En iyi akilli telefon !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan defas59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisini alırdın ?

• Sony Xperia Z1

Kullanılan: 17 54.8%
  • Iphone 5s

Kullanılan: 14 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    31

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yaklaşık 2-3 aydır bir karar veremedim.Bu iki telefon arasından bir seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Farklı telefonlara da açığım.

Kardeşim 5 aydır konu açıyosun karar veremedin :D Sanki ben kısa sürede karar vermişim gibi :P

Bende LG G2 - Z1 - 5S arasında kalmıştım ve 5S Space Gray i seçtim. Ne almış olursan ol pişman olacağını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun. Bu saatten sonra sana iOS mu Android mi? 4 inç ekran yeterli mi? Diye sorular soramam kardeşim sen kendin düşün karar ver.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Yaklaşık 2-3 aydır bir karar veremedim.Bu iki telefon arasından bir seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz? Farklı telefonlara da açığım.
F/p oranı olan lg G2 al derim 1250 tl seviyesinde bulunuyor ama beklersen discovery elite çıkacak oda muhteşem olacak

TechANDmobilE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum sende benle aynı durumdan geçmişsin ,bende aynı durumdayım .PM ile beni aydınlatırsan çok sevinirim ...

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeyi bir kenara bırak. Android ve iOS işletim sistemi karşı karşıya. Tamam telefonun bu özelliği var, şu özelliği var. Ama bence önce hangisini seçmen gerektiği önemli. Bir çok kişinin de bildiği gibi Android, telefonu daha özgür kullanmak isteyen kişilere hitap etmektedir. Yani öyle bilinir. iOS ise daha kapalı kutudur, hazır önüne sunulur. Bunların haricinde Z1 ya da 5S demem gerekirse oyumu Apple iPhone 5S den yana kullanırım. (iOS olması eeeee...een büyük tercihim)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Eğer android-ios farketmez diyorsan xperia z1 öneririm ama z1 compact bu ay çıkacak sana onu bekle derim yok ben ios tan başka işletim sistemi kullanmam diyorsan iphone 5s öneririm bende 5c almayı düşünüyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

general mobile discovery 2 al derim ama illa iphone olacaksa 5s al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence iphone 5s ' i seç . Büyük telefon kullanmak zor olur . Benim tanıdiğım da var hiç kullanamıyor keşke bunun yerine küçük bir şey alsaydım diyor Z1' de Note3 boyunda bir şey . Tabi ama büyük telefon almak istiyorsan Note 3 al ya da üstün model ve küçük bir şey istiyorsan 5s al . Bence kullanıcılarına sor . Ama 5s ile iphone 5 in arasinda fark yok sadece tuşu farkli bence iphone 5 alabilirsin bir bak derim .