Mr.Pavarotti
Doçent
Varsayımdır sadece yoksa ımamoğlu aday olmayacağını defalarca söyledi..
Katılıyorum aynenPorsche mi el arabası mı gibi olmuş bu...
Reise el arabası he?Porsche mi el arabası mı gibi olmuş bu...
ımamoğlu aday olmayacağını defalarca söyledi..
Ekrem Imamoğlu ise her kesime saygı duyup sahip çıkmaya çalışan bir demokrattır.
Yaşından bi rakam silersek IQ seviyen 25 çıkarsak gerçek yaşın ortaya çıkıyor. 8 yaşında falan mısın sen hiç 30 küsur yaşında durmuyorsun da...Reise el arabası he?
Biri cimere şikayet etsin şu arkadaşı, ben en az duster falan dersin sanmıştım ?
Ekrem, Beylikdüzünde amcamların belediye başkanıydı. Amca bu Ekrem nasıl biri, iş yapar mı, çalışır mı, diye sorduğumda bana dediği kabaca şöyleydi: "50 tane söz verir, şunu yapacam bunu yapacam diye 1 bilemeden 2 tanesini yarım yamalak yapar, anca reklama oynar tamamen şovenisttir... Anlayacağın İstanbul b... yedi hem de öyle böyle değil, İstanbulun cenaze namazı kılınsa daha iyiydi."Her kesim derken ! Demokrat derken
O nasıl her kesimse sadece HDP tarafına yontuluyor. ( Oda 3-5 HDP oyu için takla atmak bana göre. ) 2 yıl öncesine kadar Ekrem İmamoğlunu sorsan en baba CHP'li bine tanımazdı böyle damdan düşer gibi hop 2-3 sene sonra Cumhurbaşkanı adayı yapmak normal değil bence.