En doğru klavye marka ve modeli ?

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
promo1.jpg

Yeni toplayacağım bi' sistem için, uzun ömürlü, kaliteli, pratik ve Multimedia bi' klavye istiyorum. Logitech'in en doğru tercih olacağı kanaatindeyim, sizce en doğru Multimedia klavye klavye markası nedir?

4954.1.0.jpg

4487.1.0.jpg

4146.1.0.jpg

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tuşları yamuk yumuk bi klavye alma derim. yazı yazarken sorun oluyo. :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
jogitech kalitesinden şüphimiz yok zaten bende logitech ex110 kullanıyorum çok rahatım kaylaşık 5-6m alanı var

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Kablosuz bir sistem düşünüyorsan mutlaka alıcıda şarj kiti olsun.

Logitech tavsiye ederim,bende.

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
para problem değil diosan logitech G15 öneririm.Klavyenin üstündeki gösterge sayesinde oyun içinde bazı bilgiler verebilior..

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
DaY_WalkeR dedi ki:
tuşları yamuk yumuk bi klavye alma derim. yazı yazarken sorun oluyo. :D
Sen inavasyonu "yamuk yumuk" diye özetlemişsin ama o tuş dizilimi el parmaklarının doğal şeklinden yola çıkılarak kasten hazırlanmış. Bu durum yazarken artı mı olur eksi mi olur onu bilemem. Alaka için teşekkürler.
4626.1.0.jpg

online destek dedi ki:
Kablosuz bir sistem düşünüyorsan mutlaka alıcıda şarj kiti olsun.
Logitech tavsiye ederim,bende.
Yok kesinlikle kablolu olsun istiyorum. Hem kullanılabilirlik daha garanti hemde batarya takip etmek gibi bi' sıkıntı yok. İlgi için teşekkürler.

enderknt dedi ki:
para problem değil diosan logitech G15 öneririm.Klavyenin üstündeki gösterge sayesinde oyun içinde bazı bilgiler verebilior..
G15, Logitech 'in PC Gaming konseptine dahil ve çok cafcaflı bi' ürün. Dediğin gibi fiyat olarak da oldukça yüksek(104.95€). Bu kadar esnek bi' bütçeye sahip değilim, tasarım olarak hoş değil bence. Alaka gösterdiğin için teşekkürler.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Berkin Bozdoğan bi' şeyler söyle?

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hmm hoş .... ben iki parçadan oluşan bi klavye istiyorum. sağ elimin altına yarısı sol elimin altına diğer yarısı :) yani bi elim yağ öteki bal olayı :)

sanırım vardı böyle modellerde..

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kablosuzda batarya takip etmiyeceğine garanti veririm microsoft un comfart slim klavyesi ve mouse seti var klavyeyi alalı 6 aydan uzun bi süre oldu daha içindeki alkaline pilleri çıkarıp pil takmış değilim. Mouse içinse içinde iki ader 2400lük şarz lı pil var onlarda tahminen 6 ayda 3 4 kez yenilemişimdir (bu yenilemede optik oluşunun ve ışığının sürekli yanmasının dezavantajı var)
Logitech mükemmeldir ve kalitesi tartışılamaz ama ben özellikle Logitech almadım bunun iki nedeni vardı
1. Enter tuşunun büyük olmaması (Genelde büyüğe alıştığımdan gerçekte o küçük enter büyük problem yaratıyor emin ol)
2. Slim olmaması dikkat edersen alt taraftan slim başlayıp yukarı doğru tuşların buyu uzamakta slim klavyede konfor harika oluyor.Almadan önce

http://www.shopbot.com.au/p-28290-382857.html
bu klavtenin kablosuz setini bi yakından incelemeni tavsiye ederim slimin verdiği rahatlığı klavyeye dokununca nedemek istediğimi anlayacaksın.
Tam bi multimedya değil ama mükemmel bi rahatlık var klavyede tabi kalite konusunda elbette Logitech in yanından bile geçemez ama klavye sonuçta 10parmak klavye kullanıyosan bütün klavyeler eskimeye mahkumdur.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Creed_06 dedi ki:
1. Enter tuşunun büyük olmaması (Genelde büyüğe alıştığımdan gerçekte o küçük enter büyük problem yaratıyor emin ol)

Ya buna bende çok takıyorum ama forumda addım psikopata çıkar diye yazmak istemedim.
Söylediklerini dikkate alıcam, teşekkürler, sağolasın.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Jerusalem dedi ki:

Ben BenQ Desksaver kullanıyorum. Dizüstü klavyesinden daha küçük bir ürün. :) Oyun oynarken falan çok işe yarıyor. Her kısayol elinizin altında. Özellikle de WoW oynarken (yani oynadığım zamanlardan bahsediyorum :P ), 25+ kısayolun her biri elin altında olması şahaneydi.

