Elano: Galatasaray'a Messi gelse harcanır!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
02elanosvas.jpg

Elano Blumer FOTOSPOR’a özel açıklamalar yaptı. Sambacı “Kıymetim bilinmedi. Orada yıldız çekememezliği var” dedi.

Ligin ilk yarısında Galatasaray’dan ayrılarak Brezilya takımı Santos’a giden Elano Blumer, ülkesinde fırtına gibi esiyor. Yeni takımı ile çıktığı 3 resmi maçta 5 gol atarak yıldızlaştı. Sambacı Sarı- Kırmızılı takımda geçinqrdiği 1.5 sene boyunca büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Telefonla ulaştığımız Elano FOTOSPOR’a özel açıklamalarda bulundu. İşte olay yaratacak sözler:

Hagi’yi anlayamadım

Rijkaard gerçekten çok büyük bir futbol adamıydı. Ancak kendisiyle bir türlü tam olarak anlaşamadık. Ardından çalıştığım Hagi’nin futbol anlayışı ile ilgili pek bir fikrim yok. Çünkü anlayamadım. Galatasaray’da tek bir gerçek var. Bu da o takımın içindeki bazı isimlerin yıldız futbolcuları çekemediği.

Misi büyük bir yıldız

Galatasaray'a giderken orada oynamış vatandaşlarımla konuşmuştum. Lincoln ve Felipe bana bazı uyarılarda bulunmuştu ve dedikleri de çıktı. Bakın onlar da G.Saray’dan ayrılınca başarılı oldular. Lincoln, Palmeiras forması ile iyi işler yapıyor. Okuduğum kadarıyla şimdi de Misimoviç aynı kaderi paylaşıyor. Büyük bir yıldız ama kıymeti bilinmiyor.

G.Saray’da yıldız futbolcuları çekemeyenler olduğunu söyleyen Elano’nun en ilginç sözü ise “Oraya Messi bile gitse harcanır. Çünkü çok kötü bir yönetim politikası var” oldu.

Fotospor

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Doğru söze ne hacet :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sallama bir haber geliyor bana ama yine de doğru şeyler bunlar. :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Doğru Söylüyor Örnek Misimoviç Hagi'nin Kişisel meseleleri yüzünden Kadro dışı...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Öküzler Geliyor Ülkemize Bişey Yapamıyorlar (Çünkü Tatil Gibi Gördükleri için Bizim Takımlarımızı) Sonra Yok harcandım Orda Yok Kariyerim Bitti .!!! Çok Şımartıyoruz Biz Bu Yabancıları İsmi Az Duyulmuş Olsun Yetiyor .!

İşini Ciddiye Alanlar Baştacı Oluyor Bu Ülkede Onları Bir Örnek Alsınlar !

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bu Öküzler Geliyor Ülkemize Bişey Yapamıyorlar (Çünkü Tatil Gibi Gördükleri için Bizim Takımlarımızı) Sonra Yok harcandım Orda Yok Kariyerim Bitti .!!! Çok Şımartıyoruz Biz Bu Yabancıları İsmi Az Duyulmuş Olsun Yetiyor .!

Alex gibi mi? :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

:clap::clap::clap::clap:

profosyonel adam herzaman heryerde oynar.Örnek Kewell , Neill, Ernst........

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:clap::clap::clap::clap:

profosyonel adam herzaman heryerde oynar.Örnek Kewell , Neill, Ernst........

aynen katılıyorum kewell galatasarayda yeniden doğdu resmen artı bide seviliyo süper bir futbolcu :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu adamıda diger güney amerikali artizleride sevmiyorum ama sölediklerinde de haklılık payı var.