En İyi ADSL Sağlayıcısı (ANKET)

Hız ve Hizmet Olarak En İyi ADSL Sağlayıcısı Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    203

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bence de tartışmasız Superonline :yes:

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Superonline derken ADSL mi Fiber mi?
Neyse, asıl önemli sorum ADSL kullanacağım mecburen Superonline Fiber'i bıraktım. Türktelekom telefon tarifelerinden hangisi en ucuz.
"Yalın ADSL + TTnet" mi yoksa "telefon hattı + Superonline ADSL" mi? NE dersiniz?

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
adsl değil en iyi internet sağlayıcısı olacak galiba soru... uydunetin adsl si yok çünkü

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tabi ki ttnet. bu konuda alternatifi yok ki. işin içine fiber de dahil olursa o başka.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ttnet bence en iyisi...değiştirme derim ben.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Cevaplar bana mı anlayamadım. TTnet diyenler TTNet + Yalın İnternet mi demek istiyorsunuz?

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Süperonlinede Kesinti çok oluyormuş doğrumu ama kullanan biri yazsın sallamasyon yapmayın

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Süperonlinede Kesinti çok oluyormuş doğrumu ama kullanan biri yazsın sallamasyon yapmayın

Superonline ADSL kullanıyorum.

Hat değerlerim.

S82vfmM.png

3 pc açık speedtest

2671141602.png

gevişek0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uydunet son gunlerde sacmalamaya basladı beytepe ankarada saat 00:00 dan sonra bi gidiyi bi geliyi :D

mest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Superonline kullanıyorum, TTnet ten kurtuldum, çok memnunum benim de hat değerlerim
5-7 m bit arasında değişiyor..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
superonline kullanıyorum kopma değil ama akşamları hızda düşme oluyor. ayrıca superonline'ın şartları çok daha sert ttnet'e göre. 150 lira bağlantı ücreti, kota aşımında gelen aşırı ücretler vb. taahhüt yaptığınızda 150 lirayı almyorlar fakat anlaşmayı bozmak istereniz indirimlerle birlikte istiyorlar o parayı.

ayrıca superonline'da adil kullanım kotasız paket yok. 20 mbit hızda açtığınız her video izlemeden doluyor dolayısıyla kota hemen bitiveriyor. bu yüzden ttnet'deki kotanın 2 katı olan bir paketi seç.
ben superonline kullanıcısı olarak kotasız paketleri olmadığı için bırakıyorum superonline'ı yoksa hız gerçekten iyi

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
TTNET'e kötü filan diyorsunuz ama genede en iyisi o

cemsnbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben uydunet müşteri hizmetlerinde çalıştım. Uydunet in interneti çok ucuzdur ama her yerde alt yapısı olmadığından tavsiye etmem. Modemi felan ücretsiz veriyor. Hatta bu ara kampanyası vardı.

kurtuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTnet 8MB'e kadar sınırsız ADSL tarifesine 63 TL adsl için +15 telefon için toplam 75-80 arası bir ücret istiyor. Aynı hizmeti superonline 59 veriyoruz deyince taşıma işlemi yaptım, kablosuz modem de verdiler. Bizim mevkide hız problemi var, TTNET ile bir türlü çözemedik sorunu, kaç kere aradım müşteri hizmetlerini bilmiyorum! 1.6MB üzerine kopmasız çıkaramadık! Superonline 4MB civarı sağladı şu an.

Pek akla gelip de dile getirilmeyen durum ise şu: TTNET ile Superonline muhatap oluyor ve yapılması gerekeni yaptırıyor, biz normal vatandaş söz geçiremiyoruz TTNET'e.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ttnet neden yok seçenekte adam değilmi bu şirket

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar ttnete geçeli 2 yıl oldu hiç daha internetim gitmedi süperonlınede de böylemi acaba kesinti olurmu ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
TTnet en kapsamlı en iyi ADSL olarak Fiberde Süperonline

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10 senedir internet kullanıom süperonline i tek geçerim SÜPERONLİNE ttnet felan tırt tırt TTNET ALMAK DEMEK YAĞLI KAZIĞA OTURTUN BENI DEMEK!!!

GaLD0R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 6 yıl önce Biri ADSL'e geçtim verilen bağlantı ile ilgili pek fark yok ama hizmet açısından çok fark gördüm. İnsana insan gibi davranma konusunda başarılılar. ttnet bu konuda çok duyarsız.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar ttnete geçeli 2 yıl oldu hiç daha internetim gitmedi süperonlınede de böylemi acaba kesinti olurmu ?
Bir buçuk senedir Superonline Fiber kullanıyorum. Bugüne kadar sadece 3 defa kesildi, (ikisi borcu ödemeyi unuttuğumdan :D) bakım çalışması yaptıkları için kopmuştu. Eski abone olduğumdan hızım download 20mbps, upload 6-7mbps arası. Ama yeni tarifelerde 25Mbps download hızına karşılık, 1mbps upload hızı var.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hiçbiri diye bir seçenek olması gerekir.

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer evinizde yada sitede herneyse uydunet ve superonline fiber yoksa her şartta ttnet fiber dışında tüm sağlayıcılar ttnet in altyapısını kullanıyor ama evimizde ttnet süperonline uydunet fiber varsa üçünden en iyisi tabikide süperonline ama adsl ise ttnet :))