En iyi 5 hosting firması?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N3CAT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
@orcnd , bu fiyatlarla para kazanabiliyor musunuz, 10 liraya 1 yıl boyunca nasıl hizmet veriyorsunuz helal olsun valla :) 2 domainim var, hosting araştırmasına girmiştim ki artık düşünmeme gerek kalmadı herhalde :)

ayrıca 2 farklı domaini tek bir panelden kontrol edebiliyor muyuz? iki domain de aynı şeyleri içerecek, farklı isimler ama site aynı.

geç gördüm yazını. hosting sunucularımız kendi donanımlarımız ve kendi hattımızda barınıyor. bu yüzden kârlılık ile ilgili bir sorun olmuyor.

domain kontrolü konusunda sorun yaşamazsınız. piyasada standart haline gelmiş whmcs yazılımını kullanmaktayız. bu yazılım birden fazla domaini sorunsuz yönetebilmenize olanak sağlıyor.

deathman_p

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IHS asla...
arkadaslar yazin deseydiniz tek gecer ihs dersim kurumsalligi sorunlara hizli cozum bulmasi felan. hatta sunu soleyin arkadaslarima ben tavsiye ettim ihs super iyi felan diye. suan ben ve arkadaslarim dahil ihs den cikmak icin gun sayiyoruz. bu kadar agir sunucusu olan baska bir host varmidir bilmiyorum.
arkadaslarimin bazisi daha detayli arastirdi yazin sunucularimi degismis yapilarimi degismis bisiler olmus ihsde kisacasi. suan sitelerimde 10sn bekleme sureleri var. yani tikliyosunuz kalkiyosun wc gidip geliyosunuz sayfa anca aciliyor. yani kisacasi arkadaslar ihs disinda her yer olur asla ama asla ihs degillllllllllllllll

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba toplam 4 adet firma ile çalıştım şu anda hozzt firması ile çalışıyorum 3 adet e ticaret sitem var günlük 1 sitemde 2000-3000 tekil ziyaretçim oluyor ilk firmam isimtescil kesinlikle tavsiye etmem ilk ay güzeldi birden çöktü 2 gün gelmedi ve aralarda çok takılma yapıyor up time çok kötü web sitede önemli olan süreklilik kesinti olmaması, kurban bayramından önce isimtecsil 6 saat çalışma var dedi ve cumartesi gitti pazartesi akşam geldi yani şok kesintiler oluyor ve çok uzun daha sonra natro dediler natroda sunucularu-ında aşırı web site barındırıyor we çok yavaş ve aşırı kesinti oluyor çok kopma oluyor kim kime dum duma mşt hizmetleri geç cevap veriyor satışlarım kesintilerden dolayı çok düşmüştü daha sonra araştırdım ettim turhost dediler linux paket aldım ilk günler güzeldi müşterilere cevap hızlı fakat sitende yoğunluk varsa aşırı yavaşlama oluyor yoğunluktan kasıt online 35-40 kişi mesela siteye giriş 18-20 saniye oluyor sayfa geçişleri de haliyle akıcılık olmuyor 3 ade sitemde değil 2 sinde oldu 1 ay önce aldığım sitemdebir problem olmadı halen turhostta ama cpu aşımı var cpu aşımı olursa site aşırı yavaşlıyor 1 hafta yazıştım benim sitemdeki hatalardan dolayı olduğunu söylediler o sitemi hozzt firmasına aktardım valla bakın aşağı yukarı 3 aydır kullanıyorum daha kesilme olmadı müşteri hizm en geç 2 dk kada cevap veriyor takıldığın yerede web sitene yardımcı oluyorlar hatayı düzeltiyorlar çok memnunum umarım yardımcı olmuşumduır

oho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alastyr.com 'u öneririm. Smyrna.com.tr den beridir 12 Yıldır çalışıyorum. Sayısız hosting ve vps aldım 1 gün sorun yaşamadım. Hiddetle öneririm.

