En ilginç kullanıcı adı

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Forumda çeşit çeşit kullanıcı adı görüyoruz size en ilginç yada en yaratıcı gelen kullancı adı nedir diye soralım ?
Aklıma takılan bir yerde görmüştüm ama hatırlamıyorum
fikolatalıcıstık

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Forumda çeşit çeşit kullanıcı adı görüyoruz size en ilginç yada en yaratıcı gelen kullancı adı nedir diye soralım ?
Aklıma takılan bir yerde görmüştüm ama hatırlamıyorum
fikolatalıcıstık
Linux bölümü moderatörü @eronis in nicki garibime gidiyor ne anlama geliyor :D

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Çocukken bir çizgi film izliyordum. İsmini hatırlamıyorum ama çizgi filmde insan ırkının ismi eronlar idi. Kötü uzaylılar eronları kaçırmaya çalışıyorlardı. O çizgi filmi misafirlikte izliyordum ve o zamanlar forum tr'ye üye olacaktım. Sanırım 8 yaşında falandım ve hayatımda ilk kez bir foruma üye olmak üzereydim. Babamlar bir nickname lazım dediler. Nikneym mi ? O ney ? Dedim. Takma isim dediler falan bir isim bul. En son bu çizgifilmi izlemiştim ve kafamda kalmış ben de eronis dedim. O zamandan beri internette beni herkes eronis diye tanıdı ve adım ad o kaldı :D Şimdi ismimi değiştirsem hangi siteye eronis diye kaydolmuşum, hangisine ne isim buldum da koydum falan fiso çok karışırdı. Hiç girmedim :D

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Çocukken bir çizgi film izliyordum. İsmini hatırlamıyorum ama çizgi filmde insan ırkının ismi eronlar idi. Kötü uzaylılar eronları kaçırmaya çalışıyorlardı. O çizgi filmi misafirlikte izliyordum ve o zamanlar forum tr'ye üye olacaktım. Sanırım 8 yaşında falandım ve hayatımda ilk kez bir foruma üye olmak üzereydim. Babamlar bir nickname lazım dediler. Nikneym mi ? O ney ? Dedim. Takma isim dediler falan bir isim bul. En son bu çizgifilmi izlemiştim ve kafamda kalmış ben de eronis dedim. O zamandan beri internette beni herkes eronis diye tanıdı ve adım ad o kaldı :D Şimdi ismimi değiştirsem hangi siteye eronis diye kaydolmuşum, hangisine ne isim buldum da koydum falan fiso çok karışırdı. Hiç girmedim :D
gerçek bir kahramanın gerçek bir nikneymi olur, nikneymin bile hikayesi var ben adıma değil de soyadıma yanayım bari :D :D

Salhx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
_X_ nedense o kadarda yalnız olduğunu düşünmüyorum

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
-@alacam: Neyi alacan?
-@meçhul_yolcu: Adam ben foruma girdiğimde kayıptı. 2008'den bahsediyorum bakın.
-@PC MERAKLISI: Hepimiz Pc meraklısıyız.
-@ZorhaK: Tövbe bismillah.
-@Zorhak abiniz: Eyvallah hocam.