Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
25 Liraya 500 Dk 1000 Sms 2 Gb tarifem var ama yetmiyor 8 lirada hatta kaldı.
Bende bu tarifeden geçiş yaptım

25 Liraya 500 Dk 1000 Sms 2 Gb tarifem var ama yetmiyor 8 lirada hatta kaldı.
Şuan süper tarife kullanıyorum zatenBende bu tarifeden geçiş yaptımönce bu tarifeyi iptal edip super tarifeye geçmen lazım ardından HY500DK yazıp 2222 ye mesaj atıp 500 dk paketini alıyorsun 25 tl ye. Turkcell hesabım uygulamasından da 8 gb interneti 4 tl ye alıyorsun. Dilersen 1 tl ye de heryöne 1000 sms alıyorsun.
paketin yenilenmeye yakın HY500DK yazıp 2222'ye mesaj atmayı dene bakalımŞuan süper tarife kullanıyorum zaten![]()
2 Saat önce yeniledim. Neyse bakalım olmadı 1 aya Türk Telekom'a geçerim .paketin yenilenmeye yakın HY500DK yazıp 2222'ye mesaj atmayı dene bakalım![]()
Vodafone Nisan ayı sınırsız. Muhtemelen piyasa yoklayacak ay sonuna doğru yayınlar paketleri.Vodafone da böyle bi haber yok heralde şu paket şu kadar filan diye...
Berbat soyledikleri gibi 200-300 mgb yalan 30 -35 mgb anca4.5g hızları nasıl arkadaşlar geçebilen varmı ?
Arkadaslar zaten böyle olmasi normal. Eskiden hizli mi onu düsüneceksin. Avrupa'dada böyle mesela ben Almanyada yasiyorum. Normal 4.5G paketimle bu degerlere variyorum. Zaten Hakki Alkan söylemisti böyle olacagini. Evet almanyada mesela 286 Mbps veren paketler var faturali ve pagali. Bunada sükretmenizi öneriyorum. Mutlaka 140 'a ulasanlar vardir. Baz istasyonu mesafesindende kaynaklanabilir buda. Ayrica telefonunuzun hangi modem katagorisinde oldugunu ögrenmelisiniz. Mesela cat 4 , cat 5, cat 6 gibi.Berbat soyledikleri gibi 200-300 mgb yalan 30 -35 mgb anca
Hocam benim kizdigim nokta su bas bas reklam yapiyorlar ben 3g de de zaten 20-25 mgb hiz aliyordum simdi olmus 35 mgb yani oyle bagirdiklari gibi degil yok ucacagiz yok fiberleyecegiz vsvsvsvsv adam gibi bilgi versinler de bu millet bir beklentiye girmeseArkadaslar zaten böyle olmasi normal. Eskiden hizli mi onu düsüneceksin. Avrupa'dada böyle mesela ben Almanyada yasiyorum. Normal 4.5G paketimle bu degerlere variyorum. Zaten Hakki Alkan söylemisti böyle olacagini. Evet almanyada mesela 286 Mbps veren paketler var faturali ve pagali. Bunada sükretmenizi öneriyorum. Mutlaka 140 'a ulasanlar vardir. Baz istasyonu mesafesindende kaynaklanabilir buda. Ayrica telefonunuzun hangi modem katagorisinde oldugunu ögrenmelisiniz. Mesela cat 4 , cat 5, cat 6 gibi.
Dediginizde gercekten cok haklisiniz Lanse etme sekilleri cok yanlis. Dogru diyorsunuz o konuda denilecek bir söz yok.Hocam benim kizdigim nokta su bas bas reklam yapiyorlar ben 3g de de zaten 20-25 mgb hiz aliyordum simdi olmus 35 mgb yani oyle bagirdiklari gibi degil yok ucacagiz yok fiberleyecegiz vsvsvsvsv adam gibi bilgi versinler de bu millet bir beklentiye girmese
Aman boaver kardes biz gectikte noldu hayal kirikligibiz daha geçemedik bir türlü![]()