En Çok Görüntülenen Konunuz Hangisi?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şöyle bir baktım da benim en çok görüntülenen konum SDN de ilk açtığım konu.Hatta bu konu aynı gün kilitlenmişti.(taşınması gerekirken)Ee daha acemiydik.

Ama kilitlenmesine rağmen en çok görüntülenen konu olmuş:)

14455 görüntülenme

http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/63679-carkifelekte-calan-yabanci-sarki.html

Bu ise Amatör fotoğrafçılar kulübü konusu 10 bini aştığı için bu konuyu da belirtmek istedim.

12379 görüntülenme

http://forum.shiftdelete.net/dijital-fotografcilik/79862-sdn-amator-fotografcilar-kulubu.html

Sizlerin en çok görüntülenen 2 konunuz hangisi?

Paylaşımlarınız sayesinde istatistik çıkarabiliriz..En çok tutanlar ilgi alanlarımız:)v.s

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
oooo biz hangi konuyu açtığımızı bilmiyoruz bile aslında bilmiyorum varmı ama shiftdelete böyle birşey yaparsa iyi olur açtığımız mesajları görsek birde cevap geldiğinde bize bildirilse iyi olur ama..... :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Uçuşan üyeler :D :P

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
açtığım konu 1 tane olduğu için en son 2 tane başlığın kaç kere görüntülendiğini yazma lüksüm yok:D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Şöyle bir baktım da benim en çok görüntülenen konum SDN de ilk açtığım konu.Hatta bu konu aynı gün kilitlenmişti.(taşınması gerekirken)Ee daha acemiydik.

Ama kilitlenmesine rağmen en çok görüntülenen konu olmuş:)

14455 görüntülenme

http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/63679-carkifelekte-calan-yabanci-sarki.html

Bu ise Amatör fotoğrafçılar kulübü konusu 10 bini aştığı için bu konuyu da belirtmek istedim.

12379 görüntülenme

http://forum.shiftdelete.net/dijital-fotografcilik/79862-sdn-amator-fotografcilar-kulubu.html

Sizlerin en çok görüntülenen 2 konunuz hangisi?

Paylaşımlarınız sayesinde istatistik çıkarabiliriz..En çok tutanlar ilgi alanlarımız:)v.s

Ülkece tatilciyiz:)

Pek meraklıyız tatile :)

Senin konuda da bir şarkı bayağı merak edilmiş.İlginç doğrusu. :)
2. konun güzel bir konu. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
oooo biz hangi konuyu açtığımızı bilmiyoruz bile aslında bilmiyorum varmı ama shiftdelete böyle birşey yaparsa iyi olur açtığımız mesajları görsek birde cevap geldiğinde bize bildirilse iyi olur ama..... :)

Hoş Geldin kortoz yazan kısımda kullanıcı adının üzerine tıkla. İstatistikler sekmesine gelip "Kullanıcının açtığı tüm konuları bul" de. Konularını göreceksin.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Forumda en çok Tamam Söyle Rahatla konusu okunuyor. Onun da sahibi artık aktif üye değil. :)

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Söyle Rahatla ile pek işim olmadığı için bilmiyordum şimdi öğrendim :D sağol :D

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ben aslında en çok görüntülenecek bir konu açarım açmasında :dil:

aşırıya mı kaçmış olur bilmem :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben aslında en çok görüntülenecek bir konu açarım açmasında :dil:

aşırıya mı kaçmış olur bilmem :D

katııyorum..Ben de tek başlıkla en çok görüntülenecek konular açılabilir diye düşünüyorum.. herkes inkar etse de sex ve erotizm konularına aşırı ilgi oluyor.

Örnek veriyoum

''Canlı yayında ilişkiye girdiler'' bu başlıkla forumun rekorları kırılır..

yanılıyorsun diyen beri gelsin

:D

Bu konularda iddialı bir başlık atılılıp konu dışında yayınlansa rekora koşar.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hoş Geldin kortoz yazan kısımda kullanıcı adının üzerine tıkla. İstatistikler sekmesine gelip "Kullanıcının açtığı tüm konuları bul" de. Konularını göreceksin.

