sağlamlık istiyorum.1250 tl civarına piyasada lg g2 varken baska dusunmemek gerekir derim
sağlamlık istiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sağlamlık istiyorum.
xperia z1 in boyutlarında note 3 var bence note 3 üde bi kullan derim magazada dene bak bana katılcaksın.... süper...Yaklaşık 2-3 aydır bir karar veremedim.Bu iki telefon arasından bir seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Farklı telefonlara da açığım.
snapdragon 800 kullanmıyor... sadece yurt dışında var ama getirmem zor.xperia z1 in boyutlarında note 3 var bence note 3 üde bi kullan derim magazada dene bak bana katılcaksın.... süper...![]()
snapragon s800 kullanmıyor ama ona eş deger hatta oyun performansında daha iyi.... merak ettiysen adıda exynos 5 octa 520 işlemcisi...snapdragon 800 kullanmıyor... sadece yurt dışında var ama getirmem zor.
Öncelikle benim tafsiyem gidip LG G2 telefon almanızdır. Paranızı boşu boşuna Sony Z1, Iphone 5S yada Note 3, S4 e verip de kendinizi hüsrana uğratmayın. Şiddetle LG G2yi tafsiye ediyorum.
bi kaç ay sonra s5 z2 g3 çıkacaktıryeni telefonlar derken elinizde ne zaman çıkacaklarına dair kesin bilgi var mı? apple yıl sonuna doğru ürün tanıtımı yapıyor mesela, onu beklemek gerekirse en az bi 8 9 ay?