En havalı Telefon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lise 1 öğrencisiyim g2 den artık sıkıldım. Arkadaş çevresinde havalı albenisi olan bir telefona ihtiyacım var sizce en havalı telefon nedir ? herkeste olmayan misam M9 gibi önerilerineze açığım saygılar

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Havali olmak istiyorsan iphone 6 al yok ios kullanamam dersen discovery air dusunebilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Para sikinti degilsede samsung galaxy s6 edge

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Havali olmak istiyorsan iphone 6 al yok ios kullanamam dersen discovery air dusunebilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Para sikinti degilsede samsung galaxy s6 edge

İphone istemiyorum herkeste var havası yok bence lise ortamında

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
nokia 3310. bende var bi tane arada götürüyorum kızlar başıma toplanıyor illa bana da ver beste yapacam diye.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nokia 3310. bende var bi tane arada götürüyorum kızlar başıma toplanıyor illa bana da ver beste yapacam diye.

Reyiz kiz cok cekiyo yaydigi radyasyondan kaynakli olsa gerek saka bi yana m8 falan al hic kimsede yok farkli olcaksan

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Teknolojiden anlamayanlar genelde sadece markaya bakarlar, hava atmak için telefon istiyorsan ilk başta Apple sonra Samsung gelir.

Çünkü ülkemizde en çok satın alınan telefonlar oldukları için.

Arkadaşlarla takılıyoruz biz kız var 4s'i vardı konuşuyorlar falan o zamanlar bende g2 kullanıyordum, memnunmusun dedim tabi memnunum İphone bu dedi yanında ki kızlarda tabi İphone yani ne bekliyorsun dediler :)

İphonu falan kötülemiyorum fakat herkesin aklına en pahalı ve marka modeller en iyi telefonlar olarak kalmış o yüzden İphone alırsan havandan geçilmez tabi ben bu tarz şeylere takılmıyorum şu anda 5s kullanıyorum hediye geldi geriyede çevirme gibi bir lüksüm olmadığından kullanıyorum, g2'den daha memnun etti.

balgarka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.5 sene kadar iphone 5 kullandım ve telefonu değiştirme zamanı geldiğinde iphone 6 alacak bütçemde vardı ama 5 serisinden vazgeçemedim ve bir adet 5s silver aldım. Iphone 5 serisi kullanım kolaylığı ve karizması açısından benim vazgeçilmezimdir.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
karizmatik bir telefon istiyorsan sony xperia z serisine bakabilirsin. zamanında z ile g2 arasında kalmıştım. hava atma gibi bir amacım olmadığından g2 aldım. fakat z nin görünüşü, kasası ve kalitesi g2 yi 5e katlar. z2lerin fiyatı oldukça düştü bi bak derim.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Android alacaksan en havalı premium hissiyatı telefon veren şimdilik HTC M9 var
iPhone alacaksan 5s uzay grisi ya da silver

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bu devirde herhangi bir ortamda en fazla dikkat çekecek telefon 3310'dur :dirol:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Pil konusunda attan inip eşeğe binmek gibi mı yoksa fark yok mu?

Aslında insanlar telefondan çok şey bekliyorlar, en son güncellemeleri ben alıyım şarjım 5 gün gitsin hiç bitmesin, en stabil benim telefonum olsun hep en iyisini istiyoruz fakat telefonlar kusursuz değil ne yazık ki.

Attan inip eşeğe binmedim 5s'e geçince. Arada şarj konusunda g2 daha iyi fakat 5s 1800 küsür, g2 3000mAh olduğunu unutmamak lazım. Her iki telefonun bataryası aynı olmadığından kıyaslamak yanlış olur ama o arada ki 1000,1100mAh'lık değer o kadarda abartı bir değer değil.

G2 ile 4 5 saat ekran süresi alanda var 9 saaat 30 dakika alanda var. Kullanımdan kullanıma göre değişiyor.

Ben tüm işlerimi pc den hallediyorum o yüzden telefonu farklı ihtiyaçlarım için kullanıyorum, müzik daha güzel oluyor telefondan çünkü ses kalitesi daha iyi.

Bir kaç bağımlısı olduğum oyunlar var onları oynuyorum hani şu çiftlik tarzında olanlar gibi ama çiftlik yok yani o tarzda oyunlar :D

Yani 7/24 her şeyi telefondan yapan bir tip değilim o yüzden bana şarjı yeterli geliyor. Şarjlı kılıfımda var zaten şarj konusunda bir sıkıntım yok :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aslında insanlar telefondan çok şey bekliyorlar, en son güncellemeleri ben alıyım şarjım 5 gün gitsin hiç bitmesin, en stabil benim telefonum olsun hep en iyisini istiyoruz fakat telefonlar kusursuz değil ne yazık ki.

