S9 plus kullanicisiydim. Pubg kaynaklı ekran yanığı oluştu. Günde 2 veya 3 saat oyun suresinde. 2. kez oldu. Telefonu degistirecegim. Aynı sorun olmayacak veya yasatmayacak bir telefon arıyorum . öneriniz nedir arkadaslar
Olmaz diye garanti edeceğimiz bir cihaz asla olamaz çünkü bu sorunlar kullanım ve şans ile alakalı size verebileceğim tek tavsiye yeni telefonunuzu parlaklığı sonuna kadar açmadan kullanmanız olurS9 plus kullanicisiydim. Pubg kaynaklı ekran yanığı oluştu. Günde 2 veya 3 saat oyun suresinde. 2. kez oldu. Telefonu degistirecegim. Aynı sorun olmayacak veya yasatmayacak bir telefon arıyorum . öneriniz nedir arkadaslar
7 bin civarı butceOlmaz diye garanti edeceğimiz bir cihaz asla olamaz çünkü bu sorunlar kullanım ve şans ile alakalı size verebileceğim tek tavsiye yeni telefonunuzu parlaklığı sonuna kadar açmadan kullanmanız olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi bütçenizi söylerseniz ona göre telefon önerebilirim
Telefonu aldığımda kasko da yaptırmıştım ilk ekran değişimi gectigimiz Haziran ayı kaskodan ikinci kez yandığında ise garantiye gönderdim. 2 kez olduğunda ise 3ay gibi sürede tekrarladı. Garanti ücret istedi bende geri istedim cihazı tüketici hakem heyetine basvuracagimS9 amoled yani oled ekranlı. Şansınıza bu olmuş sanki.
Ekran değiştirin.