1 Nisan 2023 #1 D dlln_omer Öğrenci Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 Merhabalar lenova celeron n4120 işlemciye sahip bir dizüstüm var ve 128 gb eMMC takılı bu ssdye çevrilir mi acaba sata portu var mı anakartta
Merhabalar lenova celeron n4120 işlemciye sahip bir dizüstüm var ve 128 gb eMMC takılı bu ssdye çevrilir mi acaba sata portu var mı anakartta
2 Nisan 2023 #2 M mehmet baki Öğrenci Cezalı Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 38 dlln_omer dedi ki: Merhabalar lenova celeron n4120 işlemciye sahip bir dizüstüm var ve 128 gb eMMC takılı bu ssdye çevrilir mi acaba sata portu var mı anakartta Genişletmek için tıkla ... Onlarla alakalı bir video var işine yarar belki - izle, indir, oku ay.live Upvote 0 Downvote
dlln_omer dedi ki: Merhabalar lenova celeron n4120 işlemciye sahip bir dizüstüm var ve 128 gb eMMC takılı bu ssdye çevrilir mi acaba sata portu var mı anakartta Genişletmek için tıkla ... Onlarla alakalı bir video var işine yarar belki - izle, indir, oku ay.live