eMule 0.49 çıktı! İndirin

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum merak etme sakinim sakinim.
burdaki haber buranın sorumluluğu o bizi ırgalamaz. yukarda bir öneri var onu hayata geçirsek bilmem nasıl olur. ed2k linkleri verilse bilmiyorm nasıl olur. ama burası türkiye. bak ama dokunma. işin özü bu.

Sakin sakin...Evet bence konu ilgi çeksin diye konmuş dediğime inanıyorum.
... buranın kuralları arasında telif haklarını zedeleyici paylaşımlar yasaktır ibaresi varsa.... şekilde hareket etmeyeceklerdir ...sitenin sahibi de ben değilim muhatabınız Troy ben ayrıca niye buraya yalakalık .. ayrıca emule, torrent bende kullanıyorum..:)

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
peki ya DVD si bulunmayan bir filmi izlemek istiyorsak?Eski filmlerin neredeyse tamamının DVD si bulunmaz ya da Türkiye'ye gelmeyen (herhangi bir nedenle) filmler için ne yapacağız?Aynı şey müzik için de geçerli.İnternet bunun için süper bir ortam.

:))

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bi şey sorucam divx den neden arşiv olmaz. divx de sonuçta dvd den çevriliyo ve kalite kaybı olmuyo. şahsen elimde 100 gb film arşivi var. neden dvd'nin tanesine 25 ytl vereyim ki...

Bence olmaz. Arşiv yapılacaksa DVD'den yapılmalı.

Ayrıca 32mbit internet reklamlarında haber sitelerinde ne deniyordu bir filmi 4 dakikada indirmek mümkün olacak. Korsan olduğunu reddetmiyorum zaten.

Zihniyetim bence mantıklı divx'i izlerim beğenirsem dvd'sini alırım. Alıyorumda. Mp3 içinde geçerli Türkiye'ye gelmeyen veya sınırlı bastırılan albümler var. Adama soruyorsun "o ne ya ? " diyor sana.

P2P'e tam destek.

Mindrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu arkadaşlar siz korsanın KAPICILARı mısınız?
ne hakla neyın korsan olup olmadığına karar verip siteyi suçlayabiliyorsunuz ? bazı kendini bilmezler haber kaldırılsın hemen şimdi evet bekliyorum tribine bile girmişler :)
bi kere hergün binlerce açık lisans ile paylaşılan filmler,kısa filmler,sanat filmleri ve deneme çekimleri yayınlanıyor
kült ve festival filmlerinden bahsetmiyorum bile,mp3 de bir ses formatıdır
Siz kendinizi ne zannediyorsunuzda neyın yasal neyin değil olduğuna karar verip burdaki insanları ve siteyi suçluyorsunuz ?
Ayrıca isteyen istediğini indirir size dert mi oldu ?herkes kendi sorumluluğundadır millet ahlak bekçiliğine kalkışmayın
------------
haberle ilgili olarak en içten tebriklerimi sunuyorum lakin birçok turk internet kullanıcısı 'istedikleri içeriklere' ulaşmak için rapid share ve benzeri sitelere dünya para ödüyordu

en kısa zamanda utorrent ve mininova anlatımıda bekliyorum başarılar

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@Mindrust siteye hoşgeldin demek isterim öncelikle.

+1 diyorum sadece. Çok haklısın.

siberzeka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazi kendini bildigini cok sanan bilmezler open film ile transformers arasinda farki anlamiyor iyice dusunmeden atip tutuyorlar(bu bilgi eksikligi sorun degil herseyi ogrenmek lazim dogru bir sekilde ) kimsenin kimseye sucladigi yok olay sadece yalnis sekilde tesvik edilmesidir. Turk Telekom reklamlarinda da gelirse gecen gun zaten onunda farkina vardilar ve gerekli degisiklikler yapildi. insanlarin yalnis tanimlarimi ve yonlendirmeleri bana dert oldu herkes dogruyu olan seyi bilsin sonra yalnisi yapmak ona kalsin

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
siberzeka ve kapkara_bela konuya yaptığınız yorumlarla tartışma çıkmasına neden oluyorsunuz. Size bakıyorum da koskoca forumda bir sürü konu varken sadece bu konu da bulunuyorsunuz. Amacınız nedir.

Hayırdır.

Bu konu emule isimli yazılımın yeni sürümünün çıktığına dair bir makaledir. Konu da olmayan derinliklere inmeye çalışmayın.

Mindrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazi kendini bildigini cok sanan bilmezler open film ile transformers arasinda farki anlamiyor iyice dusunmeden atip tutuyorlar(bu bilgi eksikligi sorun degil herseyi ogrenmek lazim dogru bir sekilde ) kimsenin kimseye sucladigi yok olay sadece yalnis sekilde tesvik edilmesidir. Turk Telekom reklamlarinda da gelirse gecen gun zaten onunda farkina vardilar ve gerekli degisiklikler yapildi. insanlarin yalnis tanimlarimi ve yonlendirmeleri bana dert oldu herkes dogruyu olan seyi bilsin sonra yalnisi yapmak ona kalsin
öncelikle yaptığın hemenher yorum siteyi ve kullanları suçlayıcı nitelikte
niteliği boşver insanları yasadışı bi iş yapmakla suçlamıssın.
2. olarak örnekte transformers aratılmış ve googledanda bulabileceğin filmde kullanılan arabanın resmi indirilmiş
çıkan videonunda adı Transformers Artwork olup videoya filmin sitesindende ulaşabilirsin
dediğin üzere bilmemek değil araştırıp öğrenmemek ayıp sevgili sivrizeka
pardon süperzeka/siberzeka
turktelekom tamamen konu dışıdır

