Emre Mor Transferi Bitiyor!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Yaklaşık 1 aydır peşinde olduğu genç yıldız için Borussia Dortmund’a bir teklif sunan Fenerbahçe yönetimi, Alman kulübünden gelecek yanıtı bekliyor. Emre ise Fenerbahçe'ye “Tamam” dedi.


manset-fotografi-106.jpg

Jeremain Lens’in bonservisi için Sunderland ile anlaşamayan Fenerbahçe, rotasını çevirdiği Emre Mor’da son noktaya gelmek üzere. Yaklaşık 1 aydır 19 yaşındaki milli futbolcuyu kiralamak için görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, Borussia Dortmund’un son kararını bekliyor.

GEÇEN SEZON 19 MAÇA ÇIKTI

Geçen hafta kulübe gelen ünlü menajer Muzzi Özcan hakkında, “Oğuz Kaan Güçtekin’e profesyonel sözleşme imzalatmak için burada” denilse de aslında görüşmenin ana maddesinin Emre Mor olduğu öğrenildi. Bu görüşmede taraflar Mor’un transferinde, bu sezon için el sıkıştı. Artık gözler Emre’nin takımı Borussia Dortmund’tan gelecek yanıtta.. Lens için yapılan görüşmeler sonuç vermediği için rotayı Emre’ye çeviren F.Bahçe, hafta sonuna kadar 19 yaşındaki oyuncunun transferini bitirmeyi planlıyor. Transfere Aykut Kocaman’ın da onay verdiği kaydedildi.16 Milyon Euro’ya Dortmund’a transfer olan milli futbolcu Emre Mor, Alman ekibinde çıktığı 19 maçta 1 gol, 3 asistlik performansa imza attı.



Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Emre Mor tamam, sırada…
 

yasoyasin

Öğrenci
Katılım
31 Mayıs 2014
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
4
Puanları
8
Ben de Fenerliyim ama yazik olur Emre Mor'a eger Fenerbahce'ye gelirse. Türk futbolunun hali ortada...
 

KaanArli

Asistan
Katılım
26 Aralık 2016
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
144
Puanları
43
Fenerbahçe'ye gelmesini çok isterim ancak yedek kulübesinde oturacaksa ziyan edilmesin
 
Üst