Ekranın sol üst köşesinde siyahlık

sılademirel1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, ekranın sol üst köşesinde görseldeki gibi siyaklık var. Beyaz ve siyah ekranda görünmüyor ama renkli duvar kağıtlarında belli oluyor. Bu neden kaynaklı olduğunu bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• 402E8B6F-FE04-494B-A1BD-792181B6C673.jpeg
    402E8B6F-FE04-494B-A1BD-792181B6C673.jpeg
    28.2 KB · Görüntüleme: 1,188

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhabalar, ekranın sol üst köşesinde görseldeki gibi siyaklık var. Beyaz ve siyah ekranda görünmüyor ama renkli duvar kağıtlarında belli oluyor. Bu neden kaynaklı olduğunu bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Panelde sorun var.Servise gönderin derim.

sılademirel1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Servis garanti olmadığı için üzerinde durmayabilir.Ekran değişimi olursa garantin bittiği için paralı olur.
Paralı olucağını biliyorumda ekran değişiminde de parmak izi gidiyor diyolar o yüzden tereddüt ediyorum açıkcası. Garip bişey bazen rengi koyulaşıyor görseldeki gibi oluyor bazen de rengi açılıyor çok belli olmuyor bile. Biraz araştırdım batarya ya da şarj soketiyle alakalı da olabileceğini söylüyorlar. Çok şarjda durursa da olabilir dediler. Bilemedim ne yapıcağımı.

Reaksiyon puanı
551
Benim iPhone 11'imin ekranında satın aldıktan 6-7 ay sonra seninkine yakın bir yerde sarı işaretler belirdi; garantisi bitmediği için Zorlu Center'daki Apple Teknik Destek'e götürdüm ve ücretsiz ekran değişimi yaptılar.

Ama seninkinin garantisi bitmiş; bu nedenle ücretli ekran değişimi yapılır büyük ihtimal ama eğer telefonu kullanımını etkilemiyorsa bence değiştirmene gerek yok.

sılademirel1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim iPhone 11'imin ekranında satın aldıktan 6-7 ay sonra seninkine yakın bir yerde sarı işaretler belirdi; garantisi bitmediği için Zorlu Center'daki Apple Teknik Destek'e götürdüm ve ücretsiz ekran değişimi yaptılar.
Ama seninkinin garantisi bitmiş; bu nedenle ücretli ekran değişimi yapılır büyük ihtimal ama eğer telefonu kullanımını etkilemiyorsa bence değiştirmene gerek yok.
Etkilemiyor ama daha da büyür diye korkuyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 plus

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

Etkilemiyor ama daha da büyür diye korkuyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 plus
Orjinali Maks:400 Min:300 Lira Ekranın.
Kaliteli Yan Sanayi:150 TL.