• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ekran yanigi ve ghost screen

ogzhnyldz

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
1
S9 plus kullanicisiydim. Pubg kaynaklı ekran yanığı oluştu. Günde 2 veya 3 saat oyun suresinde. 2. kez oldu. Telefonu degistirecegim. Aynı sorun olmayacak veya yasatmayacak bir telefon arıyorum . öneriniz nedir arkadaslar

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
S9 plus kullanicisiydim. Pubg kaynaklı ekran yanığı oluştu. Günde 2 veya 3 saat oyun suresinde. 2. kez oldu. Telefonu degistirecegim. Aynı sorun olmayacak veya yasatmayacak bir telefon arıyorum . öneriniz nedir arkadaslar
Olmaz diye garanti edeceğimiz bir cihaz asla olamaz çünkü bu sorunlar kullanım ve şans ile alakalı size verebileceğim tek tavsiye yeni telefonunuzu parlaklığı sonuna kadar açmadan kullanmanız olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bütçenizi söylerseniz ona göre telefon önerebilirim

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Oled ekranlı bir telefon tercih edebilirsin..

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,362
S9 amoled yani oled ekranlı. Şansınıza bu olmuş sanki.

Ekran değiştirin.

ogzhnyldz

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
1
Olmaz diye garanti edeceğimiz bir cihaz asla olamaz çünkü bu sorunlar kullanım ve şans ile alakalı size verebileceğim tek tavsiye yeni telefonunuzu parlaklığı sonuna kadar açmadan kullanmanız olur

Şimdi bütçenizi söylerseniz ona göre telefon önerebilirim
7 bin civarı butce

S9 amoled yani oled ekranlı. Şansınıza bu olmuş sanki.

Ekran değiştirin.
Telefonu aldığımda kasko da yaptırmıştım ilk ekran değişimi gectigimiz Haziran ayı kaskodan ikinci kez yandığında ise garantiye gönderdim. 2 kez olduğunda ise 3ay gibi sürede tekrarladı. Garanti ücret istedi bende geri istedim cihazı tüketici hakem heyetine basvuracagim

Şunu da söyleyin bu pubg kaynaklı ekran yanigini note 8 de de gördüm. S9 plus da da gördüm. Bı arkadaş da iPhone 8 plus vardı günde 6 saate kadar pubg oynardı en ufak bi sorun olmadı sadece batarya pil ömrü bitti o kadar. Bunu görünce iPhone 11 mi mantıklı sorusu da geliyor aklima

Son düzenleme: