- Reaksiyon puanı
- 36
Symantec endpoint derim
Avast free iş görüyor para verecem diyorsan kaspersky alabilirsin.i5 işlemci -6 gb ddr3-2 gb gforce 740m ekran kartı- windows7 64 bit işletim sistemi
arkadaşlar cok bişey istemiyorum sadece bilgisayarım çökmesin yeter
utorrent dowload yapıyorum ve normal alışveriş ve haber siteleri baska bişey yapmıyorum
önerebileceğiniz bir antivirüs programı var mı
2 tane program arasında kaldım bitdefender ve karspersky. karspersky e o kadar para vermenin bir anlamı varmı arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum
Bitdefender total security kur kullan. Arada 6-12 aylık lisans hediyesi oluyor. Benim sistem 7 yıllık olmasına rağmen fazla kasmıyor. Tek Türkçe değil. Kaspersky total security nasıldır diye merak ediyorum. 3 aylık lisans var deneyeceğim.
Avast free iş görüyor para verecem diyorsan kaspersky alabilirsin.
Comodo gorev yoneticisinden dahi kapatilabilen bir yazilim degil miydi yoksa o acik kapatildi mi?Bit defender Total lisanslı aldım. Ayrıca Tükçe dil seçeneği de var. Ama dediğiniz gibi i7 işlemcili 8 Gb RAM lilaptop var ama kasıyor. PC değil ama internet ağını felç ediyor diyebilirim. Laptopta sıkıntı vardır dedim format attım ama yine aynı.
Kasperksy total security denemedim, Kaspersky Pure kullandım. Onu da daha önce lisanslı aldım ve kullandım.
Şunu söyleyebilirim. Kaspersky çok daha stabil ve PC yi hiç kasmıyor. Bitdefender den çok memnun olanlar da var ama ben Kaspersky derim.
Şu an parayla aldığım Bitdefenderi kaldırdım yerine ücretsiz COMODO'yu kurdum şu an çok memnunum.
Uygun fiyata da yakalarsam yine kaspersky alıcam.