Soru El yayi tavsiyeleri

selim toprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kalite,performans,dayanıklığı iyi olan ve kol kaşlarını gelişiminde yardımcı olan el yayi bakıyorum tavsiyeniz ne olur acaba.(kol kaslarımı geliştirip güçlendirmek için bisey bakiyorum)

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,912
Kalite,performans,dayanıklığı iyi olan ve kol kaşlarını gelişiminde yardımcı olan el yayi bakıyorum tavsiyeniz ne olur acaba.(kol kaslarımı geliştirip güçlendirmek için bisey bakiyorum)
Fiyat belirtmediğiniz için beğenisi çok olan bir tane önereceğim: Bowflex SelectTech Adjustable Dumbbells

selim toprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben şeyi sormuştum elle sikilanalar olanları soylemistim ama ben dabilmi yoksa elle sikalnlar mı daha iyi onu bilmiyorum bana yardımcı olursaniz sevinirim.

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,912
Ben şeyi sormuştum elle sikilanalar olanları soylemistim ama ben dabilmi yoksa elle sikalnlar mı daha iyi onu bilmiyorum bana yardımcı olursaniz sevinirim.
Elle sıkılanalar arasında tercih yapmak kişisel tercihlere bağlıdır. Hangi yöntemin sana daha iyi hissettirdiğini deneyerek ve kendi deneyimlerine dayanarak karar verebilirsin. Her iki yöntem de farklı avantajlara sahip olabilir, bu yüzden kendi deneyimlerine güvenerek karar vermen en iyisi olacaktır.

selim toprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elle sıkılanalar arasında tercih yapmak kişisel tercihlere bağlıdır. Hangi yöntemin sana daha iyi hissettirdiğini deneyerek ve kendi deneyimlerine dayanarak karar verebilirsin. Her iki yöntem de farklı avantajlara sahip olabilir, bu yüzden kendi deneyimlerine güvenerek karar vermen en iyisi olacaktır.
Hangisi daha iyi yani şöyle diyim hangisi daha çok güçlendirir.daha formda tutar kasları daha iyi gelistiri acaba.

selim toprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim ozaman son sorum olarak ikisinde de yani el yayı ve dombildan 1 er tane soylermisiniz performansi,dayanıklılığı ve sağlamlıgi iyi olanlardan