Goliath

Asistan
Reaksiyon puanı
0
natro,webarısı,onofis ile çalışıyorum heheh :D natronun hizmet kalitesi iyide web sitesilerinde geç yüklenme olabiliyor. onofis ve webarısında böyle bi sorunlar karşılaşmadım. ama pahalı olmasa tercihim natro olur. :D

Evet Natro iyidir ancak denildiği gibi sayfayı geç yükleyebiliyor isimtescil.net var onunda hostingini aldım ancak 5 para etmez natro iyidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Banada Yardım Edin ; Hosting ve domain almak istiyorum ama hiç bişi bilmiyorum yardım edermisiniz

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
En iyi Host Firması TR de kesinlikle İHS Telekomdur bunun üzerine firma yok !

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
@orcnd Paketler arasında geçiş yapılabiliyor mu ? Yani ben 10TL'lik paketi alsam ilerde yetmezse farkını verip üst paketlerden birine geçebilir miyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mddata adlı Samsun daki bu şirketi kesinlikle önermiyorum.
Son iki senedir başıma bela oldu. Telefonlara bakan yok. Bir alan adını transfer edemedim. Kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Alakasız cevaplar veriyorlar. "Alan Adınızın süresi bitmiş, öncelikle alan adınızın süresini uzatmak için ödeme yapmanız gerekiyor." diyor yetkili.
Toplam 40 tane e-mail yazışmamız oldu ve Ticket doldurdum, yardımcı olmuyorlar. 15 TL domain parası almak için adam benle, yazışıyor da yazışıyor, 15 lira ya!
Neyi yapamıyor, neyi bilmiyor, ne diyor anlaşılmıyor. Bütün dersi kredi kartına 15 TL falan yazdırmak.
Kanunda bizi bunlardan koruyan birşeyler yok mudur?
Adama, alan adını iptal et diyorum, sil bari, hesabı kapat, birşey yap.
Yapmıyor, yardımcı olmuyor.
15 lira için.
Helal olsun mddata.
Uzak durun bu şirketten.

Natro gayet iyi.

fatihizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ozkula'dan alıyorum bende. Yorumlar çok iyi ve müşterilerimin mağdur olmasını temenni ederek satın alımı yapmaya başlıyayım.

windturks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle hostgator diyebilrim. Yaklaşık 9 aydır hostgator kullanıyorum ve hatta businness plan paketinin de 3 yıllık peşin ödemesini de yaptım çok memnunum ondan öncede justhost kullanmıştım ondan da çok memnundum. Türk bir firma ile bu hizmetlerden sonra çalışmam. Ne zaman türk bir firmadan host alsam hep sıkıntı çıktı. Birde domainlerimde ihs ve isimtescil üzerindedir.
yabancı
1.hostgator
2.justhost
3.bluehost
türk
1.http://www.netinternet.com.tr/linux-hosting.html
2.sadece hosting

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
karıncahosting çok memnunum :))
birde webadamdan uzak durun aman..:thumbdown:

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu aralar bende portfolyo için düşünüyorum bir site açmayı ama hangisi iyidir kötüdür bilemiyorum. Sizler neleri önerirsiniz ?

fadiser58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumdaki diğer arkadaşlar gibi benim de tavsiyem HOSTGATOR kendim de kullanıyorum, gayet memnunum sunduğu avantajlarına göre hem ucuz hem de kaliteli...

arekamint

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Natro'yu tek geçerim ki zaten benim gibi bir çok arkadaş ta tavsiye etmiş.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Karıncahosting iyidir. :)

Adamlar çok ilgileniyor, müşteri destekleri on numara yani. :rolleyes:

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkishost.com tek gecerim 2006 dan beri kullanıyorum hiç bir destek sıkıntı sorunu yaşamadım

kubrasafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende natroyu öneririm hem hız hem destek hem panel kullanışlığı gerçekten çok iyi

rasim2012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyi hosting olarak önerebileceğim firmalar herzaman hostgator,bluehost ve omnis'dir. (omnis dediğim yerli olan değil yabancı olanı)
not: hostgator'da kupon kodu olarak "1cent" girdiğinizde, ilk ay sadece 0.1 dolar yani 1 cent ödüyorsunuz.