Açıkçası denemeden hangi klavyeyle rahat edeceğiniz bilemezsiniz. Bu "denemek" eyleminden 2-3 dakika satış noktasında kullanmak anlamını çıkartmayın. Birkaç günde bir klavyenin iyi olup olmadığınız isze uyup uymadığını ancak anlarsınız.

Güzel günler dilerim.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çoğunuzda microsoft'a karşı bir antipati var biliyorum ama microsofT'un klavyeleri ve mouseları çok güzel.Bendede tuşları falan senin resimlerde verdiğin klavyeye benzer olan Microsoft Wireless Comfort 1.0A var gerçekten çok hoş.Kullanımı rahat falan filan.Daha fazka kaf kalabalığı yapmayam.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Jerusalem dedi ki:

Ben BenQ Desksaver kullanıyorum. Dizüstü klavyesinden daha küçük bir ürün. :) Oyun oynarken falan çok işe yarıyor. Her kısayol elinizin altında. Özellikle de WoW oynarken (yani oynadığım zamanlardan bahsediyorum :P ), 25+ kısayolun her biri elin altında olması şahaneydi.

Açıkçası denemeden hangi klavyeyle rahat edeceğiniz bilemezsiniz. Bu "denemek" eyleminden 2-3 dakika satış noktasında kullanmak anlamını çıkartmayın. Birkaç günde bir klavyenin iyi olup olmadığınız isze uyup uymadığını ancak anlarsınız.

Güzel günler dilerim.

Anlıyorum.. "Ya Allah" diyip alacağız o zaman, belki bi' kaç kullanıcı yorumu daha okurum. Teşekkürler.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Tabii ki gözüne kestirdiğin klavye için yorum oku bolca. En az hatayı öyle yaparsın bence. Kendi klavyemi öve öve bitiremem ben belki; ama çevremde o klavyeyi kullanan bir kişi daha va o da kardeşim (genetik sanırım). Nedense, zamanında benim makinemi kullana kullana alıştı minicik klavyeyi kullanmaya. Ama başkası kullanmaya çalışsa, belki tuşlarına bile basamaz doğru düzgün.

Kolay gelsin.

ALPINEKIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle logitech ne olursa..microsofttan allah korusun yok böle bişe uzak durun...tam gaz logitech

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
A4 tek geçerim mouse ve klavyede

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
microsoftun standart klavyesini kullanıyorum gayet memnunum sadece tuşlar çok ses çıkarıyor.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Tabii ki gözüne kestirdiğin klavye için yorum oku bolca. En az hatayı öyle yaparsın bence. Kendi klavyemi öve öve bitiremem ben belki; ama çevremde o klavyeyi kullanan bir kişi daha va o da kardeşim (genetik sanırım). Nedense, zamanında benim makinemi kullana kullana alıştı minicik klavyeyi kullanmaya. Ama başkası kullanmaya çalışsa, belki tuşlarına bile basamaz doğru düzgün.

Kolay gelsin.

Alışkanlıkla doğrudan ilişkili klavye seçimi, Windows ortamında ya da nette, neredeyse fare kadar çok kullanıyorum klavyeyi, bu kadar kasmamın nedenide budur. Alaka için teşekkürler.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Blue.Silk dedi ki:
bende A4 tech kullanıyorum :^) cokta memnunum ;D
En doğrusunu sen yapıyorsun, neden bu kadar takıntılıyım, bilemiyorum :)

ramses55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Güzel günler dilerim.

Selam, bir ricam olacak: Kullandığınızı belirttiğiniz BenQ Desksaver klavyenin bir önceki modeli 6512-ME dir. Ben bu çok severek kullandığım ürünü çok yakın tarihte ne yazık ki onarılamayacak biçimde bozdum. Üstelik "F Klavye" idi. Siz nereden aldınız acaba? Nette tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım da. Teşekkür ederim. :helpsmilie:

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç düşünme logitech 710 ama daha ileri modelleri var 300ytl cıvarında
microsoftu hiç düşünme en ileri mausu var felaket

sebu23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft klavye ve mouse tekli ya da takım olsun tavsiyemdir...
Daha önceden Logitech set kullandığım için Logitech tavsiye etmem...
Bir yıl olmadan Logitech mouse ekranda kendi kendine gezmeye başladı...
Klavye'de ise tuşlar ses çıkarmaya başladı...

