sılademirel1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Panelde sorun var.Servise gönderin derim.Merhabalar, ekranın sol üst köşesinde görseldeki gibi siyaklık var. Beyaz ve siyah ekranda görünmüyor ama renkli duvar kağıtlarında belli oluyor. Bu neden kaynaklı olduğunu bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Ekran değişimi mi yapılır yaniPanelde sorun var.Servise gönderin derim
Garantin devam ediyorsa yapılır.Ekran değişimi mi yapılır yani
Garantisi bitti.Garantin devam ediyorsa yapılır.
Servis garanti olmadığı için üzerinde durmayabilir.Ekran değişimi olursa garantin bittiği için paralı olur.Garantisi bitti.
Paralı olucağını biliyorumda ekran değişiminde de parmak izi gidiyor diyolar o yüzden tereddüt ediyorum açıkcası. Garip bişey bazen rengi koyulaşıyor görseldeki gibi oluyor bazen de rengi açılıyor çok belli olmuyor bile. Biraz araştırdım batarya ya da şarj soketiyle alakalı da olabileceğini söylüyorlar. Çok şarjda durursa da olabilir dediler. Bilemedim ne yapıcağımı.Servis garanti olmadığı için üzerinde durmayabilir.Ekran değişimi olursa garantin bittiği için paralı olur.
Model ?Ekran değişimi mi yapılır yani
Etkilemiyor ama daha da büyür diye korkuyorum açıkçası.Ama seninkinin garantisi bitmiş; bu nedenle ücretli ekran değişimi yapılır büyük ihtimal ama eğer telefonu kullanımını etkilemiyorsa bence değiştirmene gerek yok.
7 plusModel ?
Orjinali Maks:400 Min:300 Lira Ekranın.Benim iPhone 11'imin ekranında satın aldıktan 6-7 ay sonra seninkine yakın bir yerde sarı işaretler belirdi; garantisi bitmediği için Zorlu Center'daki Apple Teknik Destek'e götürdüm ve ücretsiz ekran değişimi yaptılar.
Etkilemiyor ama daha da büyür diye korkuyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 plus
Teşekkür ederimOrjinali Maks:400 Min:300 Lira Ekranın.
Kaliteli Yan Sanayi:150 TL.
Ne demek ??Teşekkür ederimartık daha da genişlerse mecbur değiştiricem.
Merhabalar sorun ilerledi mi acaba merak ettimTeşekkür ederimartık daha da genişlerse mecbur değiştiricem.