En Güvenilir Ve En İyi Hizmet Alabileceğimiz Hosting Firması

atinali28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhabalar bizim vbulletin forumumuz var. 8 yıldır bu forumu kullanıyoruz. Son zamanlarda siteye virüs bulaştı siteye girer iken virüs programları virüs buluyor ve sayfayı açmıyor. Hosting ve Domainimiz; Almanya da hizmet veren bir firmadan alıyoruz. Forumdaki sıkıntılarımızı iletmek için firma ile sıkıntılar yaşıyoruz. Öncelikle Hostingimizi ve sonrasında domainimizi Yerli bir firmaya taşıyıp buradan hizmet almak istiyoruz. En ufak bir veri kaybımız olmadan hostingi taşıyıp ve forumumuzu faal olarak hizmete sokacak bir firma arıyorum kimi önerirsiniz. Teknik konulara pek hakim değiliz. Bir tane admin arkadaşımız vardı artık ilginemiyor. Bu konuda Yardımcı olursanız sevinirim.

atinali28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Konuyu Güncel Tuutmak adına Cevaplarınızı Bekliyorum.

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Natro tavsiye ederim hizmet destek güzel bend ekullanıyorum. Kebirhost da çok iyi Melih bey çak ilgileniyor. Pahalı ve kaliteli hizmet verdiğini iddia edenlerde var ama benim tavsiyem Natro dan al ve sitenin DNS ayarlarını tr.cloudflare.com sitesine yönlendir emin ol hiç bir saldırıdan etkilenmezsin.

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Merhabalar bizim vbulletin forumumuz var. 8 yıldır bu forumu kullanıyoruz. Son zamanlarda siteye virüs bulaştı siteye girer iken virüs programları virüs buluyor ve sayfayı açmıyor. Hosting ve Domainimiz; Almanya da hizmet veren bir firmadan alıyoruz. Forumdaki sıkıntılarımızı iletmek için firma ile sıkıntılar yaşıyoruz. Öncelikle Hostingimizi ve sonrasında domainimizi Yerli bir firmaya taşıyıp buradan hizmet almak istiyoruz. En ufak bir veri kaybımız olmadan hostingi taşıyıp ve forumumuzu faal olarak hizmete sokacak bir firma arıyorum kimi önerirsiniz. Teknik konulara pek hakim değiliz. Bir tane admin arkadaşımız vardı artık ilginemiyor. Bu konuda Yardımcı olursanız sevinirim.

İsterseniz yardımcı olabilirim.
Web Sitemiz: http://www.dnsbilisim.net
Mail: destek@dnsbilisim.net

Colours

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam yeni müşterisi oldugum ve baya iyi müşteri yorumları olan http://www.turkves.com/ var isterseniz hosting almadan önce bir görüşün derim. hiç sıkıntı yaşamadım.

RisKatOr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Şimdiye kadar kullandıklarım arasında en iyisi Markum.Net - http://www.markum.net/ ve Turhost - http://www.turhost.com/

Turhost mesai saatleri içerisinde destek verirken Markum.Net 7 gün 24 Saat destek veriyor... ( Gece dahi aradığımda destek alabildiğim için yazıyorum )

Şimdi VPS kullanıyorum ve bu iki şirketin paketleri yurt dışına göre daha pahalı olduğu için Yurt dışı VPS kullanıyorum, keşke daha ucuz olsa da Markum VPS kullanabilsem.

Bildiğim kadarıyla Markum ve Turhost aynı Datacenter'dan hizmet alıyorlar, dolayısıyla hızları aynı olmalı ...

Bunlar benim kullandıklarım ve emin olduklarım , illa ki çok kaliteli hizmet veren başka şirketler de var.

fatihdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben http://degenstudio.com/ firmasından hosting hizmeti almaktayım. Sunucuları Almanya'da bulunmakta hız olarak ve destek bakımından bana çok yardımcı oldular

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
host.net.tr den vps kullaniyorum. daha önce hostıng ve reseller da kullanıyordum. hiç sorun yaşamadım.

isimtescil'den uzak durmanızı tavsiye ederim. geçenlerde bir sunucularında veri kaybı yaşattılar. uptime oranında da sıkıntı yaşadık bir ara.

rasim2012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyi hosting olarak önerebileceğim firmalar herzaman hostgator,bluehost ve omnis'dir. (omnis dediğim yerli olan değil yabancı olanı)
not: hostgator'da kupon kodu olarak "1cent" girdiğinizde, ilk ay sadece 0.1 dolar yani 1 cent ödüyorsunuz.

tarzzamani

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Türkiye de natro web hostingi tavsiye ederim. Hizmetleri kaliteli panelleri kolay anlaşılabilir yapmışlar. Destekleri de güzel aranıldığında hemen çıkıyorlar. Sorunları çözüyorlar Onun haricinde çok firma kullanmadım bilmiyorum.

burrak3448

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam öncelikle sitenizi virüsten temizlemeniz lazım fakat muhtemelen bilmiyorsunuz bunu nasıl yapacağınızı galiba hosting firmanız da yardımcı olmamış ki bu sıkıntı yaşıyorsunuz. natro çok iyi destek veriyor diye biliyorum çok fazla talep atmadım ama attığımda kısa sürede geri dönüşler aldım ve sorunlarımı hallettiler. Forumda ki kişiler de sanırım memnun natro yu deneyebilirsiniz hocam ;)

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güvenilir kısmını biraz daha açarsan daha iyi olacak sanki. Güvenilir derken uptim'dan mı bahsediyorsunuz?

birsevda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netinternet tavsiye ederim kullanın farkı anlarsınız

BaskentMedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dilerseniz size uygun fiyatta yardımcı olabiliriz. Şuan kampanya olan Linux Sınırsız Hosting'imizden faydalana bilirsiniz.