200 daha koyup altın alınabilir. Veya yatırım yapılabilir ama ben anlamıyorum anlayan birini bekleyin.800tl param var kaliteli bir şekilde değerlendirmek istiyorum ne yapabilirim
ihtiyacım olan bişey gelmiyor aklima ama parayi verdigime degcek bisey istiyorumNe ihtiyacın varsa al.
Kendine birşeyler alsa daha iyi olmazmı?200 daha koyup altın alınabilir. Veya yatırım yapılabilir ama ben anlamıyorum anlayan birini bekleyin.
Arkadaş konuyu girişimcilik diye açınca bir şeye ihtiyacı olmadığını ve yatırım yapmak istediğini düşündüm. Zaten kendine bir şeyler alma ihtiyacı duysaydı burada konu bile açmazdı diye düşünüyorum.Kendine birşeyler alsa daha iyi olmazmı?
800lirayla yapılan yatırımın girişimcilik olacağını zannetmiyorum.yatırım yapmak istediğini düşündüm.
Eski bir girişimcilik su alıp satmak.800lirayla yapılan yatırımın girişimcilik olacağını zannetmiyorum.
Fabrikası yakında olan bir cihaz veya ürün olsa onu toptan alıp teker teker satsan paya para kırarsın ama sermaye biraz yetersiz.Eski bir girişimcilik su alıp satmak.![]()
Hocam öyle demeyin insanlar daha azıyla çok daha fazlasını başarıyorlar. UPS'un kurucuları 100$ borç alarak kurmuş şirketi. Tabi o zamanın parasıyla yine çoktur da anladınız siz.800lirayla yapılan yatırımın girişimcilik olacağını zannetmiyorum.
Herkes öyle olmuyor işte milyonda bir maalesef yoksa yapsın arkadaş yatırımını?UPS'un kurucuları 100$ borç alarak kurmuş şirketi.
Yaşın kaç bilgisayarın var mı futbola ilgi duyuyor musun bu sorular önemli kipsta f900 alabilirsin futbol topu mesela futbola başlayabilirsin sonra gamepad alabilirsin gibi gibi800tl param var kaliteli bir şekilde değerlendirmek istiyorum ne yapabilirim
Kendini geliştirebilecek şeyler alması onerimdir. Bir top alsa 500 TL ye birde antrenman kupası alsa futbolda kendini geliştirebilir. Udemy üzerinden indirimleri bekleyip kurs alabilir. 800 TL ye birçok şey yapılabilir aslında.O paraya pek teknolojik cihaz alınmaz. Max kulallık. Bence kıyafet ceket vb alın.
futbol ile ilgilenmiyorum bilgisayara ilgiliyim malum bölümünü okuyorumYaşın kaç bilgisayarın var mı futbola ilgi duyuyor musun bu sorular önemli kipsta f900 alabilirsin futbol topu mesela futbola başlayabilirsin sonra gamepad alabilirsin gibi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendini geliştirebilecek şeyler alması onerimdir. Bir top alsa 500 TL ye birde antrenman kupası alsa futbolda kendini geliştirebilir. Udemy üzerinden indirimleri bekleyip kurs alabilir. 800 TL ye birçok şey yapılabilir aslında.
Oyun oynamayı seviyor musunuz ?futbol ile ilgilenmiyorum bilgisayara ilgiliyim malum bölümünü okuyorum
oyun oynamayı severim ama maalesef bi bilgisayarım yokOyun oynamayı seviyor musunuz ?
Allah yardımcın olsun kardeşim ?oyun oynamayı severim ama maalesef bi bilgisayarım yok
bilgisayar bölümü okuyorum ama bilgisayarım yok buda hayat işte naparsınAllah yardımcın olsun kardeşim ?
Kardeşim İnşAllah en iyi yerlere gelirsin ne diyimbilgisayar bölümü okuyorum ama bilgisayarım yok buda hayat işte naparsın![]()
teşekkür ederimKardeşim İnşAllah en iyi yerlere gelirsin ne diyim
mantıklı ancak lehimleme bilmiyorumBiraz büyük Bozuk kablosuz kulaklıkları al 5 - 10 TL ye. Lehimleme yapabiliyorsan tamir et sat. Tek kulağı felan çalışmayan tonlarca kulaklık var bit pazarında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük kulaklık almakta fayda var. Bataryası çalışmazsa Nokia bataryası bağla çalışır. Hem baya uzun çalışır.
öğrenmende fayda var.mantıklı ancak lehimleme bilmiyorum