Soru elimde 800tl var bunu nasil değerlendirebilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreb3y_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreb3y_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
800tl param var kaliteli bir şekilde değerlendirmek istiyorum ne yapabilirim

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
200 daha koyup altın alınabilir. Veya yatırım yapılabilir ama ben anlamıyorum anlayan birini bekleyin.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Acil bir şeye ihtiyacın yoksa değer kaybetmemesi için orta riskli bir BIST30 temelli bir fon yada hisse senedi alın.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Rulette kırmızıya bas o paraya birşey olmaz ??

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
iyi düşün, mutlaka ya ihtiyacın olan bi şey vardır, gözünden kaçmıştır ya da yoksa paranı sakla veya biriktir çünkü lazım olduğunda harcadığına pişman olursun. yatırım yapılmaz, zarar edersin, elindeki az bir paraya da çökerler...

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Kendine birşeyler alsa daha iyi olmazmı?
Arkadaş konuyu girişimcilik diye açınca bir şeye ihtiyacı olmadığını ve yatırım yapmak istediğini düşündüm. Zaten kendine bir şeyler alma ihtiyacı duysaydı burada konu bile açmazdı diye düşünüyorum.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
800lirayla yapılan yatırımın girişimcilik olacağını zannetmiyorum.
Hocam öyle demeyin insanlar daha azıyla çok daha fazlasını başarıyorlar. UPS'un kurucuları 100$ borç alarak kurmuş şirketi. Tabi o zamanın parasıyla yine çoktur da anladınız siz.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Yaşın kaç bilgisayarın var mı futbola ilgi duyuyor musun bu sorular önemli kipsta f900 alabilirsin futbol topu mesela futbola başlayabilirsin sonra gamepad alabilirsin gibi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O paraya pek teknolojik cihaz alınmaz. Max kulallık. Bence kıyafet ceket vb alın.
Kendini geliştirebilecek şeyler alması onerimdir. Bir top alsa 500 TL ye birde antrenman kupası alsa futbolda kendini geliştirebilir. Udemy üzerinden indirimleri bekleyip kurs alabilir. 800 TL ye birçok şey yapılabilir aslında.

emreb3y_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşın kaç bilgisayarın var mı futbola ilgi duyuyor musun bu sorular önemli kipsta f900 alabilirsin futbol topu mesela futbola başlayabilirsin sonra gamepad alabilirsin gibi gibi

Kendini geliştirebilecek şeyler alması onerimdir. Bir top alsa 500 TL ye birde antrenman kupası alsa futbolda kendini geliştirebilir. Udemy üzerinden indirimleri bekleyip kurs alabilir. 800 TL ye birçok şey yapılabilir aslında.
futbol ile ilgilenmiyorum bilgisayara ilgiliyim malum bölümünü okuyorum

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Aracılık yapın. Neyin aracılığını yaptığınız hiç fark etmez. Yeter ki o arayı bulun. Bu dünyada parayı en çok aracılar kazanır. Başka dünyayı bilemem :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Biraz büyük Bozuk kablosuz kulaklıkları al 5 - 10 TL ye. Lehimleme yapabiliyorsan tamir et sat. Tek kulağı felan çalışmayan tonlarca kulaklık var bit pazarında.

Büyük kulaklık almakta fayda var. Bataryası çalışmazsa Nokia bataryası bağla çalışır. Hem baya uzun çalışır.

waderix ??

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
68
Domain alıp satabilirsiniz. Açık artırmadan 1 dolara alan adı düşürmüştüm 100 dolardan gitti.

emreb3y_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz büyük Bozuk kablosuz kulaklıkları al 5 - 10 TL ye. Lehimleme yapabiliyorsan tamir et sat. Tek kulağı felan çalışmayan tonlarca kulaklık var bit pazarında.

Büyük kulaklık almakta fayda var. Bataryası çalışmazsa Nokia bataryası bağla çalışır. Hem baya uzun çalışır.
mantıklı ancak lehimleme bilmiyorum