Haber Ekrem Imamoğlu vs R.T.E ?

Bugün bi cb seçimi olsa ve bu iki kişi kalsa tercihiniz?

• Ekrem Imamoğlu

Kullanılan: 12 92.3%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Kullanılan: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Varsayımdır sadece yoksa ımamoğlu aday olmayacağını defalarca söyledi..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
ımamoğlu aday olmayacağını defalarca söyledi..

İmamoğlu ne zaman aday olmayacağını söyledi ! Neredeyse her bu soru sorulduğunda şaka ile karışık adayım diyor. İBB sözcüleri bütüngün Cumhurbaşkanlığı için çalışıyor neredeyse ! Sosyal medya ve forumlarda sabah akşam olmayan icraatları veya dişe dokunmayan olayları anlatılıp reklam yapılmaya çalışılıyor yada AKP'nin yaptıklarına çöküp sanki İBB yapmış gibi lanse etmeye çalışanlar var. Ben bir göreve talip olmam yok önerilirim yok seçilirim yok ben girdiğim bütün seçimleri kazandım tarzı laflar ediyor.

Alenen ben adayım diyor aslında anlayana. CHP yönetimi belediyeler otursun oturduğu yerde hizmet yapsın dedikçe adam Türkiye turuna çıkıyor genel başkanı takmıyor. O yetmiyor yurtdışı turlarına çıkıyor. HDP'li belediyeler veya isimler ile görüşüyor. Hiç alakasız ülkeler bankalar İBB'ye kredi veriyor hibe desteği çıkıyor. HDP'li bütün yöneticiler ile neredeyse buluşmalar davetler veriliyor. İlk belediye başkanı seçildiğinde Muharrem İnce'ye mekanın sahibi geldi dendi ( Cumhurbaşkanlığı ile ilgili bir olayda. ) Yok kahramanın yolculuğu diye ısmarlama kitaplar yazılıyor kendi basınını kurmaya çalışıyor. Üstüne İstanbul'un sorunları bitmiş gibi ülke ve dünya gündemine dahil oluyor Ekrem İmamoğlu. Türkiye Turları bitti en son Yunanistan'a flan gidiyordu. Oranın başbakanı ile görüşüyordu.

Not: Ekrem İmamoğlunun bu tarz her olaya dahil olmaya çalışması her gün PR yapmaya reklam yapmaya her gördüğü kanala çıkmaya her gördüğü gazeteye demeç vermeye çalışması insanlarda antipati oluşturuyor bence yok sabah akşam Youtube'a Twitter'a video atmaya çalışması. Hizmettten çok Reklam ve PR yapmaya çalışması ters tepiyor ve insanlar soğuyor Ekrem İmamoğlundan.

Devlet adamı dendiği zaman veya Cumhurbaşkanı adayı dendiği zaman Mansur Yavaş gibi oturaklı ve gerçek milliyetçi aday görmüyor istiyor insanlar. Muhalif birisi olmasına rağmen devmet millet aleyhine en ufak bir açıklaması veya devlete veya devlet görevlilerina hakereti saygısızlığı yoktur. En ufak bir HDP güzellemesi yapmamıştır. Reklam ile PR ile işi yoktur sadece işini yapar.

Erdoğan'ı devirecek bir aday varsa bence bu Mansur Yavaş'tır. Onun koltuk sevdası veya makam mevki sevdalısı olacağınıda düşünmüyorum gerektiğinde görevlerinide devredecektir . Ama Ekrem İmamoğlu tam tersi görev veya yetki devir etmez.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Evet hocam mansur yavaş özünde partisinden bağımsız tam bir devlet adamıdır katılıyorum.

Ekrem Imamoğlu ise her kesime saygı duyup sahip çıkmaya çalışan bir demokrattır. Günümüz medyası bunu çok rahat kullanıp çarpıtıyor. Ama emin ol her ikiside rte yi rahatlıkla devirebilir. Tek antipati oluşturan durum şu kemal kılıçdaroğlu'nun partisinde bulunmaları ve insanların bu partiye oluşmuş olan önyargıları. Emin ol ikisi bir parti kursa yahut bilinmeyen duyulmamış bir partiye geçse chpyi de akpyi de buldozer gibi ezer geçerler.. tekrar söylüyorum şu havuz medyasından başınızı kaldırın.. hatta tvden halk tv imiş a haber imiş resmi youtube kanalları bundle fln okuyun ve tek taraflı okumayın. Ben şahsen öyle yapıyorum takvim de okuyorum akit te sözcü de posta vs de..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ekrem Imamoğlu ise her kesime saygı duyup sahip çıkmaya çalışan bir demokrattır.

Her kesim derken ! Demokrat derken :)

O nasıl her kesimse sadece HDP tarafına yontuluyor. ( Oda 3-5 HDP oyu için takla atmak bana göre. ) 2 yıl öncesine kadar Ekrem İmamoğlunu sorsan en baba CHP'li bine tanımazdı böyle damdan düşer gibi hop 2-3 sene sonra Cumhurbaşkanı adayı yapmak normal değil bence.

HDP'li belediyelere kayyum atanıyor Ekrem Başkan orada. Yok dünya kadınlar günü oluyor HDP eş başkanının kadınlar gününü kutlanıyor. Yok İBB'de bir etkinlik oluyor HDP'li vekiller ile ağaç dikmek. Yok bir sergi oluyor Siz Mustafa Kemal'in askerleri değil İ.leri olursunuz diyen adam ile veya HDP eş başkanı ile foto veriliyor. Kaç oldu Diyarbakıra gidiliyor ama HDP binası önündeki evlat nöbetindeki annnelere uğrayan yok ! Bunu halk görmüyor mu sence ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Reise el arabası he?

Biri cimere şikayet etsin şu arkadaşı, ben en az duster falan dersin sanmıştım ?
Yaşından bi rakam silersek IQ seviyen 25 çıkarsak gerçek yaşın ortaya çıkıyor. 8 yaşında falan mısın sen hiç 30 küsur yaşında durmuyorsun da...

Her kesim derken ! Demokrat derken :)

O nasıl her kesimse sadece HDP tarafına yontuluyor. ( Oda 3-5 HDP oyu için takla atmak bana göre. ) 2 yıl öncesine kadar Ekrem İmamoğlunu sorsan en baba CHP'li bine tanımazdı böyle damdan düşer gibi hop 2-3 sene sonra Cumhurbaşkanı adayı yapmak normal değil bence.
Ekrem, Beylikdüzünde amcamların belediye başkanıydı. Amca bu Ekrem nasıl biri, iş yapar mı, çalışır mı, diye sorduğumda bana dediği kabaca şöyleydi: "50 tane söz verir, şunu yapacam bunu yapacam diye 1 bilemeden 2 tanesini yarım yamalak yapar, anca reklama oynar tamamen şovenisttir... Anlayacağın İstanbul b... yedi hem de öyle böyle değil, İstanbulun cenaze namazı kılınsa daha iyiydi."

Diğer husus koskoca muhalefet içinden bir tane adam çıkaramayıp 2 sene önce adını bilmedikleri bu balonlara bel bağlıyor ya üzücü diyecem de değil müstehak.