Ekrana Görüntü Gelmiyor(No Signal)

CHEFSOFIA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba , olayı anlatayım.Aksam Pc'de LOL oynadım ve fişi çekerek kapadım pcyi.Ertesi sabah açtığımda Ekrana görüntü gelmedi .İnternette gördüğümm çözümleri denedim .Ekran kartını Çıkardım taktım temizledım , Ram'ide aynı şekilde yaptım , 1 gün dinlendirdim elektriklenme olduysa diye yine olmadı , CMOS Jumper Çözümünü yaptım sıfırladım o da olmadı ara kabloyu değiştirdim , yine olmadı sizce Ekran kartı yandımı , Bunu nasıl anlarım Çözüm Nedir ?:huh:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ekran kartını çıkar anakartın tümleşik vga girişine tak öyle dene. Ramlari çıkar temizle yerlerini değiştir tek tek dene. Bios sıfırla dene. Uzay montajla anakartının üzerinde hiçbir bileşen olmadan çalıştır. İşlemciyi tak çalıştır kapat ram tak çalıştır kapat ekran kartı tak çalıştır kapat yap mutlaka sonuca ulaşırsın

CHEFSOFIA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartını çıkar anakartın tümleşik vga girişine tak öyle dene. Ramlari çıkar temizle yerlerini değiştir tek tek dene. Bios sıfırla dene. Uzay montajla anakartının üzerinde hiçbir bileşen olmadan çalıştır. İşlemciyi tak çalıştır kapat ram tak çalıştır kapat ekran kartı tak çalıştır kapat yap mutlaka sonuca ulaşırsın
Kardeş Anakartın Vga girişini nasıl bulurum ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kardeş Anakartın Vga girişini nasıl bulurum ?
2010-12-14_041025_vga.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Eğer anakartta vga girişi yok ise diğer dediklerimi yapmanızda dayda var

CHEFSOFIA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Su linkteki fotograflara baksana benim kasa varda ; http://forum.shiftdelete.net/bilgisayar-kasalari/401604-monitoru-onboard-olarak-kasaya-nasil-baglicam.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Su linkteki fotograflara baksana benim kasa varda ; http://forum.shiftdelete.net/bilgisayar-kasalari/401604-monitoru-onboard-olarak-kasaya-nasil-baglicam.html

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Onboardda vga girişi yok maalesef

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Gerçi işlemciyi çıkarmana gerek yok