Havali olmak istiyorsan iphone 6 al yok ios kullanamam dersen discovery air dusunebilirsin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Para sikinti degilsede samsung galaxy s6 edge
ilginç![]()
ilginç![]()
nokia 3310. bende var bi tane arada götürüyorum kızlar başıma toplanıyor illa bana da ver beste yapacam diye.
"Beste yapacam" süper yorum harbiden [emoji23]nokia 3310. bende var bi tane arada götürüyorum kızlar başıma toplanıyor illa bana da ver beste yapacam diye.
Pil konusunda attan inip eşeğe binmek gibi mı yoksa fark yok mu?
sana bu şekilde yetiyorsa bana yetmez sanırımAslında insanlar telefondan çok şey bekliyorlar, en son güncellemeleri ben alıyım şarjım 5 gün gitsin hiç bitmesin, en stabil benim telefonum olsun hep en iyisini istiyoruz fakat telefonlar kusursuz değil ne yazık ki.
Attan inip eşeğe binmedim 5s'e geçince. Arada şarj konusunda g2 daha iyi fakat 5s 1800 küsür, g2 3000mAh olduğunu unutmamak lazım. Her iki telefonun bataryası aynı olmadığından kıyaslamak yanlış olur ama o arada ki 1000,1100mAh'lık değer o kadarda abartı bir değer değil.
G2 ile 4 5 saat ekran süresi alanda var 9 saaat 30 dakika alanda var. Kullanımdan kullanıma göre değişiyor.
Ben tüm işlerimi pc den hallediyorum o yüzden telefonu farklı ihtiyaçlarım için kullanıyorum, müzik daha güzel oluyor telefondan çünkü ses kalitesi daha iyi.
Bir kaç bağımlısı olduğum oyunlar var onları oynuyorum hani şu çiftlik tarzında olanlar gibi ama çiftlik yok yani o tarzda oyunlar
Yani 7/24 her şeyi telefondan yapan bir tip değilim o yüzden bana şarjı yeterli geliyor. Şarjlı kılıfımda var zaten şarj konusunda bir sıkıntım yok![]()
Harbimi. Bizde kutusu var ama 3310 yok verdik bir akrabaya gitti öyleSaka maka bi yana 3310un kutusunda 10000 lira olmus reyiz![]()
Nasıl bir soru kız tavlamak için telefon mu değiştircen tam bir ergenlik Blackberry passport falan al illa alcam diyosanLise 1 öğrencisiyim g2 den artık sıkıldım. Arkadaş çevresinde havalı albenisi olan bir telefona ihtiyacım var sizce en havalı telefon nedir ? herkeste olmayan misam M9 gibi önerilerineze açığım saygılar
Saçma değil mi yaaz zeki olmak lazim, bende discovery var ilk baslarda yok fakir telefonu falan dendi ama az paraya yapabileceklerimi on plana çıkardım, arada ROM arıyorum genelde kıyıda köşede kalmis android uygulamalarını falan kullanıyorum bu sayede ios kullananlari falan eziyorum.
"beyin bedava niye para vereyim ki?" sözü felsefem