Eksen Bilgisayar

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir kaç sorum olucak forumda arkadaşlar sayesinde benim ekran kartı modeline vs herşeyine karar verdik ve psu yada tabi şimdi ben kapıda ödeme sistemi olduğu için çok hoşuma gitti kredi kartı filanda yok tabi bende ailemde kullanmıyor o yüzden bu siteyi tercih ettim ama kafam karıştı fiyatları konusunda acaba bişiyimi var bu eksen bilgisayarda :confused1:

Benim alacağım ekran kartı HD7850 olucak

bu teknobiyotik linki : http://www.teknobiyotik.com/donanim...-pci-ekspres-ekran-karti-ax7850-1gbd5-dh.html 410-420 Tl civari
bu eksenki :http://www.eksenbilgisayar.com/urun/powercolor-radeon-hd7850-1-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx 355Tl

Aralarındaki fark yok ama fiyatları böyle neden olabilir sıkıntı çıkart mı ? aslında google yazdım eksen güvenilir mi güvenilir diyolar alışveriş eden çok kişi var birde size sorayım dedim :))

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yok kardeşim Eksen Bilgisayar fiyatları gayet makul tutuyor. Ben 2010 yılında samsung xl2370 model monitör aldım o siteden. Hiçbi sıkıntı yaşamadım. Kargo hemen ulaştı o siteyi tavsiye ederim. O fiyatları başka yerde bulamazsın zaten..

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eksen Bilgsayarı bir çok alışverişimde tercih ettim. Hiçbir sorun yaşamadım. Bazı ürünlerde piyasaya göre baya iyi fiyatları bende yakaladım. Gönül rahatlığı ile alışverişini yap.

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İçimi aydınlattın çok teşekkür ederim :) ozaman vatanbilgisayar çok kazık atıyor söliyim birde tekno biyotik özellikle ekran kartlarında

ozan1213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eksen bilgisayardan msi laptop aldım fiyatı ucuz görünce arayıp sordum 10 yıldır yapıyorlarmış bu işi yeni açtıkları için internet sitesini fiyatları ucuz tutuyoruz dediler. ben memnun kaldım tabi ne kadar doğrudur bilemem :)