En güvenilir yol ile ebaya nasıl gidebilirim

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Selamlar, Eba hesabımı kontrol etmek için girmek istiyorum fakat girerken TC kimlik falan giricem Bilgisayarımdan mi telefondan mi girsem bilemiyorum. Telefonda 2 antivirusum bilgisayarda 3.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,887
Antivirüsler hangileri?
Virüs bulamıyorsa ikisinden de girebilirsin.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,887
Telefonda Kaspersky malwarebytes. Bilgisayarda da aynı fakat bir de Windows defender var
En güvenilir antivirüsler bile denir o antivürslere. Onlar ile taratınca sonuç temiz çıkıyorsa rahat rahat girebilirsiniz.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
En güvenilir antivirüsler bile denir o antivürslere. Onlar ile taratınca sonuç temiz çıkıyorsa rahat rahat girebilirsiniz.
Virüs yok hocam zaten normal bir olayı kafasında kuruyor bunuda beyinde olayi olma olasılığıni yüksek gösteriyor anksiyete bu aynı şeyleri defalarca düşünmek bendede var die bu atağın tek atlama yolu yüzlesme benim önerim bir kere yaşayıp en fazla ne olacagini öğrenmesi ama virüs bulaşmamasi içinde bilinmeyen ssl sertifikasi olmayan sitelere girmeyip telefon için uygulama bilgisiyar içinde bir proğram indirirken indirme sayısına bakma ve indirilenlerin yorumuna bakmak taklit sitelerin illa yazı rengi, yazı fontu vb belli eder logonun soluk olması vb. Byle yaparak beynini tembelestiriyorsun aynı şeyleri düşünmek beyini yorar