Elma ile Armutu kıyaslamak

Bu şartlarda hangisi daha uygun?

• Kullanılan toplam oy
    30

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar tekrardan merhaba.
Böyle karşılaştırma yapmak elmayla armutu kıyaslamak gibi ama karar vermeme katkıda bulunursanız sevinirim.

3 haziranda alacağım için artık karar vermem gerekiyor.

İphone 5s mi htc one m8 mi?

Batarya çok önemli, sağlam olmalı, ücretli uygulama alırım buna uygun olmalı, 2 yıl falan kullanabilmem gerek, android donar kasar vs diyorlar almaya çekiniyorum, fotoğraf kalitesi önemli on ve arka kamerada da..

Yorumum şudur; en az 2 yıl kullanmak istiyorum. Sakar adamım telefonun malzeme kalitesi iyi olmalı ama zaten bu iki cihaz bu konuda şaheser. Ben yüzeysel kullanıcıyım rom/root anlamam, yapamam. Ama üst seviye bir android kullanmadım 6 ay sonra kasma donma yapar diye korkuyorum. Yoksa ekranıda tam bana göre htc'nin ekran boyutu. İphone küçük geliyor ama iphone 5 kullanmıştım süper cihazdı çalındı maalesef. Androide on yargılı yaklaşmamın sebebi kimilerinin rehbere bile girerken donuyor demesi. Açıkçası arada kaldım.

(Yeni bir konu açtım 5 gün sonra çünkü tavsiye konusu farklı.)

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende o telefonları alıcak para olsa z2 alırdım,ancak ip5s al daha iyi htc 4mp kamera komik yani ultrapixel olsa bile iphone al seni 3 sene götürür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC ONE M8 her koşulda daha iyi seçenek... 5S eskidi eski teknoloji ve iJunktan başka bir şey değil...

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şunu anlamıyorum sakarım ama metal kasa şimdi sen m8i düşürünce hiçbişey olmayacak mı o metal yamulacak iphone zaten dağılır direk kamera konusunda htcnin berbat olduğunu heryerde söylüyorlar iphone daha iyi isteklerine göre ama sakar biriysen iphonu da düşürme lüksün yok maalesef.Bana kalırsa iphone al spigen armor da kılıf alırsın anca öyle.

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bende o telefonları alıcak para olsa z2 alırdım,ancak ip5s al daha iyi htc 4mp kamera komik yani ultrapixel olsa bile iphone al seni 3 sene götürür.

Cevabın için teşekkürler. Kamera konusunda farklı düşünüyorum ama önerini dikkate alacağım.

Ankete cevap veren arkadaşların yorumlarla fikrini belirtmesi iyi olacaktır. Beklemedeyim arkadaşlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yorum için teşekkür ederim. Spigen armor sıkıntı değil maksat karar verebilmek. Söylediklerin aklımda :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yıl olmuş 2014 artık iPhone alınmaz HTC ONE M8 daha iyi...

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ultrapiksel yorumu yapan arkadaşın pikselden anlamadığı hali hazırda ortada. Fotoğrafın kalitesini lensler belirler. Senin anlayacağın şekilde kısa ve net söylersem piksel sadece boyut anlamında yani.
Benim yorumum iphonedan şaşmayacaksın şuanda wp8 kullanıcısıyım ama şaşmayacaksın arkadaşım zamanında androidde kullandım ama ürünün arkasında duran apple dan başkası değil. Donanım özellliklerine vs. aldanma, adamlar iosla kökünü kazıyor yani.Htc yi seçersende ya bi günnceleme felan gelsin belli dönem sıfırlamasan ağırlaşmalar felan tipik dandıroid sistemi işte. yaklaşma diyorum o kadar kısa ve net .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1.5 senedir 4s kullanıyorum bir kere bile takılma donma yapmadı normal kullanıcıyım şarjı 1.5 gün gidiyor herşeyi ile on numara 5s nasıl bir cihazdır artık sen düşün :) .

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s tabiki.. o telefonu ilk eline aldığında verdiği kalite anlatılmaz yaşanır :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hTC One M8,iPhone 5S'ten çok daha iyi bir cihaz olduğunu açıkça söyleyebilirim.Sadece şunu söyleyeyim ki,Teknosa'da hTC telefonları satmak için özellik anlatmalarına bile gerek duymuyorlar. Müşteri bakıyor,alıyor o kadar.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arada ciddi fiyat farkı var 5s 2000tl ye bulunabiliyor 500tl farka değecek tek şey ekran boyutu
ben olsam 5s alırdım fiyat dolayısıyla

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Fotoğraf kalitesine çok önem veriyorsan z2 yi tercih ederim.Yok sadece kaliteli çeksin kırpmayla fotoğraf basmayla uğraşmam diyorsan m8 i tercih ederim.İphone 5s bence hiç düşünme.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen en iyisi iPhone 5s al kafan rahat olsun. Ben asla sevmem iOS'u. WP'yi de sevmem. Android piyasadan kalksa gider eski java telefonlar kullanırım o derece. Ama senin kafan rahat etsin istiyorsan tedirgin olduğun şeylerden uzak dur. Bi sorun olmasa bile psikolojik olarak sorunlu gelir sana o telefon.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Sağlamlık, Kamera vs diyorsan Nokia Lumia 1520 alıp 4-5 sene kullanacaksın.Taş gibi telefon, kasmaz,şarjı bitmek bilmez,stabilite desen oda var, Kamerası ise Carl Zeiss gibi 20 Mplik bir dev var mercekte,daha ne olsun.
Ne HTC ne İphone Kamera ve sağlamlık olarak Nokianın yanına bile yaklaşamaz.

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim imkanım olsa HTC M8'i tercih ederim...

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Dostum burada herkes bişi soyler sen içinden ne geçiyorsa onu almalısın.
Ben yazdıklarından htc geçiyo gibi anlıyorum.
;Android candır, ;)

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] dediği gibi kardeş, hiç düşünmeden Z2 al derim. Farkını da kullanınca anlayacaksın ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] dediği gibi kardeş, hiç düşünmeden Z2 al derim. Farkını da kullanınca anlayacaksın ;)

Daha küçük boyutlarda, daha büyük ekranlı G3 de tercih edilebilir hem daha ucuz hem de M8'e daha yakın tasarım. Üstelik kamera ve hoparlör dışında bir eksisi de yok. + çıkarılabilir batarya var artık. Ne dersin?