Ekranda Yeşil nokta

copierbond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı Günler Arkadaşlar

Laptopumun ekranında 1 tane yeşil nokta var . bazen kayboluyor gelmiyor baya. sonra geliyor şuan geldi gitmek bilmedi :) nedir bu yeşil nokta :S

Acer Aspire 5739G P8700

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
allah rahmet eylesin bir pixelin ölmüş.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Pixel' in biri can çekişiyor galiba.

Bendede kırmızı var bir tane nurtopu gibi :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ölü pixel olunca sürekli kalır diye biliyordum demek ki gidip gelenide varmış. üzerine toprak at

copierbond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptopun daha 1 yıl garantisi var :) ama acer servisleri 5 pixele kadar garanti vermiyor. bazen geliyor bazen gidiyor :D bu misafir pixel galiba :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar bugun başıma şöyle birşey geldi. bir yerde okuyup denedim şahsen :D şimdi bazen gidiyor demiştim ya bir kişi eliyle ovuşturmuş o noktanın oldugu yeri kayboldu demiş . ilkte hayret dedim bende deneyim dedim ve denedim benim misafir pixel kayboldu :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Dua et pikseller çoğalsın da garantiye verebilesin :)

dragon600

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de oldu o yeşil nokta.yıl 2013.barnağımla ovuşturdum yeşil nokta gittiya vallaha gitti :D

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı Günler Arkadaşlar

Laptopumun ekranında 1 tane yeşil nokta var . bazen kayboluyor gelmiyor baya. sonra geliyor şuan geldi gitmek bilmedi :) nedir bu yeşil nokta :S

Acer Aspire 5739G P8700

LCD Panel Pixel problemi olabilir. LCD panele giden Lcd Flex kablodan kaynaklanıyor da olabilir. Bunu buradan görmeden söylemek çok güç. Uzman bir teknik servise göstermende fayda olabilir. Çok da canını sıkmıyorsa milyonlarca pixel den birtane gitmiş. çok da büyütmeye gerek yok derim ::)

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
kardeş ekranının 1 pikseline Allah rahmet eylesin.Daha fazla pikseline yayılmadan orjinal bir ekran değiştir.