En iyi 5 hosting firması?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N3CAT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Radore'dan taşıttım hostingimi geçen elektrik kesintileriyle veri kaybettim. 2 haftadır natrodayım sıkıntı yok şimdilik ticket cevaplama süreleri hızlı gece 2 de telefonla aradım ulaşabildim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sdn web sunucusu radore'de ama forum sadecehosting'de. bunları en kısa zamanda tek çatı altına almak istiyoruz.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sdn web sunucusu radore'de ama forum sadecehosting'de. bunları en kısa zamanda tek çatı altına almak istiyoruz.

Ana sayfada böyle bir ibare var ixirhost ve radore bağlantılımı ?

ShiftDelete.Net sunucuları ixirhost tarafından barındırılmaktadır

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
@orcnd , bu fiyatlarla para kazanabiliyor musunuz, 10 liraya 1 yıl boyunca nasıl hizmet veriyorsunuz helal olsun valla :) 2 domainim var, hosting araştırmasına girmiştim ki artık düşünmeme gerek kalmadı herhalde :)

ayrıca 2 farklı domaini tek bir panelden kontrol edebiliyor muyuz? iki domain de aynı şeyleri içerecek, farklı isimler ama site aynı.

2 sene sonra gördüm cevabı :D

iyi donanım her zaman parasını ödüyor. ayrıca kullandığımız yazılımların optimizasyonları bizzat tarafımızdan yapılmakta. performans sorunu yaşayan müşterilerin yazılımsal sorunlarına da destek veriyoruz.
böylece bir sunucuda çok daha fazla mutlu müşteri barınabiliyor. ayrıca hizmet ve destek konusunda gösterdiğimiz özveri bize müşterilerin bağlılığı olarak dönüyor. buda iptal sayısını düşürmekte.

lutfuhoca

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar konu açılalı baya olmuş. Ben hizmetimi alalı yaklaşık 1 hafta oluyor ve görüşlerimi belirtmek istiyorum. Hizmetimi almadan önce "Hangi Hosting Firmasını Tercih Ediyorsunuz ?" konulu bir anket oluşturdum. Oylama sonucu ve yorumlara göre hizmetimi natro.com üzerinden satın aldım.
Öncelikle hosting paketlerini inceledim ve kurumsal pro plan da karar kıldım. Benim için daha uygun olacağını düşündüm. Ve nasıl alabilirim diye canlı desteklerine yazdım. 5 dakika içerisinde geri dönüş yaptılar. Nasıl alınacağı hakkında yardımcı oldular ve satın aldım. Sonrasında hizmetim hemen aktif oldu.
Bu sefer telefon numaraları ile kendilerine ulaştım site kurmak istiyorum ama nasıl kurucam ne yapıcam hiçbçir fikrim yoktu ben kendilerine nasıl bir şey yapmak istediğimi anlattım ve wordpress kurmama yardımcı oldular hemen kur panellerinden birlikte kurduk. Sonrasında veritabanı oluşturduk. Ve siteme tema araştırdım ve böylece sitemi yayınlayabilecek hale geldim.

Bu konuda bana ilgi ve alakayı son derece samimi bir şekilde gösterdiler gerçekten çok yardımcı oldular benim için önemli olan verdikleri hizmet ve verdikleri destek. Ne canlı destek çok beklettiler ne de telefonda çok bekledim. Natro.com bu iş de kendini kanıtlamış olduğu imajını yarattı benim gözümde.

barikart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence en iyisi WWW.NATRO.COM