Microsoft ürünlerinden şaşma...Tuşları çok yumuşak...Mouse tıklarken çok az ses çıkarıyor...

Microsoft Comfort Optical Mouse 3000 USB Mouse
Microsoft Comfort Curve 2000 USB Klavye

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
1 yıl içinde 10 dan fazla model kullandım a4 ten tutun logiteche kadar frisby bile var ve bir çok muadil klavye logitechin tuşları hoşuma gitmedi ex serisiydi ve mouse pili delirtmişti 3 gün bile gitmiyordu a4 tech çok yumuşaktı diğerleri çok ses çıkarıyordu bi de dikkat etmeden aldığım a4 tech numerik tuşların sol tarafta olması meselesi hiç değinmeyeyim ve bugüne kadar aradığım konforu MICROSOFT (B5Q) 1000 WIRELESS buldum hem ucuz olması sıvıya kaşı dayanıklı olması ve batayyasının çok uzun süre gitmesi bi de gece kullanınca klavye tuşlarından çok az ses gelmesi içeride çerez yiyormuş izlennimi vermiyor :D tek kötü yanı kapsama alanın 3 m civarı olması ama o da sorun teşkil etmiyor :happy:

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
promo1.jpg

Yeni toplayacağım bi' sistem için, uzun ömürlü, kaliteli, pratik ve Multimedia bi' klavye istiyorum. Logitech'in en doğru tercih olacağı kanaatindeyim, sizce en doğru Multimedia klavye klavye markası nedir?

4954.1.0.jpg

4487.1.0.jpg

4146.1.0.jpg
daha iyisi şu anda yok ben 7000 kullanuyorum mause + klavye ama çok iyisi revolation denen süperi hayırlı olsun

ahmet331

Asistan
Reaksiyon puanı
0
logitech kablosuz set kullanıyorum mx3000 di heralde klavye tmm hiçbir sorun yok enter büyük delete büyük space uzun capslock büyük ses kontrol zoom tekerlek ne ararsan var bunun kardeşi var bide mx3200 dü sanırım onada çok iyi diyorlar ama mouse tan hiç bahsetmeyeyim:icon_-1: ben hızlı bir mouse kullanıcıs sayılırım ve lazer olmasına rağmen bu setin mouse u şuan çekmecede yatıyor:wheelchair: yerine a4 tech x710f marka KABLOLU mouse kullanıyorum;)

Yani buradan çıkarılacak sonuç en azından benim için; bu kablosuz mouse bana yetişemiyor optik bir kablolu mouse kadar bile olamıyor simge üstüne tıklıcam ben geliyorum ama imleç aksi istikamette yol almaya devam ediyor işin yoksa bide geri çekerek mouse toparlaman gerekiyor.

Şimdi alacak olsam ne yaparım kablosuz yukarıdaki gibi bir wave olabilir yada başka model klavye yanında da LAZER+KABLOLU bir mouse tercih ederdim set olarak almam anlayacağın.

Microsoft önermeyen çok ben kullanmadım ama webcam i var o yüzden microsoft ürünlerini sevmiyorum a4tech mouse var severim a4tech i piyasanın fiyatperformans ürünleri genelde bu markadan çıkar. logitech ise kalite ve birazcıkta fiyatı yüksek bir markadır.Seçim senin git dene ve en rahatını al.Uzun yazılar ve msn istiyorsan wave ergonomiktir.

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Microsoft klavye ve mouse tekli ya da takım olsun tavsiyemdir...
Daha önceden Logitech set kullandığım için Logitech tavsiye etmem...
Bir yıl olmadan Logitech mouse ekranda kendi kendine gezmeye başladı...
Klavye'de ise tuşlar ses çıkarmaya başladı...

Microsoft ürünlerinden şaşma...Tuşları çok yumuşak...Mouse tıklarken çok az ses çıkarıyor...

Microsoft Comfort Optical Mouse 3000 USB Mouse
Microsoft Comfort Curve 2000 USB Klavye
6000 lazer mause vardı hemen bozuldu Allah[cc]tan bimeksten aldım yenisiyle değişti o zaman 180 milyon verdim powerpoint media + laser ışık destekli hepsi hikaye çıktı mause olarak kullanıyoruz