- Reaksiyon puanı
- 9,165
Sizce 360 Total Security güzel mi ücretsiz olarak?
Sizce 360 Total Security güzel mi ücretsiz olarak?
Ben de Bitdefender ile Trend Micro kullanıyorum ikisinden de çok memnunum ama aynı antivirüs firmalarını kullanmaktan bazen bende sıkıldığımı hissediyorum imkanım olsa piyayasada ki bütün antivirüsleri denemek istiyorum merak ediyorum nasıllar diyeBen biraz kullandım bitdefender motoru kullanıyo varsayılan olarak iyi gibi geldi sistemi kabaasmıyo en azından benim sistemimi fakat nedendir bilmem kaldırıp kaspersky int sec. kurdum sonra bi ara kendini güncelledi herşeye şu pencere açılıyor şu çalışıyor eminmisin diye saçmalamaya başladı kaldırdım webroot kurdum webroot çok hafif ve iyi koruyor fakat onuda kaldırdım şimdi eset smart security 10 kurulu teknik anlamda hangisi ne kadar etkilidir bilmiyorum ama ne bileyim kararsızlıktan değilde sıkılıp aniden kaldırıp başka diyarlara yelken açıyorum....
Eset'i bir donem bende kullandim ama bilgisayarım yol geçen hani gibiydi ne bir zararlı siteyi engelledi ne de flash bellekten bir virüsü yakaladı bilgisayarıma format atmaya bikmistim dogal olarak bende kaldırıp yerine Bitdefender'ı yükledim koruma konusunda dehşete duştüm flash belleklerden bulasacak bir çok virüsün geçmesine izin vermediği gibi internette de hiç bir zararlı sitenin açılmasına izin vermedi 3 yil oldu kullanalı bilgisayarıma format atmayı unuttum sonuç olarak diyorum ki Eset'e güvenen arkadaşlar çok da guvenmesinler.ne çok (c)eset çi var o işe yaramaz avast daha iyi.
Forever BitDefenderne çok (c)eset çi var o işe yaramaz avast daha iyi.
Eset reissss.Bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı en çok hangi antivirüsün koruduğunu düşünüyorsunuz?
Hocam zararlı siteleri engellesin yeter.hiç (c)eset'e güvenilir mi? Avast free varken www.avast.com.tr
Bence güvenilebilir. Deneme sürümü olarak ESET Smart Security'i kullanıyorum. Beğeniyorum. Hafif.hiç (c)eset'e güvenilir mi? Avast free varken www.avast.com.tr
Sebebi var mı?Kaspersky Internet Security
işe yaramaz o (c)eset çöpü Kaspersky internet security o cesetten daha kaliteli.Bence güvenilebilir. Deneme sürümü olarak ESET Smart Security'i kullanıyorum. Beğeniyorum. Hafif.
--- Gönderi Güncellendi ---
Sebebi var mı?
Ubuntu yerine isteğe bağlı olarak diğer Linux dağıtımları da kullanılabilir.anti virüs kullanmak istemiyorsan ubuntu kullan...
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama böyle bilinçsizce konuşan insanları gördükçe de mecbur yazmak zorunda kalıyorum. Sözüm size değil yanlış anlaşılmasın ama ısrarla av kullanılmamalı deniyor windows kendi başına bakar diyorlar benim sözüm özellikle onlara.2005 ten beri avg kullanan biriyim ve güvenirim.
Aktif olarak son 3 yıldır pc yi 3-5 defadan fazla açmışlığım yoktur.
Ayrı bir parantez açmak gerekirse son 2 yıl içerisinde gördüğüm duyduğum okuduğum yazılı ve görsel tüm açıklamar ışığında ve kendi çapımda değerlendirmelerim sonucu tüm antivirüs programlarınının birer tuzak olduğu görüşündeyim.
Antivirüsler kocaman bir ağ yolu olup işi bilene milyon tane pc ve bu pc ler aracılığıyla siber saldırı için kullanılabilicek en uygun zemin demektir. Şahsım olarak böyle yorumluyorum ki iyi bir kullanıcı asla antivirüs kullanmaz diyerek görüşümü sonlandırayım.
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama böyle bilinçsizce konuşan insanları gördükçe de mecbur yazmak zorunda kalıyorum. Sözüm size değil yanlış anlaşılmasın ama ısrarla av kullanılmamalı deniyor windows kendi başına bakar diyorlar benim sözüm özellikle onlara.
Ben son cümleniz için alıntı yaptım geri kalanında size özgü bir söz bulundurmadığımı orada da belirttim kırıldıysanız affola ama son kapanış cümlenizde antivirüs gereksiz dediğiniz kısımdan yazdım ayrıca sizden önce de birkaç kişinin yazması sonucu yazdım bu yazıyı.Sözünüz bana değilse alıntı yaparak bir tez yapmanız doğru değil.
Kırılmadım, gücenmedim, sinirlenmedim inanın. Fakat
bir dahaki sefere alıntı yaparken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Zira kim tezinize göre aksi konuşuyorsa o konuşmayı alıntılamanız daha sağlıklı olacaktı.
İyi forumlar.