- Reaksiyon puanı
- 3,629
Arkadaşlar bu bazı sebeplerden dolayı forumu bırakıyorum. Hepiniz Allaha Emanet olun. Herşey gönlünüzce olsun...
İyi forumlar dilerim...
İyi forumlar dilerim...
Helal olsun dostum...Allah yolunu açık etsin kardeşim hakkını helal et :/
Büyük ihtimalle temelli gidiyorum. Ama geri de dönebilirim.Temelli mi geçici mi bırakıyorsunuz? Yine de yolunuz açık olsun diyorum.
Teşekkürler...Yolunuz açık bahtınız aydınlık olsun.
Yolunuz açık olsun, hayatta başarılar diliyorum o zaman.Büyük ihtimalle temelli gidiyorum. Ama geri de dönebilirim.
Hayır hesabı kapatamıyorum. Foruma tekrar döneceğim ama bunun için uzun bir süreye ihtiyacım var.Hesabını mı kapatıyorsun ne gerek varki?
Bilmezmiyim.Bizim için iletişim sadece forum arıcılığıyla değil biliyorsun![]()
3 haftalığına buralarda olmayacağını biliyoruzda sanırım daha uzun vakit olamayacağından veda ediyorsun.Hayır hesabı kapatamıyorum. Foruma tekrar döneceğim ama bunun için uzun bir süreye ihtiyacım var.
Bilmezmiyim.![]()
Başka sebeplerde var. Bir tek bu değil.3 haftalığına buralarda olmayacağını biliyoruzda sanırım daha uzun vakit olamayacağından veda ediyorsun.
Derslerinde Başarılar dilerim. Kendine iyi bak.![]()
Başka sebeplerde var. Bir tek bu değil.![]()
Özel sebepler...Ne gibi sebebler? Özel mi yoksa?![]()
Allah yolunu açık etsin böyle giderse bende ayrılabilir. Hiç ayrılmak istemiyorum ama zaman ayiramadigim için görevi mi yapamıyorum. Buda benim üzüyor. Bakalım hayırlısı.
Çok teşekkürler...Yolunuz açık olsun. Allah güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin.
can sıkıntısından gitmiyorum. Telefonum bozuldu ve su anda kullandığım telefon internete girmiyo. Başka telefonlardan girmeye çalışıyorum. Bi başka sebepte düğün hazırlıkları falan hiç zaman ayiramiyorum. Düğün sonrasında da cok zaman ayiramayacam biliyorum.Siz neden ayrılmak istiyorsunuz? Onun özel meseleleri var zaten.Can sıkıntısından gitmiyor ki.
O zamana kadar eğitim hayatına çok iyi odaklan ben hatamı yapmıştım. Sende vakit bulamamakla dersleri aksatma.Çok teşekkürler...
Geride çok güzel insanlar bırakarak gidiyorum ama kendimi toparlayıp birkaç yıl sonra geri döneceğim.
Süpürgesiz cadı gidemez hayırBende
can sıkıntısından gitmiyorum. Telefonum bozuldu ve su anda kullandığım telefon internete girmiyo. Başka telefonlardan girmeye çalışıyorum. Bi başka sebepte düğün hazırlıkları falan hiç zaman ayiramiyorum. Düğün sonrasında da cok zaman ayiramayacam biliyorum.
Aynen. Teşekkürler...O zamana kadar eğitim hayatına çok iyi odaklan ben hatamı yapmıştım. Sende vakit bulamamakla dersleri aksatma.
Teşekkürler dostum. Sana da hayatında başarılar dilerim. Umarım yaşadığın sorunları atlatırsın.Süpürgesiz cadı gidemez hayır@Cyb3r_K1ng kardeşim hayatında başarılar dilerim.
Teşekkürler...Sağlıcakla kalDaha sonra görüşmek dileğiyle...
Mevzu derin anlaşılan.Çok teşekkürler...
Geride çok güzel insanlar bırakarak gidiyorum ama kendimi toparlayıp birkaç yıl sonra geri döneceğim.
Teşekkürler...Hayırlısı olsun ne diyelim. Tekrar görüşmek dileğiyle, hoşçakal.
Evet biraz öyle.Mevzu derin anlaşılan.