Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Günümüzde çoğu kişi telefonları üzerinden online oyunlar oynayarak zaman geçiriyor. Siz vaktinizi en çok hangi oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? ?
Spider-Man PS4 şehirde ağ turu bile ayrı zevk veriyor bana ama 2.oyunu oynamayacağım için üzülüyorum çünkü PS4'e gelmeyecek gibi görünüyorGünümüzde çoğu kişi telefonları üzerinden online oyunlar oynayarak zaman geçiriyor. Siz vaktinizi en çok hangi oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? ?
Ekli dosyayı görüntüle 104176
hem normal modda hemde new game+ modunda 2 kez bitirdim platinum kupayı aldım o günden beri ps hesabımda Spidey avatarı kullanıyorum sadece DLC'leri oynayamadım DLC'leri de bir gün oynayacamMarvel's Spider-Man
zula oynuyordum sıkıldım valorant ve fs 19 oynuyorum artıkGünümüzde çoğu kişi telefonları üzerinden online oyunlar oynayarak zaman geçiriyor. Siz vaktinizi en çok hangi oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? ?
Witcher 3 Şimdi Oynamıyorum Pek Blood And Wine DLCsi kaldı sömürmim bitmesinGünümüzde çoğu kişi telefonları üzerinden online oyunlar oynayarak zaman geçiriyor. Siz vaktinizi en çok hangi oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? ?
işte aradığım insan beeArkadaşla fifa... ötesi yok bence
Bir çok keyif aldığım oyun varGünümüzde çoğu kişi telefonları üzerinden online oyunlar oynayarak zaman geçiriyor. Siz vaktinizi en çok hangi oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? ?
Gta 5.....❤Bir çok keyif aldığım oyun var
Gta 5 (online)
Bus simulator (loghitech g29 ile efsane oluyor)
Fifa 20
Call of duty WWII
Kral rdr2 yi ne kadara aldınRdr 2, Cod: Warzone arada da R6 siege.
epic games'te beleş olduğu zaman indirdim de çok kasıyor yaGta 5.....❤
Euro Truck Simulator 2 Assetto Corsa ??Günümüzde çoğu kişi telefonları üzerinden online oyunlar oynayarak zaman geçiriyor. Siz vaktinizi en çok hangi oyunu oynayarak geçiriyorsunuz? ?