En iyi akilli telefon !!!

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi akıllı telefonu almak istiyorum. Ocak ayının sonlarına doğru almayı düşünüyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

djyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En iyi derken telefondan beklentileriniz nedir
Önek: hız oyun ses kalitesi fotograf makinası gibi

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
stabilite , güvenlik ve uygulama magazası:5s
hız , sağlamlık , dayanıklılık , şıklık:z1
hız , farklı tasarım , ses kalitesi , ekran:lg g2
gereksiz donanım:note 3

djyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu özelliklerin hepsi 1 telefonda mevcut degil ama htc one nin hızı ve sesi iyi kamerasını çık övmüyorlar
Xperia z1 hızda aşırı iyi kamerası harika normal hoparlor sesini test etme imkanım olmadı kulaklıkta da ses nasıl bilmiyorum bende xperia z var şuan ona göre konuşacak olursam kulaklıksız sesi fena degil su geçirmesin diye hoparlorde conta oldugu için htc one kadar ses çıkmıyor orjinal kulaklıkta kulagınıza zarar vermesin diye onunda sesi digerlerine göre az ama haricen 4 4 lük bi kulaklık alırsan iş yapar samsungtan nefret ettigim için hakkında bi bilgim yok ama note 3 e bi bak

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
LG G2 derim.Çok hızlı kamerası güzel inanılmaz bir pili var 2 3 gün götürüyo.Ses kalitesi de gayet güzel.Tasarımı hoş.

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one two hakkında bilgisi olan var mı ?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi akıllı telefonu almak istiyorum. Ocak ayının sonlarına doğru almayı düşünüyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
LG G2 İtirazı olan cevap yazsın. LG g2 almak için 99 sebeb bulurum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
şu bat ayının sonu martın başı gibi s5 tanıtılcak bence bekle o zamana kadar çünkü süpriz bir şey olabilir belli olmaz... beklemessen şuan için en iyi not 3 ve lg g2 öneririm...

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu bat ayının sonu martın başı gibi s5 tanıtılcak bence bekle o zamana kadar çünkü süpriz bir şey olabilir belli olmaz... beklemessen şuan için en iyi not 3 ve lg g2 öneririm...
samsung düşünmüyorum çünkü malzeme kalitesi hiç iyi değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bi s4 kullanıcısı olarak sana tavsiyem kesinlikle samsunga yaklaşma.
1 2 hafta içinde g2 ye geçecem benim fikrim git g2 al rahatla kafan telefona takılmasın.

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
snapdragon 800 lü olan versiyonunu bulmam zor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeş bi s4 kullanıcısı olarak sana tavsiyem kesinlikle samsunga yaklaşma.
1 2 hafta içinde g2 ye geçecem benim fikrim git g2 al rahatla kafan telefona takılmasın.
kardeşim g2 özellik bakımında iyi bir telefon ama bir arkadaşım 1-2 hafta önce yanlışlıkla yere düşürdü ve ekran mafoldu şimdi yapılsı için 750 lira para istiyorlar.malzeme kalitesi 0.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
samsung düşünmüyorum çünkü malzeme kalitesi hiç iyi değil.
hiç iyi değil diyosunda bende s4 kullanıyorum o kadarda kötü değil ama bir alimünyum da değil. egerki kılıflada kullanırsan zaten malzeme kalitesinin bir önemi kalmıyor ama yinede sen bilirsin tekilf var ısrar yok :) o zaman lg g2 al diyecem ama onunda malzeme kalitesi samsunglarla aynı sayılır...o zaman xperia z1 al bunu malzeme kalitesi gayet iyi...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bırak bence G2'yi, Note 3'ü. :) Ben olsam 5S ile Z1 arasında kalırdım. :glare:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
5s i geç bence hiç hoşuma gitmedi benim note 3 yada z1 e bak

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
snapdragon 800 lü olan versiyonunu bulmam zor.

kardeşim g2 özellik bakımında iyi bir telefon ama bir arkadaşım 1-2 hafta önce yanlışlıkla yere düşürdü ve ekran mafoldu şimdi yapılsı için 750 lira para istiyorlar.malzeme kalitesi 0.
Sen hiç telefon alamassın kardeş kusura bakma git 3310 al en iyisi malzeme kalitesi süper taştan yapmış adamlar.samsung plastik diyosunda kırılmaz plastik hiç düşünmüyosunuz bi samsung 5 en az 4 yıl götürür.S4 mini yada htc one mini öneririm

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bırak bence G2'yi, Note 3'ü. :) Ben olsam 5S ile Z1 arasında kalırdım. :glare:
bende zaten bu ikili arasında kaldım :)

Sen hiç telefon alamassın kardeş kusura bakma git 3310 al en iyisi malzeme kalitesi süper taştan yapmış adamlar.samsung plastik diyosunda kırılmaz plastik hiç düşünmüyosunuz bi samsung 5 en az 4 yıl götürür.S4 mini yada htc one mini öneririm
kardeş kusura bakma ama ben 2000 lira verdiğim telefondan bunu beklerim.elimden yanlışlıkla kayar düşer sonra bida ona + para ödemek istemiyorum.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11

kardeş kusura bakma ama ben 2000 lira verdiğim telefondan bunu beklerim.elimden yanlışlıkla kayar düşer sonra bida ona + para ödemek istemiyorum.

İlk önce 5S alın beğenmezseniz sıfır Z1 alırsınız 5S'i satıp hatta üstüne para bile kalır.

Bi' elemanda demiş kırılmaz plastik diye. Drop testlerde görüyoruz Note 3'ü. İlla fanlığını yapan çıkacak şu plastiğin. :4:

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Iphone 5 al sen :D 2000 e ama dikkatli olman gerek koruyucu kap felan almalısın :D

İlk önce 5S alın beğenmezseniz sıfır Z1 alırsınız 5S'i satıp hatta üstüne para bile kalır.

Bi' elemanda demiş kırılmaz plastik diye. Drop testlerde görüyoruz Note 3'ü. İlla fanlığını yapan çıkacak şu plastiğin. :4:
Drop test demiş.O videoları izleyen var mı ? Bi zengin züppe geliyo telefonu yere çarpıyo iyiki yapanlar türk değil.Biz öyle 1000-2000 vercez düşürmemek içiin bin dereden su getiririz.Bu adamlar eline geçen telefonu yere çarpıyo beyinlerinden şüphe ediyorum bunların.Arkadaşta elimden bi düştümü demiş.Çocuk musun ? sen düşürüceksin yere akıl var mantık var !

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bence iphone 5s android kısmındaki iyi telefonlar telefondan çok tablet kısmına giriyor bana göre.
şuanda s2 kullanıyorum ama 4,5 ten sonrası saçmalık resmen daha doğrusu artık telefon değil büyük kullanmak istiyenlere lafım yok ama android kısmında da artık daha ufak boyutlu amiral gemileri olması lazım.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Iphone 5 al sen :D 2000 e ama dikkatli olman gerek koruyucu kap felan almalısın :D

Drop test demiş.O videoları izleyen var mı ? Bi zengin züppe geliyo telefonu yere çarpıyo iyiki yapanlar türk değil.Biz öyle 1000-2000 vercez düşürmemek içiin bin dereden su getiririz.Bu adamlar eline geçen telefonu yere çarpıyo beyinlerinden şüphe ediyorum bunların.Arkadaşta elimden bi düştümü demiş.Çocuk musun ? sen düşürüceksin yere akıl var mantık var !

Sonuçta tutup da yere atıcak değiliz telefonu. Kaza ara düşürse olacağı kadere bağlıdır. Şans işi. :D