 yıllık olmasına rağmen fazla kasmıyor. Tek Türkçe değil. Kaspersky total security nasıldır diye merak ediyorum. 3 aylık lisans var deneyeceğim.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bitdefender total security kur kullan. Arada 6-12 aylık lisans hediyesi oluyor. Benim sistem 7 yıllık olmasına rağmen fazla kasmıyor. Tek Türkçe değil. Kaspersky total security nasıldır diye merak ediyorum. 3 aylık lisans var deneyeceğim.

Bit defender Total lisanslı aldım. Ayrıca Tükçe dil seçeneği de var. Ama dediğiniz gibi i7 işlemcili 8 Gb RAM lilaptop var ama kasıyor. PC değil ama internet ağını felç ediyor diyebilirim. Laptopta sıkıntı vardır dedim format attım ama yine aynı.

Kasperksy total security denemedim, Kaspersky Pure kullandım. Onu da daha önce lisanslı aldım ve kullandım.

Şunu söyleyebilirim. Kaspersky çok daha stabil ve PC yi hiç kasmıyor. Bitdefender den çok memnun olanlar da var ama ben Kaspersky derim.

Şu an parayla aldığım Bitdefenderi kaldırdım yerine ücretsiz COMODO'yu kurdum şu an çok memnunum.

Uygun fiyata da yakalarsam yine kaspersky alıcam.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
COMODO mu? avast free varken tercih etmezdim onu avast free'den iyi mi? gerçi şuan için windows yok hdd yada psu sorunu var...

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Malwarebytes ve Eset Nod 32 ikilisi simdiye kadar beni yarı yolda bırakmadılar yine aynen devam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynn kardeş bana da çok oldu artık bir şey yüklemeye korkuyorum :D

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
60 liraya iki yıllık Kaspersky total aldım. Bit defender den çok daha stabil ve iyi

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bit defender Total lisanslı aldım. Ayrıca Tükçe dil seçeneği de var. Ama dediğiniz gibi i7 işlemcili 8 Gb RAM lilaptop var ama kasıyor. PC değil ama internet ağını felç ediyor diyebilirim. Laptopta sıkıntı vardır dedim format attım ama yine aynı.

Kasperksy total security denemedim, Kaspersky Pure kullandım. Onu da daha önce lisanslı aldım ve kullandım.

Şunu söyleyebilirim. Kaspersky çok daha stabil ve PC yi hiç kasmıyor. Bitdefender den çok memnun olanlar da var ama ben Kaspersky derim.

Şu an parayla aldığım Bitdefenderi kaldırdım yerine ücretsiz COMODO'yu kurdum şu an çok memnunum.

Uygun fiyata da yakalarsam yine kaspersky alıcam.
Comodo gorev yoneticisinden dahi kapatilabilen bir yazilim degil miydi yoksa o acik kapatildi mi?

Bitdefender ve Kaspersky bu sektorun lideri. Eset de crack disinda kolay kolay virüsleri algilayamama sıkıntılarından kurtulmus.

BlueAnqel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaspersky en iyisi fakat Avira Free 'de çok güzel.Hem de ücretsiz.Ücretli bir antivürüs arıyorsan tabiki de Kaspersky .

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
kaspersky de kullandım fakat bence yeni gelen sürümüyle beraber en hoşuma giden eset.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyi antivirüs bilinçli kullanıcıdır :cool:
Not: Virüs programı kullanmıyorum.