aynı konuyu 2 kere açmayın ban yiyebilirsinizpc yi açarken bunu gördüm bugün kapadım açdım düzeldi yardımcı olurmusunuz neden olmuşdur sizce
teşekkürleraynı konuyu 2 kere açma.
emir gibi anladıysan özür dilerim öneri olarak yazmıştımyavaş gel o ne öyle emreder gibi ilkini açabildiğimden emin olamadım sayfa dondu 2. yi açdım
işine bak kasıtlı açmadım zaten sayfa dondu ilkinde olmamıştır diye bidaha açdım
Monitöre dokununca düzeliyor mu?pc yi açarken bunu gördüm bugün kapadım açdım düzeldi yardımcı olurmusunuz neden olmuşdur sizce
Garantisi var ise servise yollayın yok ise de televizyoncu ya da bilgisayarcıya yaptırın. Paranız var ise yeni monitör satın alın.pc yi açarken bunu gördüm bugün kapadım açdım düzeldi yardımcı olurmusunuz neden olmuşdur sizce
CRT TV ile ne alakası var? En pahalı TV'de de analog böyle gözüküyor sinyal yok ise.pc yi açarken bunu gördüm bugün kapadım açdım düzeldi yardımcı olurmusunuz neden olmuşdur sizce
sorunun monitörde olduğundan eminmisin kasayı kapayıp açınca düzeldi çünkiMonitöre dokununca düzeliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garantisi var ise servise yollayın yok ise de televizyoncu ya da bilgisayarcıya yaptırın. Paranız var ise yeni monitör satın alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CRT TV ile ne alakası var? En pahalı TV'de de analog böyle gözüküyor sinyal yok ise.
Ekran kartından kaynaklanıyor olmalı.sorunun monitörde olduğundan eminmisin kasayı kapayıp açınca düzeldi çünki
bunlar hep ilk açılışda oluyor bu ilk defa oldu ama bazen 2-3 günde bir pc ilk açılırken ekran kararıyor oturum açdığım kısımda kapatıp açınca hiçbir sorun olmuyor pc komple yeni herşeyiEkran kartından kaynaklanıyor olmalı.