Elveda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Niko Bellic

Doçent
Reaksiyon puanı
289
uzun bi süre yokum inşallah size yardımcı olmuşumdur bana soracak olursanız siz bana çok yardımcı oldunuz
elveda...

iz bırakmıcağımı biliyorum ama en azından tanındım
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun süre dediğim 1 yıl filan ama belki gelirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin kimse bişey yazmıcak ama olsun yinede açayım dedim

Son düzenleme:

syrexdll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
63
lgs ye hazırlancam bu yüzden teknolojiye bakamayacağım
knk k.bakmada öyle teknoloji bırakmayla bişey olmuyo içinden gelecek pc yı bıraksan kaç yazar sanki program oluştur belli saatlerler ders olsun geriside oyun vs kafa dağıt kendini kısıtlarsan dahada bayar seni dersler benden demesi

Niko Bellic

Doçent
Reaksiyon puanı
289
knk k.bakmada öyle teknoloji bırakmayla bişey olmuyo içinden gelecek pc yı bıraksan kaç yazar sanki program oluştur belli saatlerler ders olsun geriside oyun vs kafa dağıt kendini kısıtlarsan dahada bayar seni dersler benden demesi
bende öyle istiyorum ama babam sadece 30 dk oyun oynamama izin veriyor birde tübitak a katılcam ama teknolojik şeyleri çok seviyorum kod yazma vb. şeyler öğrenmek istiyorum ama olsun

syrexdll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
63
bende öyle istiyorum ama babam sadece 30 dk oyun oynamama izin veriyor birde tübitak a katılcam ama teknolojik şeyleri çok seviyorum kod yazma vb. şeyler öğrenmek istiyorum ama olsun
ne diyelim başarılar bağnaz cahil babanıda takma benimkide aynı kod yazmaya pc ye otur hem pc desin derler tipik.D

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Her zaman dediğim gibi bu tarz konu açanların onayı alındı şeklinde kendi isteği ile ayrılmış olarak işaretleyip ayrılmalarını sağlıyorum direk .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...