Jeaquares kardeşim sağolasın bildirdiğin için teşekkür ederim bilmiyordum yeni birşey daha öğrendim sağol:clap::thumbup::thumbup1::flowers:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
4.000 in üzerinde birçok konu açmıştım ama şimdi arayıp tek tek bulmak zor geliyor :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Herkes bana gıcık; ne açtığım konulara kimse bakıyor, ne de açtığım feedleri kimse okuyor. Artık açmıyorum sadece okuyorum :)

Sudo'yu o kadar paylaştım bir Allah'ın kulu bir teşekkür etmedi.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sudo ne ola ki:)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bu konuda kimse AliA'nin eline su dökemez herhalde. Fener ve Galatasaray maçında yeni rekorlar bekliyoruz Ali :)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Övmek ve övünmek...

Övünen ve dolayısıyla çevresindeki insanlar tarafından övülmeyi bekleyen kişi kendi kendisini ihbar ediyor demektir.

“Kendini övmek rüzgârla karın doyurmaya benzer.”

Yeni gelenlere bir çeşit üstünlüktür...Sizin var mı böyle konularınız?
Bu kadar reyting alan görüntülenme sayıları yüksek paylaşımlarınız...

Handikap yok der...

Kendi fikirlerine sahip kişilere alkış tutan başka fikirlere saygı duymayan Anlayış - Hoşgörü - Diyalog maskesi altında yaftalamaya meraklı çok insan varken bu forumda...

Paylaştığım konulara bir kişi mesaj yazsa teşekkür etse bu bana yeter...

Zaten teknisyenim kendi kendime yetiyorum...Teşekkürler...:flowers:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Övmek ve övünmek...

Övünen ve dolayısıyla çevresindeki insanlar tarafından övülmeyi bekleyen kişi kendi kendisini ihbar ediyor demektir.

“Kendini övmek rüzgârla karın doyurmaya benzer.”

Yeni gelenlere bir çeşit üstünlüktür...Sizin var mı böyle konularınız?
Bu kadar reyting alan görüntülenme sayıları yüksek paylaşımlarınız...

Handikap yok der...

Kendi fikirlerine sahip kişilere alkış tutan başka fikirlere saygı duymayan Anlayış - Hoşgörü - Diyalog maskesi altında yaftalamaya meraklı çok insan varken bu forumda...

Paylaştığım konulara bir kişi mesaj yazsa teşekkür etse bu bana yeter...

Zaten teknisyenim kendi kendime yetiyorum...Teşekkürler...:flowers:

Neden böyle bir anlam yükledin bu konuya bilmiyorum.konunun sonuna bu konudan nasıl bir sonuç alabileceğimizi yazmıştım.

Konuyu açarken senin bahsettiğin düşüncelerden bir tanesi bile yoktu aklımda.

Senin düşündüğün gibi fazla görüntülenmiş konularımın beni onure ettiğini filan da düşünmüyorum.

Beni tanıyan tanır bilen bilir.Zaten arkadaşlar da esprileriyle ve açtıkları konuları paylaşarak eşlik ettiler bu konuya.

Ama senin böyle derin anlamlar yüklemen ve işin altında bir çapanoğlu araman şaşırttı beni.

Görüntülenme sayısı 100 binlere varan konular varken ben 10bin defa görüntülenmiş bir konuyla kendimi övmeyi düşünüyorum sana göre öylemi?hem de bu konu bir yarışma programında çalan şarkının adı.

Ve ben çok yararlı(!) bu paylaşımım ,çok görüntülendi diye kendimi övmüş olacağım..öyle mi?

Övülmeyi beklediğini düşündüğün ya da tahmin etiğin ZorhaK,düşüncen doğru olsaydı nabza göre şerbet verirdi.

Bir özlü söz de benden olsun madem sen rüzgarlardan bahsettin.

''Sazlık gibi olup rüzgarın estiği yöne eğilme,Çınar gibi ol Rüzgâra Yön ver''

Ben forumda da ,hayatta da hep bu sözü destekler icraatlarda bulundum.bulunacağım da.

Seni senaryolarınla başbaşa bırakıyorum.