Emre Aydın Avrupa’da Türkiye’yi Temsil Edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trauma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
th_emre.jpg

2008 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde En İyi Türk Sanatçı kategorisinde Avrupa'da ülkemizi temsiz edecek olan isim sizin oylarınızla Emre Aydın olarak belirlendi!

Avrupa’nın en büyük müzik ödülleri töreni olarak kabul edilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreninde bu yıl Türkiye’yi temsil edecek olan isim Emre Aydın oldu!

Avrupa'nın en büyük müzik ödül töreni olarak kabul edilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nde ülkemizi temsil edecek olan sanatçı , 11 Ekim gecesi Refresh The Venue’de düzenlenen MTV EMA Parti’de açıklandı...

Emre Aydın EN İYİ TÜRK SANATÇI ödülünün sahibi oldu.

Sanatçı ödülünü MTV Türkiye’nin Sahibi Ve Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın elinden aldı...

1994 yılından bu yana düzenlenen ve tüm dünyanın merakla beklediği MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nde bu yıl Türkiye’yi ve Türk müzik piyasasını temsil edecek olan sanatçı, geçen yıl olduğu gibi yine izleyici oyları ile belirlendi.

Her yıl Avrupa'nın bir başka büyük şehrinde düzenlenen bu dev organizasyona MTV Türkiye’nin aday gösterdiği sanatçılar arasından Emre Aydın katılmaya hak kazandı. Sanatçı, 6 Kasım akşamı Liverpool’da düzenlenecek olan gecede, diğer ülke birincileri ile “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünün sahibi olmak için yarışacak.

Emre Aydın yanısıra Hande Yener, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Emre Aydın ve Hadise’nin de canlı performasnları ile izleyenleri coşturduğu bu muhteşem partide, müzik sinema ve basın dünyasının büyük isimleri de boy gösterdi.

Gece İngiliz disco-house grubu Crazy P ve Türk dj Cure-shot’ın performası ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

DUNADUNA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eurovisiona da katılması lazım.yok böyle bir ses iddia ediyorummm....!!!

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sagopa'ya oy vermiştim sağlık olsun emre de iyidir.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Emre Aydın'ın seside şarkılarıda çok kaliteli. çok iyi bir seçim olmuş.

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sagopa Kajmer Salonu Yıkmış Ama Nasıl Kazanamamış : )

Facebook'da Bir Arkadaş Grup Açmış v Mtv'yi Boykot Ediyorlar.Sözde Görevli ''Sagopa Kajmer'e Hazır Ol Kazandın Demiş '' Fakat Emre Aydın'ın Söylenmiş...!

acabuco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sagopa 10 kusur seneyi askin burda,sahnelerde.Emre Aydin gibi bir yeni unlu olmaya baslayan birinin bizi temsil etmesinden cok rahatsizim.Sago nun kazanicagi kesindi.4,5 tane fan sitesi var,Emre Aydin'in sadece 1 tane...Mtv ye sike yapmak yakismadi,zaten oylarida aciklamadilar,bole bisey olamaz ya.Mtv izlemeyi biraktim zaten,bole bi adilige imza atmis kanalin adini dahi duymak istemiyorum bundan sonra

saadet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama kardeşim şimdi emre aydını seven var sagopayı seven var ,
olabilir kısmet; sagopada iyi ama emre aydında çok iyi...

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu adamın bütün şarkıları, aynı tornadan çıkmış gibi, ayrıca pek bi' havasız, hal böyleyken ikinci bi' Sibel Tüzün faciası kaçınılmaz.

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bi o eksikti şarkıcıdan geçilmiyo zaten çok dünya çapındalar ya türkiyey gelen bütün büyük ünlülerin konserlerinden acaba ne öğreniriz diye giderler...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
yok yaa abartmayın bence sesi o kadar da güzel değil

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayko vardı oda iyiydi aslında Eurovision'da Hayko gitmeli gerek müzik kalitesiyle gerek sahne show'larıyla derece yapacağımıza inanıyorum.
+
Emre Aydın farklı olaylarla kazandı gibi geliyo bana..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bence Eurovision'a katılmamalıyız.

Çünkü artık herkes hak edene değil komşusuna oy veriyor. Bu durumda 1. seçilenin iyi olduğu tartışılıyor. Ve bence artık 1. 2. 3. falan olmanın hiç bir önemi kalmadı ....

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Eurovisionda yeni puanlama sistemi devreye girecek arkadaşlar.Komşular bu şekilde diskalifiye olmuş olacak.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hayko vardı oda iyiydi aslında Eurovision'da Hayko gitmeli gerek müzik kalitesiyle gerek sahne show'larıyla derece yapacağımıza inanıyorum.
+
Emre Aydın farklı olaylarla kazandı gibi geliyo bana..

Hayko gitse güzel olurdu bencede.:whistling:

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Adam çıktığı zaman insanı kopartmayı çok iyi beceriyo :)
Bulabilirseniz geçen MTV 'De röportajı vardı evim dediği bi cafede yapılan röportaj :)
O nu izleyin gerçekten favori olabilecek bir adam..

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
daha iyisini mi bulamamışlar?ibrahim tatlıses i çıkarıp van tu tıri forro dedirtsek daha iyi :D

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bizim Green Day, bozması için bugün gazetede "Genç kızların sevgili" ifadesi kullanılmış ki ilgili birincilikde ancak bu şekilde elde edilebilirdi."Genç kızlar" sizi Umut Sarıkaya'ya havale ediyorum.