Attan inip eşeğe binmedim 5s'e geçince. Arada şarj konusunda g2 daha iyi fakat 5s 1800 küsür, g2 3000mAh olduğunu unutmamak lazım. Her iki telefonun bataryası aynı olmadığından kıyaslamak yanlış olur ama o arada ki 1000,1100mAh'lık değer o kadarda abartı bir değer değil.

G2 ile 4 5 saat ekran süresi alanda var 9 saaat 30 dakika alanda var. Kullanımdan kullanıma göre değişiyor.

Ben tüm işlerimi pc den hallediyorum o yüzden telefonu farklı ihtiyaçlarım için kullanıyorum, müzik daha güzel oluyor telefondan çünkü ses kalitesi daha iyi.

Bir kaç bağımlısı olduğum oyunlar var onları oynuyorum hani şu çiftlik tarzında olanlar gibi ama çiftlik yok yani o tarzda oyunlar :D

Yani 7/24 her şeyi telefondan yapan bir tip değilim o yüzden bana şarjı yeterli geliyor. Şarjlı kılıfımda var zaten şarj konusunda bir sıkıntım yok :)
sana bu şekilde yetiyorsa bana yetmez sanırım :D böyle arada fırsat buldukça soruyorum ve iphone pil yetiyor diyen nadir kişilerdensin :D gerçi aktif kullanmıyorsun, ben daha pratik olduğu için ve pc dandik olduğu için telefon ağrlıklı takılıyorum ve pil önemli. bu discoveryden çok çektim :D 5000 mah telefonlar gelmeden türkiye'ye almam telefon :D ( arada konuyu da dağıtmışım biraz pardon :D ve 3310 konusunda ısrar ediyorum )

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Saka maka bi yana 3310un kutusunda 10000 lira olmus reyiz :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Havalı bir telefon almak istersen:

1-)hTC ya da Sony olmalı
2-)hTC ise Dot view kılıf alman gerekli
3-)Yalandan yere taşınabilir Wifi alanını aktif etmelisin.

Bu üç adımda herkesin dikkatini çekmiş olursun.

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lise 1 öğrencisiyim g2 den artık sıkıldım. Arkadaş çevresinde havalı albenisi olan bir telefona ihtiyacım var sizce en havalı telefon nedir ? herkeste olmayan misam M9 gibi önerilerineze açığım saygılar
Nasıl bir soru kız tavlamak için telefon mu değiştircen tam bir ergenlik Blackberry passport falan al illa alcam diyosan

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Genç kardeşim, bu yaşlarda hava civa işlerine girersen sonu gelmez. İleride daha iyi anlayacaksın tabi. Şimdi lay lay lom. Elindeki telefonda taş gibi telefondur. Kıymetini bil. Yoksa ileride cafe masalarının üzerinde iyi dursun diye ayfon alan tiplerden olursun ister istemez.

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız aslında amacım ne kız tavlamak, nede artistlik yapmak,G2 ininde beni 1 yıl daha götüreceğinden şüphem yok ama kız arkadaşımda İphone 6 plus var ve takıldıgım arkadaşlarda hep iphone alıp özelliklerini bilmeyen tipler G2 ile dalga geçince atar yaptım haklısınız g2 hala f/P kralıdır. 3000 tl telefona verip sırf hava atacağıma üstüne bir 2000tl daha koyar yazın Amerikaya giderim :) yorum yapan herkese teşekkürler

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Saçma değil mi ya :D az zeki olmak lazim, bende discovery var ilk baslarda yok fakir telefonu falan dendi ama az paraya yapabileceklerimi on plana çıkardım, arada ROM arıyorum genelde kıyıda köşede kalmis android uygulamalarını falan kullanıyorum bu sayede ios kullananlari falan eziyorum. :D "beyin bedava niye para vereyim ki?" sözü felsefem

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Saçma değil mi ya :D az zeki olmak lazim, bende discovery var ilk baslarda yok fakir telefonu falan dendi ama az paraya yapabileceklerimi on plana çıkardım, arada ROM arıyorum genelde kıyıda köşede kalmis android uygulamalarını falan kullanıyorum bu sayede ios kullananlari falan eziyorum. :D "beyin bedava niye para vereyim ki?" sözü felsefem

Beyin bedava niye para vereyim ki ?

Ahahahaha :D