hız,oyun,ses performansı,fotograf makinası benim için önemli olanlardır.En iyi derken telefondan beklentileriniz nedir
Önek: hız oyun ses kalitesi fotograf makinası gibi
LG G2 İtirazı olan cevap yazsın. LG g2 almak için 99 sebeb bulurum.Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi akıllı telefonu almak istiyorum. Ocak ayının sonlarına doğru almayı düşünüyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
şu bat ayının sonu martın başı gibi s5 tanıtılcak bence bekle o zamana kadar çünkü süpriz bir şey olabilir belli olmaz... beklemessen şuan için en iyi not 3 ve lg g2 öneririm...Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi akıllı telefonu almak istiyorum. Ocak ayının sonlarına doğru almayı düşünüyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
samsung düşünmüyorum çünkü malzeme kalitesi hiç iyi değil.şu bat ayının sonu martın başı gibi s5 tanıtılcak bence bekle o zamana kadar çünkü süpriz bir şey olabilir belli olmaz... beklemessen şuan için en iyi not 3 ve lg g2 öneririm...
snapdragon 800 lü olan versiyonunu bulmam zor.Note 3
kardeşim g2 özellik bakımında iyi bir telefon ama bir arkadaşım 1-2 hafta önce yanlışlıkla yere düşürdü ve ekran mafoldu şimdi yapılsı için 750 lira para istiyorlar.malzeme kalitesi 0.kardeş bi s4 kullanıcısı olarak sana tavsiyem kesinlikle samsunga yaklaşma.
1 2 hafta içinde g2 ye geçecem benim fikrim git g2 al rahatla kafan telefona takılmasın.
snapdragon 800 lü olan versiyonunu bulmam zor.
hiç iyi değil diyosunda bende s4 kullanıyorum o kadarda kötü değil ama bir alimünyum da değil. egerki kılıflada kullanırsan zaten malzeme kalitesinin bir önemi kalmıyor ama yinede sen bilirsin tekilf var ısrar yoksamsung düşünmüyorum çünkü malzeme kalitesi hiç iyi değil.
Sen hiç telefon alamassın kardeş kusura bakma git 3310 al en iyisi malzeme kalitesi süper taştan yapmış adamlar.samsung plastik diyosunda kırılmaz plastik hiç düşünmüyosunuz bi samsung 5 en az 4 yıl götürür.S4 mini yada htc one mini öneririmsnapdragon 800 lü olan versiyonunu bulmam zor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kardeşim g2 özellik bakımında iyi bir telefon ama bir arkadaşım 1-2 hafta önce yanlışlıkla yere düşürdü ve ekran mafoldu şimdi yapılsı için 750 lira para istiyorlar.malzeme kalitesi 0.
bende zaten bu ikili arasında kaldımBırak bence G2'yi, Note 3'ü.Ben olsam 5S ile Z1 arasında kalırdım. :glare:
kardeş kusura bakma ama ben 2000 lira verdiğim telefondan bunu beklerim.elimden yanlışlıkla kayar düşer sonra bida ona + para ödemek istemiyorum.Sen hiç telefon alamassın kardeş kusura bakma git 3310 al en iyisi malzeme kalitesi süper taştan yapmış adamlar.samsung plastik diyosunda kırılmaz plastik hiç düşünmüyosunuz bi samsung 5 en az 4 yıl götürür.S4 mini yada htc one mini öneririm
bende zaten bu ikili arasında kaldım
kardeş kusura bakma ama ben 2000 lira verdiğim telefondan bunu beklerim.elimden yanlışlıkla kayar düşer sonra bida ona + para ödemek istemiyorum.
Iphone 5 al senbende zaten bu ikili arasında kaldım
kardeş kusura bakma ama ben 2000 lira verdiğim telefondan bunu beklerim.elimden yanlışlıkla kayar düşer sonra bida ona + para ödemek istemiyorum.
Drop test demiş.O videoları izleyen var mı ? Bi zengin züppe geliyo telefonu yere çarpıyo iyiki yapanlar türk değil.Biz öyle 1000-2000 vercez düşürmemek içiin bin dereden su getiririz.Bu adamlar eline geçen telefonu yere çarpıyo beyinlerinden şüphe ediyorum bunların.Arkadaşta elimden bi düştümü demiş.Çocuk musun ? sen düşürüceksin yere akıl var mantık var !İlk önce 5S alın beğenmezseniz sıfır Z1 alırsınız 5S'i satıp hatta üstüne para bile kalır.
Bi' elemanda demiş kırılmaz plastik diye. Drop testlerde görüyoruz Note 3'ü. İlla fanlığını yapan çıkacak şu plastiğin. :4:
Iphone 5 al sen2000 e ama dikkatli olman gerek koruyucu kap felan almalısın
Drop test demiş.O videoları izleyen var mı ? Bi zengin züppe geliyo telefonu yere çarpıyo iyiki yapanlar türk değil.Biz öyle 1000-2000 vercez düşürmemek içiin bin dereden su getiririz.Bu adamlar eline geçen telefonu yere çarpıyo beyinlerinden şüphe ediyorum bunların.Arkadaşta elimden bi düştümü demiş.Çocuk musun ? sen düşürüceksin yere akıl var mantık var !