• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En Beğendiğiniz Windows Arayüzü

?

• Windows 1.0

Oy: 2 3.3%
  • Windows 2.0

Oy: 1 1.6%
  • Windows 3.0

• Windows nt

Oy: 0 0.0%
  • Windows 95

• Windows 98

• Windows Me

• Windows 2000

• Windows XP

Oy: 8 13.1%
  • Windows Server 2003

• Windows Vista

Oy: 6 9.8%
  • Windows 7

Oy: 22 36.1%
  • Windows Server 2008

• Windows 8

• Windows Server 2012

• Windows 8.1

Oy: 8 13.1%
  • Windows 10

Oy: 32 52.5%
  • Windows Server 2016

• Windows Server 2019

• Hiçbirini Sevmedim Ben linux/mac ciyim!

• Kullanılan toplam oy
    61
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Luna derken?
xp thema o:
maxresdefault.jpg

Lenovo-IdeaPad-S145-15AST 7 desteklemiyor desteklesede kurmam Linux Mint 19,3 mate x64 ve 10 sl x64 var belki 10u sler Fedora kurarım... NVMe ssd alırsam 3. olur.

Windows xp klasik tek geçerim abi sade tık tık. Ben zaten sadelikten yanayım. Aeoro filan olmaz bende.

Windows 10 u bi ben mi sevemedim ? Aşırı ağır animasyonları var hangi bilgisayarda yüklediysem sürekli bi ağırlık var

Animasyonları kapatabilirsiniz.
Hayır o açıdan değil. Sıradan harddiskli her bilgisayarda Örneğin Win7 de bilgisayar açılıp toparlandıktan sonra chrome a basınca 2-3 saniye bekleyip pencereyi açıyor ancak win 10 da durum öyle olmuyor aşırı ağır hareket ediyor ben biraz sadelikten yanayım bana kalsa XP nin üstüne işletim sistemi tanımam ancak geride kaldı onlar ..

Hayır o açıdan değil. Sıradan harddiskli her bilgisayarda Örneğin Win7 de bilgisayar açılıp toparlandıktan sonra chrome a basınca 2-3 saniye bekleyip pencereyi açıyor ancak win 10 da durum öyle olmuyor aşırı ağır hareket ediyor ben biraz sadelikten yanayım bana kalsa XP nin üstüne işletim sistemi tanımam ancak geride kaldı onlar ..
Bende öyleyim. Dediğinizde haklısınız windows 10 için kesinlikle ssd gerekiyor diğer türlü zulüm.

Windows 7'ye bayılıyorum aero teması aktif iken süper bir deneyim yaşatıyor. Ondan sonra benim için 2.sıra da olan Windows 8.1 gelir. Aslında Windows 10'da fena değil Açık Tema aktif iken güzel ama arada sırada arayüzde kasmalar oluyor. Şu bir gerçek Windows 10 dayatıldığı için herkes Windows 10 kullanılıyor işte yok güncelleme idi sürücüler idi derken eski işletim sistemlerine desteği kestiler mecbur kıldılar. Destek verseler idi tek kullanacağım işletim sistemi kesinlikle Windows 7'dir.

Bende öyleyim. Dediğinizde haklısınız windows 10 için kesinlikle ssd gerekiyor diğer türlü zulüm.
WhatsApp Image 2020-03-27 at 19.15.50.jpegFotoğraf-0012.jpg
buna bir kaç yıldır ssd ve ram alın diyorum almıyorlar tozunu bile almıyor hatta ssdlerin kısa ömürlü olduğunu söyleyip aldırtmıyor 10 kasmıyor ama oyunda kapanıyormuş...