Çünkü :
1-Fiyat olarak çok uygun yıllık kişisel plan 47,01 buda aylık 4 liraya falan tekabül ediyor
2-15 günlük para iade garantisi var koşulsuz paranızı iade ediyorlar. Bence bu olmazsa olmazlardan biri.
3-Canlı destek hattı var sorunuzu hemen cevaplıyorlar.
4-Sosyal paylaşım sitelerinde sayfaları var göz attım sorunlarınızla ilgileniyorlar.
5-Web Trafik çok iyi bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Dediklerine göre Çizgi Telekom Tier 2+ veri merkezi diye birşey varmış. Üç farklı taşıyıcıyla sağlanmış 10 Gbit hızında aktif fiber bağlantı, yedekli iklimlendirme, jeneratör, ups ve aktif network cihazlarıyla Tier 2+ yapının desteklendiği Natro Communication Ltd. Istanbul Veri Merkezi, %99.95 kesintisiz çalışma süresini garantilemekteymiş.
6-Ödeme kolaylığı var EFT ve İnternet bankacılığı (Garanti Bank),Kredi Kartı ödemesi kabul ediyorlar. Birde Natro sanal kart var.
7-Kontrol paneli Türkçe ve kullanılabilirlik kolay.
8-Paketlerde Alan adı değiştirme özelliği var.
8-Herşeyden önce hosting firmasının devamlılığı önemli Natro 2003 yılından beri kesintisiz hizmet veriyor ve daha bir sorun çıkmadı.
Aklıma gelenler bu kadar bence NATRO

burakbardakci34

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Müşteri destek, uptime , güvenilirlik , fiyat , performans gibi konularda natroyu tavsiye ederim bende arkadaşlar. aradığım da veya talep açtığımda güzel ilgileniyorlar ve hızlı geri dönüşler alıyorum. Kontrol paneli türkçe ve anlaşılabilir bu sayede kolayca işlemler gerçekleştirebilirsiniz ;)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Müşteri destek, uptime , güvenilirlik , fiyat , performans gibi konularda natroyu tavsiye ederim bende arkadaşlar. aradığım da veya talep açtığımda güzel ilgileniyorlar ve hızlı geri dönüşler alıyorum. Kontrol paneli türkçe ve anlaşılabilir bu sayede kolayca işlemler gerçekleştirebilirsiniz ;)

aynen bende tavsiye ederim natro yu :)

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Güzel Hosting kullanıyorum . 3GB alan 40 TL senelik. Öneririm.

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Natro web hosting'i bende tavsiye ederim uptime oranı yüksek kesintiler yaşamıyorum kontrol paneli bence basit cpanel daha zor geliyor bana. Kendi yazdıkları panel olduğu için değişikliğe gidebiliyorlar geliştirebiliyorlar..

Verdikleri destek ve hizmetten de memnunum allaha şükür diğer firmalar gibi süründürmüyorlar ufak işlemler için. Natroyu tavsiye ederim. ;)

hanox

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sağlam ve kurumsal istiyorsan ve sorun istemiyorsan MARKUM derim.

neogsray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ihs kullanıyorum fakat alaystry kullanmayı düşünüyorum.

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse netinternet ten bahsetmemiş netinternet kullanın farkı gorerek yasayın

Alperen0107

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bu konuda dünya kadar araştırma yaptım o kadar kişiyle konuştum hatta birşeyler okumaktan sıkıldım başım ağrıdı erteleme kararı aldım.Çünkü çok fazla reklam ve bilgi kirliliği olan bir konu. Ama forumdaki referansları baz alarak ozkuladan almaya karar verdim. İnş hayırlısı olur.Bugun yarın alırım inş. Linki kaydettim.

RuneS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence en iyi hosting firmasi http://alastry.com destek sisteminde acayip derecede hizlilar ticket attim ticket sayfasina baktim cevap vermisler bile

ahmetcim

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
En iyi firmayı seçmek gerçekten çok zor ancak detaylı yazılan yorumları okuyarak karar vermek lazım. Özellikle yeni açılmış firmalara hep kuşkuyla yaklaşmışımdır. En iyi hosting sitesindeki incelemelerden sonra sanırım hostgator alacağım.

Bence burda herkesin dikkat etmesi gereken ihtiyacınızdan fazlasına para ödememek. Yani size küçük paket yetiyorsa neden gidipte en pahalı olanı alasınız ki?