Tekrar etmekde fayda var kimsenin yanlış tanımı sana dert değildir derse bile bu sana kimseyi suçlama hakkını tanımaz

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Şimdi ben size desem ki torrent indirin. Siz diyeceksiniz, vay kefereee! Bize yasal olmayan işler öneriyor günaha sokuyor :stuart:

Değerli dostlar,

Bugüne bugün Başbakanlık'a bağlı olan Tübitak'ın desteklediği ulusal işletim sistemimiz Pardus'un yeni sürümü nerelerden veriliyor?

• Yurtiçi sunucudan
  • Yurtdışı sunucudan
  • Torrent üzerinden
Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

O nedenle bizi bu konuda korsana destek oluyor diye eleştirirseniz biraz haksızlık yapmış olursunuz.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@Siberzeka sakin ol arkadaşım. Hakaret eden kişi sensin .

Ayırca torrent sayesinde indirlen dosyaların bozulma riski azalıyor özellikle bir işletim sistemi için.

siberzeka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili Troy korsana destek verdiginizi en basta da oldugu gibi olmadigini fark edebiliyoruz benim demek istedigim emule yada torrent tanitilmasi degil sadece film ve mp3 kolay ve hizli indirmesinden bahsediyorsun bu ibare dogru degil bence ayrica etikteler de dahi download, emule, film, mp3 var suan cok guzel bir ornek verdin Pardus dedin boyle bir paylasimda kimse hic bir rahatsik duymaz hic olmazsa kendi adima soylim.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Haklısın ama hakarete hakaret ile karşılık vereceğine mesajı rapor edebilirdin.

Neyse çok uzadı bu konu. Konunun özünden çıktık iyice

kapkara_bela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöle düşünün yönetmensiniz film çekmişsiniz ve bundan para kazanmak istiorsunuz ama bu tip programlarda güzelce yayılıor filminiz bedavaca kişiler tarafından izlenior sizi hiçe sayıyorlar banane diyip kesip atıolar.nasıl bir tepki verirsiniz?yönetmenliğide geçtim yazılımcısınız aylarınızı belkide yıllarınızı vermişsiniz program yazmışsınız geceleri hiç uymadan bi sonuca varmışsınız ve bu projeniz böle programlarla tek tıklamayla elde edilebilsin ne yaparsınız?(vb. Bi sürü örnek)

ayrıca her haberde olduğu gibi foruma ulaşmak için link konuluor.bugüne kadar bu tip bi haber görmedim SDN de veya rastlamadım diyim.konuyu görünce bu başlığa yorumumu yazdım ve bunu savunan olunca tepkimi gösterdim bu kadar basit.sayenizde konu nerden nerelere vardı ama anladım ki bütün araştırmalarda illegal kullanımlarda birinci sırayı nasıl aldığımızı bikere daha kanıtlamış oldunuz.

boşa uzatmayın yanlış bi durum söz konusu şuan ve bunu desteklemekte baştan başa bi hata.kabul edelim ki artık bu düzeyde sitelerde bu şekil haberlere veya bilgilere yer verilmior.verenleri görüoruz sonra siteler neden kapatılıor die ayaklanıor herkes işte bundan dolayı bi adım geriden takip edioruz dünyayı.bu her konuda böle şekillenior.

bişey daha sölemek istiorum tartışırken seviyeli tartışmayı hakaretlerin kişilere kadar indirgenmemesi gerekir.yoksa bi arkadaşımız sölemiş unuttum şimdi ismini maksadınız kavga demiş.arkadaşlar maksadım kavga olsaydı bunu baştan yapardım.seviyeli tartışalım fikirlerimizi doğru şekilde öne sürelim.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Konu saptı diyorum neyse uzamaması için yorum yapmayacağım. Zaten paylaşımların korsan olduğunu reddetmiyoruz.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bu neki şimdi.. sadece P2P programı tanıtılmış..
bilenler bilir SDN hack programı'nın görsel videosunu yapmıştı.. :) kimseyede bunları bunları yapın diye tahrik etmedi..

Forever P2P - torrent..

zrosse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siber zeka kızdığın olay nedir tam olarak nedir anlayamadım.Torrent programı mı, yoksa torrent olarak paylaşılanlar mı? Eğer kızdığın olay torrent programı ise çok yanlış ! Bu programı çıkartıp, sürümünü yükseltenler sonuçta şirketler.Eğer bu programın yasal olmadığını sölüüyorsan senden önce film sektörleri, müzik sektörleri var.Onlar senden önce dava açarlardı.Kesinlikle arkadaşlarında dediği gibi hata p2p, ed2k değil, içinde paylaşılanlar.Bu da sana kalmış.Ki zaten konu başlığında program dan bahsediliyor.