En güçlü kitap Kuran

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Almanya, en güçlü kitap olarak Kuran'ı gördü. İşte yazılanlar...
Almanya'nın önde gelen siyasi dergilerinden Der Spiegel, Kuran-ı Kerim'i kapak konusu yaptı ve "Kuran: Dünyanın en güçlü kitabı'' başlığını kullandı.

"Savaş ve barış için sureler" alt başlığı altında yaklaşık 20 sayfa İslamiyet ve Kuran- ı Kerim hakkında bilgi veren dergi, "Dünya üzerinde hiçbir esere Kuran-ı Kerim kadar saygı duyulmadığı, aynı zamanda hiçbir eserden bu kadar korkulmadığı ve hiçbir bir eserin bu kadar kötüye kullanılmadığı" yorumu yaptı.

Kuran- ı Kerim'in bir yasa olarak görülmesi ya da İncil gibi modern şekilde yorumlanabileceği konusunda Müslümanlar arasında farklı görüşlerin olduğu vurgulanan yazıda, "İslamiyet ile modernliğin ne ölçüde bağdaşabileceğini Avrupa kapıları önündeki Türkiye gösteriyor" denildi.

Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=119789

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı günler arkadaşlar
hepimiz bayram dönüşünü gerçekleştirdik
ve tekrardan evimize işimize ve sdn forumumuza hoş geldik.
inşallah herkesin kurban bayramı sağlık ve afiyette geçmiştir.

Kuran-ı Kerimin mucizeleğini ve büyüklüğünü artık müslüman olmayanlarda kabul etmiştir.

çünkü o öyle bir kitap ki:
1400 seneden beri hiçbir harfinin hiçbir harekesine dokunulmadan günümüze kadar gelerek tazeleğini ve gençliğini korumuştur.
ve de kıyamete kadar koruyacaktır.
özelliklerini ve mucizeliğini bu bölüm altında paylaşabiliriz

saygılarımla

mozasur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kuran-ı Kerim'in en büyük mucizesi sürekli canlı olması dipdiri bir kitap her çağda yeni özellikleri ortaya çıkıyor sonuçta bizi yaratan DNA şifrelerimizi bilen ALLAH bize bu kitabı göndermiş alın size bu kitap sizin bu kitaba göre yaşarsanız güzel bir hayat yaşarsınız çünkü sizi ve etrafta görüp görmediğiniz her şeyi ben yarattım ve bu kitap tüm kainatı kapsıyor.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ciddien şunu söyliyim korkmaya başladırlar başka bi konudada aynın söyledim artık agırlıgımızı koyuyoruz